Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

εγκλωβισμένοι στα ψέματα τους

     Είναι Νόμος πως όταν "σερβίρεις" ψέματα, στο τέλος καταλήγουν στο δικό σου στομάχι και σε αυτή τη φάση είναι τώρα και οι μπλε συριζαίοι της κυβέρνησης...
   Υπουργοί, καθηγητές τηλεμαϊντανοί, που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από Νοσοκομείο και πληρωμένα ΜΜΕ "σπρώχνουν" (με απίστευτη "λύσσα") τα εμβόλια ως τη μοναδική σωτηρία, όταν τους διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα : οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και νοσούν και μπαίνουν σε ΜΕΘ και πεθαίνουν, αλλά κυρίως φέτος, με ένα 60% περίπου εμβολιασμένο, τα κρούσματα είναι πολλαπλάσια, σε σχέση με πέρσι, που δεν υπήρχε το εμβόλιο !!
 Με νούμερα, που είτε δεν επιβεβαιώνονται-επαληθεύονται από πουθενά, είτε χρησιμοποιούνται για δημιουργία εντυπώσεων και μόνον και ψέματα τραγικά, αναφορικά με το πόση "πίεση" δέχεται το σύστημα υγείας (τρόπος του λέγειν, γιατί τα πρωτόκολλα του θανάτου, το έχουν μετατρέψει σε γραφείο τελετών), τρομοκρατούν τον κόσμο, για να κάνει ένα εμβόλιο, που αποδεικνύεται αναποτελεσματικό (είτε μετά από λίγους μήνες, είτε και εξαρχής).
 Από τα "τυράκια"-εξαγορές συνειδήσεων, κυρίως νέων, περάσαμε τώρα στους ωμούς εκβιασμούς, δηλαδή στο lockdown των ανεμβολίαστων !
  Βγαίνουν και λένε, σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα γίνει lockdown, ενώ αυτό έχει επιβληθεί ΉΔΗ, διότι ΠΟΙΌΣ ανεμβολίαστος θα δώσει 10 ευρώ, για να κάνει ράπιντ τεστ, προκειμένου να πιει ...έναν καφέ αξίας 4 ευρώ, σε ...εξωτερικό χώρο καφετέριας ;
    Το μοναδικό που τους ενδιαφέρει, είναι να μην θίξουν τους εμβολιασμένους, όχι τόσο για να μην φανεί ότι τα εμβόλια είναι τελικά "μούφα", αλλά για να μην χάσουν ψηφαλάκια, διότι με αυτό το επιχείρημα τους έπεισαν : κάντε το, για να είστε "ελεύθεροι" (πολλοί βέβαια "ελευθερώνονται" για πάντα, καθώς πετάει η ψυχή από το σώμα τους) !
   Μετά από αμέτρητα πλέον "κύματα" κορονιού και αμέτρητα ..."μέτρα" (που εκκινούν πάντα από εκεί που σταματάει η ανθρώπινη Λογική), ΈΝΑ συμπέρασμα είναι μόνον βέβαιο και ακλόνητο πλέον : όλα, τα πάντα, γίνονται με γνώμονα το "πολιτικό κόστος".
    Μπλε, πράσινοι και ροζ συριζαίοι, όλοι και οι 300, δε νοιάζονται, ούτε νοιάστηκαν ποτέ για τις ζωές ή την υγεία μας, το μοναδικό που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν την καρέκλα και την αργομισθία τους, να φαίνεται, προς τα έξω, ότι όλα πάνε καλά, ενώ πηγαίνουν κατά διαόλου...
     Δεν σας βλέπουν ως ασθενείς ή υποψήφιους ασθενείς, παρά μόνον ως ψηφοφόρους, δεν τους καίγεται καρφί αν θα χάσετε τη ζωή σας, θέλουν απλά να μην χάσουν την ψήφο σας και κάπως έτσι φτάσαμε να έχουμε 4πλασιο αριθμό θανάτων από τον δεύτερο (αναλογικά, πάντα), όταν αντιμετωπίζεις θέματα υγείας με μικροπολιτική αντίληψη κομματόσκυλου, δεν μπορεί να περιμένεις καλύτερα αποτελέσματα !
    Όπως είπαμε όμως, ο στρουθοκαμηλισμός τους και τα ψέματα που λένε στους άλλους, γυρίζουν σαν μπούμερανγκ εναντίον τους : είτε παραδέχεσαι την Αλήθεια, ότι έχεις επιβάλλει lockdown, είτε όχι, κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου, διότι ο μειωμένος τζίρος στην Αγορά, σημαίνει αυτόματα μειωμένα κρατικά έσοδα, λουκέτα, απολύσεις κλπ...
   Και μέσα σε όλα, έχουμε την αισχροκέρδεια και τα δισεκατομμύρια που κερδίζουν κάποιοι με τα ράπιντ τεστς (στην αρχή μας έλεγαν ότι "δεν βγαίνουν" με 10 ευρώ και τώρα έχουν φτάσει στα 6 και πέφτουν) και φυσικά τους γνωστούς παραλογισμούς, από την πρώτη καραντίνα, όπως το να μην υπάρχει έλεγχος στα ΜΜΜ, όπου κατεξοχήν είναι κλειστοί χώροι με συνωστισμό ή να εξαιρούνται τα ...pet shops !
    Καλό είναι ότι νοιάζονται να μην πεθάνουν της πείνας τα σκυλάκια και οι γατούλες, αλλά καλό θα ήταν να έδιναν και ανάλογη, τουλάχιστον, αξία και στις ανθρώπινες ζωές, πριν αρχίσουν να πεθαίνουν από την ακρίβεια και το (έστω, μερικό) lockdown οι πολίτες (και μάλιστα άσχετα από το αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, γιατί η Πείνα σκοτώνει αδιακρίτως και μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αναταραχές, εγκληματικότητα κλπ).
  Αν τα "κρούσματα" κλπ συνεχίσουν να αυξάνονται (όπως ήδη προβλέπεται), ενώ οι ανεμβολίαστοι είναι σε lockdown, αυτό θα σημάνει-αποδείξει την απόλυτη αποτυχία των εμβολίων και οι ίδιοι οι εμβολιασμένοι, θα γυρίσουν την πλάτη, στην κυβέρνηση, η οποία το μόνον που θα έχει "κατορθώσει", θα είναι να φέρει τη χώρα στα πρόθυρα νέας, οικονομικής, χρεοκοπίας...
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.