Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

μακάρι να ήταν τόσο απλό

      Η χούντα των μπλε συριζαίων, πέρασε προχθές (ν)τροπολογία, για να θεσπίσει, υποτίθεται "ασυλίες" και "ακαταδίωκτα" για ορισμένους Δ.Υ, που φέρουν τον τίτλο του "ειδικού", "μέλους επιτροπής", "συμβούλου", γραμματέα και φαρισαίου κλπ.
 Βγήκαν μετά άλλοι Δ.Υ και είπαν "θέλουμε και εμείς" ασυλίες, βρίσκοντας δήθεν συμπαραστάτη σε ένα εξαδάχτυλο "παλικάρι της φακής" και το επόμενο στάδιο είναι (;) να κάνουν το ίδιο δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές κ.α. (και με το ...δίκιο τους, χαχα).
 Στο ερώτημα, γιατί συμβαίνουν αυτά τα τραγικά, στην Κολομβία των Βαλκανίων, η απάντηση είναι : "αυτή είναι η Δημοκρατία (τους)" !
   Η Δημοκρατία ...αγνοείται στην Κολομβία των Βαλκανίων, εδώ και δεκαετίες, απλά τα τελευταία χρόνια, με τα "μνημόνια" και τώρα με τον κοροδοϊό, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς, καθώς περνάνε νύχτα ό,τι να ναι Νόμους, χωρίς να λειτουργεί καν η Βουλή και κυβερνούν-νομοθετούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και υπουργικές αποφάσεις του κώλου...
 Η εκάστοτε κυβέρνηση, όπως αποδεικνύει περίτρανα η εξεταζόμενη περίπτωση, χρησιμοποιεί την Βουλή, ως "τσιφλίκι" της, για να περάσει ρουσφέτια και χατίρια, στον εαυτό της και σε όσους άλλους θέλει, ωστόσο το πράγμα δεν είναι τόσο απλό !
  Υπάρχει κάτι που ξεχνούν και λέγεται Σύνταγμα, μπορεί να το θεωρούν ως "χαρτί υγείας", ωστόσο εξακολουθεί να υφίσταται και να ισχύει και δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος, για να καταλάβεις ότι οι "ασυλίες" αυτές, είναι αντισυνταγματικές, αυτό το καταλαβαίνει και ένας φοιτητής της Νομικής ή και κάποιος απλός πολίτης.
   Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πολλοί, με στοιχειώδεις γνώσεις, που να αγνοούν το άρθρο 4 του Συντάγματος, που ορίζει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο και έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις, αλλά φαίνεται πως το αγνοούν τα (μορφωμένα) "ναυάγια", που γνωμοδοτούν για την συνταγματικότητα των προς ψήφιση Νόμων κλπ (και μάλιστα όχι τώρα, εδώ και δεκαετίες, όπως είπα) !
    Επομένως, μπορεί οι κουτοπόνηροι μπλε συριζαίοι, να νομίζουν ότι είναι "έξυπνοι" και μπορούν να ψηφίζουν ό,τι θέλουν για τον εαυτό τους και όποιον άλλον θέλουν, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως κάνουν μία τρύπα στο νερό...
   Στο ερώτημα τώρα, γιατί ψηφίζουν αντισυνταγματικούς Νόμους (περίπου το 80% του συνόλου, από τότε που εδραιώθηκε η έννοια "πασοκ" ως σήμερα), η απάντηση είναι απλή και κυνική : επειδή μπορούν, επειδή ξέρουν ότι κανείς δεν θα διαπιστώσει την αντισυνταγματικότητα !
     Οι εκπρόσωποι της "δικαιοσύνης", δηλαδή οι δικαστές, που είναι δουλειά τους αυτή, να ελέγχουν (έστω και εμμέσως, παρεμπιπτόντως) την συνταγματικότητα των Νόμων, έχουν κουρνιάξει στις τρύπες τους, χεσμένοι από τον κοροδοϊό και περιμένουν ...τα εμβόλια, για να σωθούν (χαχα), όχι ότι πριν τη γρίπη, ήταν αλλιώς η κατάσταση και τότε παρέμεναν απλοί δημόσιοι υπάλληλοι, που λένε "ναι" σε όλα, ό,τι ψηφίζει το αφεντικό τους, η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία...
   Αυτή η ατιμωρησία και η απουσία πραγματικών και ανεξάρτητων δικαστών, είναι άλλωστε η βασικότερη αιτία, για την χρεοκοπία (σε όλα τα επίπεδα, με τελευταίο το οικονομικό) της Κολομβίας των Βαλκανίων.
   Με αφορμή αυτή την (ν)τροπολογία, που προσπαθεί μάταια να δώσει ασυλίες σε κάποιους, να πούμε ότι εξίσου αντισυνταγματικός, είναι και ο περιβόητος Νόμος (πασοκ-Βενιζέλου) περί (μη) ευθύνης υπουργών, διότι απλά ΔΕΝ μπορεί το δικό μου κακούργημα να παραγράφεται σε 15 και 20 χρόνια και του υπουργού ...σε μερικούς μήνες, ανάλογα με το πόσες εκλογές θα γίνουν (που το αποφασίζουν και αυτό ...οι ίδιοι, δηλαδή ΠΌΣΟ τράτζικ ;), αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο !!
    Το παραμύθι ότι έτσι θα φοβούνταν οι υπουργοί να βάλουν υπογραφές κλπ ή ότι τώρα οι μουρλοί της επιτροπής (χαχα) κινδυνεύουν από μηνύσεις "τρελών", είναι παραμύθι, διότι υποτίθεται ότι ΓΙΑ ΑΥΤΌ υπάρχουν τα Δικαστήρια, για να απορρίπτουν μηνύσεις και αγωγές, όταν δεν βασίζονται στο Νόμο ή είναι αβάσιμες στην ουσία τους.
     Και στο φινάλε, αυτός είναι ο σκοπός του Νόμου, να περιφρουρείται η τήρηση του, με πιθανές συνέπειες, αν όλοι ξέραμε πως ό,τι και αν κάνουμε, δεν θα τιμωρηθούμε, ΠΟΙΌΣ θα σεβόταν το Νόμο ;;
     Επομένως, για να μην πολυλογούμε, όσοι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να κρυφτούν πίσω από αυτή την (ν)ντροπολογία και δεν θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους, κατά του ελληνικού λαού, καλύτερα να το ξανασκεφτούν και να χάσουν τον ύπνο τους, όπως τον έχουμε χάσει εμείς, τον τελευταίο χρόνο, με τις αλλοπρόσαλλες και ό,τι να ναι αποφάσεις τους...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.