Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

όλα ίσωμα

    Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, βγήκε, πριν μερικές ημέρες, ένας κύριος (με κάπα κεφαλαίο) και μίλησε με ονοματεπώνυμα, για τα "κατορθώματα" της εγκληματικής οργάνωσης "Νέα Δημοκρατία" και των μιζοτάκηδων !
 Βγήκε επώνυμα, λέγοντας ότι ονομάζεται "Σπυρίδων Νίνος" και είναι (μάλλον ήταν) αστυνομικός, που υπηρέτησε στην ασφάλεια της οικογένειας Μιζοτάκη και απορώ που βρήκε το Θάρρος να καταγγείλει όλα αυτά, όταν ξέρει ότι έχει να κάνει με εγκληματίες και δολοφόνους...
 Ήδη ακούγεται ότι κρύβεται, διότι έχει λάβει απειλές για την ζωή του, απλά θεωρώ ότι δεν μπορεί η συμμορίαΝΔ να τον "ξεκάνει" τώρα, που είναι τόσο πρόσφατα αυτά που είπε, για να μην ...τον επιβεβαιώσει, θα δοκιμάσει μάλλον να το κάνει αργότερα, οπότε αν ακούσετε ότι δολοφονήθηκε ή έπαθε ...ατύχημα, κάποιος με αυτό το ονοματεπώνυμο, θα ...καταλάβετε (πολύ αργά, όμως) !
 Φυσικά, τα συστημικά βοθροΜΜΕ, δεν θα αναφέρουν καν το όνομα του, αν τον εκτελέσει και αυτόν η καμόρα της ΝΔ, αφού δεν έπαιξαν καν την συνέντευξη που έδωσε στον Στέφανο Χίο και στην ιστοσελίδα του makeleio.gr και τα όσα συγκλονιστικά ανέφερε, με απίστευτο θάρρος και γενναιότητα.
 Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνουν τα πετσωμένα από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ λαθρεμπόρων πετρελαίου και ναρκωτικών, το ζήτημα είναι ότι η συμμορία Μιζοκούλη τα έχει κάνει όλα ίσωμα, αφού ακόμα και στην κανονική Κολομβία, θα είχε παρέμβει κάποιος Εισαγγελέας, έστω για τα μάτια του κόσμου !
  Να καλέσει τον κύριο Νίνο και να ζητήσει εξηγήσεις, να δούμε αν ευσταθούν όσα λέει, διότι μπορεί και να είναι τρελός, ψεύτης ή συκοφάντης και αν μπορεί να τα αποδείξει, βέβαια μετά από τόσα χρόνια, κάποια αδικήματα ίσως έχουν παραγραφεί και οι αποδείξεις να μην υπάρχουν ή να έχουν ...καταστραφεί, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
  Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα ίχνος Δημοκρατίας ή Δικαιοσύνης πλέον, στην Κολομβία των Βαλκανίων και απορώ ΠΟΥ ΖΟΥΝ και τι σκατά μπορεί να έχουν στο κεφάλι, όσοι δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη διακυβέρνηση της μαριονέτας της εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή το Μιζοτάκη και πρόθυμοι (!) να τον ξαναψηφίσουν (έχουν το ελαφρυντικό ότι "ενημερώνονται" από τα συστημικά βοθροκάναλα, που κάνουν το άσπρο μαύρο, επειδή τους εξυπηρετεί η συμμορίαΝΔ, αλλά πρέπει, ως άνθρωπος, να έχεις και μία στοιχειώδη αντίληψη και κρίση και να αντιλαμβάνεσαι πότε κάποιος σε κοροϊδεύει και λέει ψέματα) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.