Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

τι φταίει ;

     Σε συνάφεια με τις τρεις προηγούμενες αναρτήσεις, παρατηρούμε τελευταία, ότι έχει ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με το γιατί η χώρα μας, αναλογικά, έχει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς νεκρών από covid 19 στην Ευρώπη και ίσως και παγκοσμίως !
  Μέχρι και ο τουρκοεβραίος μπενιζέλος, όχι μόνον ζήτησε, αλλά ...απαίτησε (με ποια ιδιότητα άραγε ; χαχα) "εξηγήσεις", από τους "επιστήμονες" (ποιους εννοεί ; αυτούς που ψήφισαν "ακαταδίωκτο" ...για τον εαυτό τους και σκόρπισαν, νύχτα μάλιστα, στους 5 ανέμους, όταν κατάλαβαν ότι έχουν αποτύχει και ότι κανένα ακαταδίωκτο δεν τους σώζει ; μόνον κάτι "εξαδάχτυλα φρικιά" έχουν απομείνει και άλλοι που ουδεμία σχέση με το αντικείμενο δεν έχουν) για τον πολύ υψηλό αριθμό νεκρών...
   Φοβάμαι με όσα ακούμε, ότι οι εξηγήσεις πρέπει να δοθούν, όχι από τους "επιστήμονες", αλλά από τους ιατρούς και τους νοσοκόμους των δημόσιων νοσοκομείων και όχι στο μπενιζέλο, αλλά στους κατά τόπον Εισαγγελείς, σε αυτά τα απίστευτα γατάκια, που κυνηγάνε μονίμως και αποκλειστικά τα ...κορωνοπάρτυς και τη μη τήρηση μέτρων, από τα οποία ...θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος και όχι με τη "γενοκτονία", που συντελείται στα δημόσια νοσοκομεία, όπου (αποκλειστικά) νοσηλεύονται οι ασθενείς με covid 19 !
   Χθες ένας (ακόμα) καθηγητής, επιχείρησε να απαντήσει, στο Έθνος και ανέφερε τις εξής, κατά τη γνώμη του, αιτίες :
-Πρώτον, ότι το σύστημα υγείας ήταν ...απροετοίμαστο για τόσο μεγάλο φόρτο ασθενών, ωστόσο ο τουρίστας κικίλιας, πριν πάει στο κατάλληλο για αυτόν υπουργείο και πριν έρθει καν η γρίπη αυτή στην χώρα μας, δήλωνε "πανέτοιμος" (και δεν είχε ούτε γάντια, ούτε αντισηπτικά, ούτε μάσκες), κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την ετοιμότητα χαρδαλιά και χρυσοχοΐδη, πριν την αντιπυρική περίοδο, πριν δηλαδή καούν 1.500.000 στρέμματα δάσους...
-Δεύτερον, στην έλλειψη ικανού αριθμού εξειδικευμένων γιατρών και νοσηλευτών (χωρίς σχόλια αυτό).
-Τρίτον, στην καθυστερημένη παραπομπή ασθενών από τις απλές κλίνες στις ΜΕΘ ! Το ζήτημα "μεθ" και γενικά "η πίεση" στα δημόσια νοσοκομεία, είναι ένα ακόμα κακοπαιγμένο παραμύθι, αφού, βάσει των αριθμών, αφενός ΟΥΔΈΠΟΤΕ γέμισαν οι διαθέσιμες μεθ ούτε πανελλαδικά, ούτε τοπικά και αφετέρου αποδεικνύεται ότι η συντριπτική πλειψηφία των νεκρών, ΔΕΝ μπήκε ποτέ σε ΜΕΘ, αλλά κατέληξε εκτός αυτής ! Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού, είναι ότι επί δύο μήνες τουλάχιστον, οι διασωληνωμένοι παραμένουν σταθεροί, ενώ πεθαίνουν 30 με 40 άνθρωποι, καθημερινά, δηλαδή έχουμε σχεδόν 2000 θανάτους σε 2 μήνες και ο αριθμός διασωληνωμένων παραμένει γύρω στους 330, ΌΛΟ αυτό το διάστημα...(αυτοί βέβαια είναι τόσο καραγκιόζηδες-απατεώνες, που για να το δικαιολογήσουν, θα μπορούσαν να πουν, ότι ...τυχαίνει να μπαίνουν σε ΜΕΘ ακριβώς όσοι πεθαίνουν σε αυτές και γι'αυτό ο αριθμός μένει σταθερός) ! Για να μην πούμε, βέβαια, για το φαινόμενο της 100% θνητότητας στις ΜΕΘ συγκεκριμένων επαρχιακών νοσοκομείων, βλέπεις αυτοί δεν ήταν ούτε βολευτές, ούτε αρχιεπίσκοποι, ούτε υπουργοί, ούτε "επώνυμοι" για να τους σώσουν....
-Τέταρτον, στην καθυστερημένη ...απόφαση των ασθενών να ζητήσουν νοσοκομειακή βοήθεια ! Επειδή δεν είμαστε χρυσόψαρα, θυμόμαστε όλοι τον δεξιό ψάλτη να λέει, από τηλεοράσεως, σε όσους έχουν συμπτώματα, να ...παραμείνουν στο σπίτι τους και να μιλάνε με τους γιατρούς ...στα τηλέφωνα.
-Πέμπτον, ότι η χούντα (αυτή είναι δική μου λέξη) περνάει ως νεκρούς από κορονοϊό, όλους όσους πεθαίνουν από καρδιά. καρκίνους, διαβήτη, εγκεφαλικά κλπ, αν τυχαίνει να έχουν μολυνθεί και από τον συγκεκριμένο ιό γρίπης.
    Από όλα τα παραπάνω, προκύπτουν όχι μόνον πολιτικές, αλλά και ποινικές ευθύνες και το ζήτημα χρήζει δικαστικής-ποινικής διερεύνησης, αλλά τα καρναβάλια της αντιπολίτευσης, ασχολούνται με τις ...στημένες δημοσκοπήσεις και όχι με τους χιλιάδες ανθρώπους (ας τους θυμίσει κάποιος ότι μιλάμε για ανθρώπους, όχι για αριθμούς) που έχασαν την ζωή τους, από ιατρική αμέλεια-αδιαφορία και πιθανόν βασανίστηκαν και κάποιοι άλλοι, αν όχι οι περισσότεροι, μπορεί και να ζούσαν, αν δεν είχαν μπει ποτέ στο νοσοκομείο, όπου εφαρμόζονται τα λεγόμενα "πρωτόκολλα θανάτου", όπως ακούμε !!
    Αν το "σύστημα" (κυβέρνηση-γιατροί-δικαστές) δεν είχε χεσμένη τη φωλιά του, δεν θα άφηνε στο νεκροτομείο γυναίκα από το Μάϊο (!), προκειμένου να ...αποφύγει τη νεκροψία-νεκροτομή, που ζητάνε οι συγγενείς της....
     Και επειδή είναι προφανές ότι η ...ανεξάρτητη (lol) δικαιοσύνη, δεν πρόκειται να κινηθεί αυτεπάγγελτα, μόνη λύση είναι να καταθέσουν μηνύσεις όσοι συγγενείς νεκρών θεωρούν ότι υπήρξε ευθύνη γιατρών και νοσηλευτών για τον θάνατο, να ζητάνε εκταφές, νεκροψίες-νεκροτομές από δικούς τους τεχνικούς συμβούλους-ιατροδικαστές κλπ.
     Διότι με αυτά που ακούμε (από το περιβάλλον μας) και διαβάζουμε, πιο λογικό φαντάζει να πάνε φυλακή οι γιατροί και οι νοσοκόμοι των δημόσιων νοσοκομείων, παρά να τους δοθεί και ...μπόνους-επιβράβευση, όπως διαρρέεται, επειδή "σκότωσαν" τόσους πολλούς !!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.