Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

το κερασάκι στην τούρτα

    Η πρόσφατη, ασύλληπτη και ανεπανάληπτη, γκάφα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να καλέσει βο(υ)λευτή, απευθείας, ως ύποπτο για τέλεση αδικήματος, κατόπιν εις βάρος του μήνυσης, εγείρει εύλογες αμφιβολίες για τη νομική κατάρτιση και επάρκεια των δικαστών και των εισαγγελέων της χώρας μας !
  Σίγουρα, ουδείς αλάθητος, αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέρουν πλέον και οι πέτρες, το ξέρουν και μη νομικοί, ότι δηλαδή πρέπει να προηγηθεί άρση της ασυλίας και άδεια από τη Βο(υ)λή, για να διωχθεί ένα μέλος της...
  Το θέμα δεν είναι να τιμωρηθεί πειθαρχικά ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας ή να ...αλλάξει πόστο, το ζήτημα είναι το κατά πόσον αποτελεί μεμονωμένο συμβάν ή αν πρόκειται για γενικότερο κατήφορο του επιπέδου των δικαστών μας, διότι η "απονομή δικαιοσύνης" είναι σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί οι πολίτες να είναι έρμαια παράνομων διώξεων ή να βγαίνουν "ό,τι να ναι" δικαστικές αποφάσεις !
    Κάποιος θα έλεγε βέβαια, ότι χάρη σε αυτά και αντίστοιχα λάθη, έχετε δουλειά και εσείς οι δικηγόροι και θα είχε αρκετό δίκιο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να χαίρεται, όταν πέφτει το επίπεδο των δικαστών και των αποφάσεων τους.
  Και προσωπικά, αν με ρωτάτε, δεν θα σταθώ σε αυτό το λάθος, που πήρε μεγάλες διαστάσεις, επειδή ήταν "χοντρό" και τόσο "χτυπητό", όπως λέω και στον τίτλο, αυτή είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου...
   Διότι, ως πολίτη καταρχήν και μετά ως νομικό, με "καίει" περισσότερο, αυτό που οι Εισαγγελείς ΔΕΝ κάνουν, όπως έχω ξαναπεί, η ...επιλεκτική όραση και ακοή, που επιδεικνύουν, όταν δημοσιεύονται πιθανές παράνομες πράξεις, σε εφημερίδες και κανάλια !
    Διότι θεωρώ πολύ μεγαλύτερη "ξεφτίλα", από το να ασκήσεις δίωξη, δίχως να ζητήσεις πρώτα άδεια, το να λες πως είσαι "ανεξάρτητος", αλλά να συμπεριφέρεσαι ως απλός υπάλληλος της υγιεινομικής Χούντας, που έχει επιβληθεί, από το Μάρτη του 2020 και να ασκείς επιλεκτικές διώξεις, λες και παίρνεις απευθείας εντολές από αυτήν...
   Από τη μία, έχουμε αστραπιαία αντακλαστικά και άμεσες έρευνες και διώξεις, όταν πρόκειται για "αρνητές" (του βιασμού της Λογικής τους), που είτε δεν τηρούν τα αλλοπρόσαλλα και ό,τι να ναι μέτρα και πρωτόκολλα κατά της γρίπης, είτε δεν θέλουν να βασανίζονται τα παιδιά τους, με τεστς και μάσκες, είτε απλά προσπαθούν να επιβιώσουν οικονομικά κ.ο.κ.
   Και από την άλλη, μία απίστευτη, σατανική, αδράνεια, όλους αυτούς τους μήνες, που πεθαίνουν τόσο πολλοί άνθρωποι καθημερινά (οι περισσότεροι από κάθε άλλη χώρα του κόσμου, αναλογικά), όταν ΟΙ ΊΔΙΟΙ οι βασιλακόπουλοι και οι καπραβέλοι, ομολογούν δημοσίως, ότι ο κόσμος πεθαίνει εκτός ΜΕΘ, πετιέται σε ράντζα και σε κοντέινερς, οι ΜΕΘ είτε δε λειτουργούν, είτε είναι ακατάλληλες, γίνεται διασωλήνωση στους διαδρόμους, γίνεται επιλογή ασθενών και ένα σωρό άλλα, απίστευτα, κακουργήματα !!
   ΠΏΣ γίνεται να μην υπάρχουν ΜΕΘ, όταν η χούντα ανακοίνωνε πως λειτουργούν πάνω από 1000 σε όλη τη χώρα και οι επίσημοι διασωληνωμένοι είναι λιγότεροι από 600 ;;
    Γιατί δεν ψάχνουν αυτή την ΑΠΆΤΗ, αυτά τα ψέματα και αυτά τα ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ, τα γατάκια, οι εισαγγελείς μας, τα "νούμερα" που ανακοινώνονται κάθε απόγευμα κατά πόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και γιατί δεν πηγαίνουν, καθημερινά, στα νοσοκομεία μας, οι ίδιοι, για να διαπιστώσουν αν τελούνται κακουργηματικές παραλείψεις και πεθαίνει τόσος κόσμος ; επειδή πεθαίνουν ...άλλοι και όχι αυτοί ;;
    Διώκουν αποκλειστικά τους "αρνητές", που τελούν "εγκλήματα" διακινδύνευσης, δηλαδή που μπορεί να συμβούν, μπορεί και όχι και κοιτάζουν σαν χάνοι, τα κακουργήματα, που είναι ήδη τετελεσμένα και συντελούνται καθημερινά στα δημόσια νοσοκομεία, όπως τα ομολογεί η ΠΟΕΔΗΝ και "ξεφεύγουν" ενίοτε από ορισμένα μέλη του ΕΣΥ !!
    Είναι τραγικό να ασχολούνται όλοι με το "κερασάκι", δηλαδή τη μήνυση Φουρθιώτη κατά Πολάκη και όχι με την (πολυόροφη) "τούρτα" από κάτω, να πεθαίνουν δηλαδή οι άνθρωποι, επειδή δεν υπάρχουν ΜΕΘ ή γιατροί και νοσηλευτές να τις στελεχώσουν (επειδή μπήκαν σε αναστολή, όταν ...χρειάζονταν περισσότερο από ποτέ, πράγμα που θα μπορούσε και από μόνο του να αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής-ποινικής έρευνας).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.