Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

αν ήθελαν, μπορούσαν

    Δύο χρόνια μετά, το ερώτημα "ποιος σκότωσε τον Γιώργο Καραϊβάζ", φαντάζει πλέον ρητορικό, θα μπορούσε απλά να απαντήσει κάποιος "αυτοί που αποπειράθηκαν νωρίτερα να σκοτώσουν και τον Στέφανο Χίο", ωστόσο φοβάμαι ότι και πάλι λίγα γίδια ψηφοφόροι θα καταλάβαιναν !
  Πρώτα, πρέπει να ανοίξω μια παρένθεση για να πω, πόσο τραγικό θέαμα αποτελούν στην τιβί οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας, που έχουν μούτρα και εμφανίζονται και δημόσια, ενώ, αν είχαν έστω και ελάχιστη τσίπα, θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί, όχι μόνον από συνδικαλιστές, αλλά και από αστυνομικοί και να γυρίσουν στα χωριά τους...
  Διότι πως γίνεται να υπηρετείς σε μια Αστυνομία, που διώκει τους δολοφόνους ...επιλεκτικά ή να πρέπει να πάρεις εντολή άνωθεν και έγκριση, για να τους συλλάβεις ; (!)
  Είναι σαφές, θεωρώ, από όλους, ότι η δολοφονία αυτή, υπήρξε "συμβόλαιο", δηλαδή οι φυσικοί αυτουργοί έλαβαν εντολή και ...χρήματα, από τους ηθικούς αυτουργούς για να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο, άρα με ποινή ισοβίων, θα έπρεπε να τιμωρηθούν και οι μεν και οι δε...
 Εξίσου και περισσότερο ξεκάθαρο είναι (;) ότι δεν υπάρχει η θέληση και η βούληση να εξιχνιαστεί το έγκλημα, διότι με τον τρόπο που έγινε, θα μπορούσε να είχε εξιχνιαστεί ...στις 2 βδομάδες, όχι στα δύο χρόνια!
 Εννοώ ότι συνέβη μέρα-μεσημέρι και οι δολοφόνοι έχουν καταγραφεί από ...100 κάμερες, να κυκλοφορούν πάνω σε μηχανή, με το όπλο στο χέρι, δηλαδή με απίστευτο θράσσος και με καμία πρόθεση ...να κρυφτούν, λες και ξέρουν ότι ...κανείς δεν θα τους αναζητήσει.
  Παράλληλα, μία ακόμα "σατανική σύμπτωση", είναι ότι η ομάδα ΔΙΑΣ, που σύχναζε πάντα στο σημείο, την ημέρα και την ώρα εκείνη, έβοσκε κάπου αλλού !
   Το συμπέρασμα, που αβίαστα και λογικά προκύπτει, είναι πως η εντολή της δολοφονίας δόθηκε από την εγκληματική οργάνωση "Νέα Δημοκρατία", που κυβέρνησε 4 χρόνια σχεδόν και πέφτει επίσημα στις 22/4/2023, άλλη εξήγηση για την ...απροθυμία εξιχνίασης του εγκλήματος δεν υπάρχει, ούτε μπορεί να υπάρξει.
   Γιαυτό, όταν λέμε, ότι όποιος ξαναψηφίσει συμμορίαΝΔ, βάφει τα χέρια του με αίμα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με βάση τους Πνευματικούς Νόμους), κυριολεκτούμε, δεν είναι κάποιο σχήμα λόγου ή μεταφορά !
   Βέβαια, οι νεκροί της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ, είναι δεκάδες χιλιάδες, δεν είναι μόνον ο Καραϊβάζ, ούτε οι 57 των Τεμπών, είναι και όσοι δολοφονήθηκαν σε κρατικά νοσοκομεία, την περίοδο κόβιντ, με τα λεγόμενα "πρωτόκολλα του θανάτου" και τις τραγικές ελλείψεις του διαλυμένου Ε.Σ.Υ...
   Θα μπορούσα να μιλήσω ακόμα και με ονόματα, ωστόσο δεν το κάνω, επειδή δεν έχω αποδείξεις, αλλά μόνον ενδείξεις και με βάση λογικούς συνειρμούς, προκύπτει το ως άνω (προσωπικό) συμπέρασμα.
   Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει φόβος και κανείς δε μιλάει, ενώ πολλοί γνωρίζουν προφανώς, προσωπικά βέβαια, αν με "καθάριζε" και εμένα η εγκληματική οργάνωση "Νέα Δημοκρατία", για όσα γράφω σήμερα, αφενός δεν θα έχανα κάτι σημαντικό (αφού δεν υπάρχει ζωή με ΝΔ, μόνον αγώνας για επιβίωση) και αφετέρου δεν θα έλειπα και σε κανέναν !
    Η μοναδική μου ελπίδα ότι δεν θα με σκοτώσουν, επειδή υπονοώ ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι, είναι πως αν το κάνουν, θα είναι σαν να ομολογούν ότι έχω δίκιο (...) και η εγκληματική οργάνωση "Νέα Δημοκρατία" θα διαλυθεί μια ώρα νωρίτερα, εννοώ ότι δεν μπορεί να είναι ΤΌΣΟ χαζοί, αλλά με αυτούς ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος (χαχα)...
   Το πιο τραγικό βέβαια, είναι ότι σήμερα, η συμμορίαΝΔ κατεβάζει νόμους και τροπολογίες επί τροπολογιών, για να εξασφαλίσει ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές, ένα κόμμα, που τους "κόβει" μεγάλα ποσοστά και το οποίο αποκαλούν "εγκληματική οργάνωση", ενώ οι μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις, όλων των εποχών, στην Ελλάδα, είναι το πασοκ και η ΝΔ, που εκτός από τα δις ευρώ, που έχουν καταχραστεί από τα δημόσια ταμεία, έχουν σκοτώσει και χιλιάδες ανθρώπους, είτε άμεσα, είτε έμμεσα (π.χ όσους μικροομολογιούχους αυτοκτόνησαν, μετά το "κούρεμα") !
  Να ευχηθώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους και κυρίως στην πατρίδα μας, που σίγουρα της αξίζει κάτι καλύτερο, από τη Μαφία του μιζοτάκη, δηλαδή της "αυλής" του, που τον κάνει ό,τι θέλει και τον χρησιμοποιεί ως "μπροστινό"-αχυράνθρωπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.