Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

γιατί ΔΕΝ ΘΈΛΩ να κάνω εμβόλιο

    Αποφάσισα να καταγράψω τους προβληματισμούς μου (που σίγουρα συμμερίζονται πολλοί ακόμα), για να καταλάβει και η Χούντα και οι θλιβεροί εκπρόσωποι της (συριζαίοι κάθε χρώματος, επιστήμονες απτα λιντλ και αρδ), πως μπορεί να σκέφτεται ένας "αρνητής" (έτσι δε μας λένε ;) :
1) Πρώτον και κύριο, δεν έχω καταλάβει ακόμα ΓΙΑΤΊ να κάνω εμβόλιο, τι θα μου προσφέρει δηλαδή, διότι από αυτά που ακούμε και βλέπουμε-διαβάζουμε, οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και μεταδίδουν και νοσούν και πεθαίνουν, από αυτή τη νέα, κινέζικη, γρίπη ! Ό,τιδήποτε έχουν ισχυριστεί για τη δήθεν αποτελεσματικότητα του εμβολίου, οι "πλασιέ" του, έχει αποδειχτεί ψέμα και απάτη, διότι η πράξη μετράει και όχι η θεωρία...
2) Όσο ψεύτικη και αμφισβητούμενη (ρωτήστε και τον τραγουδιστή, Κων/νο Δρούλια) είναι η αποτελεσματικότητα και η χρησιμότητα του εμβολιασμού, με νέα-πειραματικά-μη επαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια, άλλο τόσο βέβαιες και σίγουρες και αποδεδειγμένες είναι οι (σοβαρές) παρενέργειες που προκαλούν ! Μιλάμε για θρομβώσεις, που οδηγούν, είτε σε πνευμονική εμβολή, είτε σε εγκεφαλικό, είτε σε ανακοπή καρδιάς, δηλαδή σε ΘΆΝΑΤΟ και νομίζω πως είναι δικαίωμα μου, να μην θέλω να αυτοκτονήσω, κάνοντας εμβόλιο, από την στιγμή που ξέρω καλύτερα και το σώμα μου και τι "θέματα" μπορεί να έχει...Στο φινάλε, είναι έγκλημα, να μην γίνονται εκ των προτέρων εξετάσεις, για την αποφυγή των παρενεργειών ή να δίνονται εμβόλια (όπως το astrazeneca) που ευθύνονται για αυτές.
3) Θεωρώ-νομίζω πως έχω φυσική ανοσία στο κοροδοϊό, μετά από 1,5 χρόνο που δεν έχω νοσήσει και χωρίς να παίρνω μέτρα προφύλαξης, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχτεί μόνον με τεστ αντισωμάτων και έτσι ερχόμαστε σε μια άλλα, τεράστια, απάτη της Χούντας ! Αντί να δίνει στον κόσμο δωρεάν τεστ αντισωμάτων, τους δίνει δωρεάν κοροδοτεστ, μηδενικής αξιοπιστίας και όχι μόνον αυτό, αλλά λέει και "μην κάνετε τεστ αντισωμάτων, μετά τα εμβόλια", οπότε εκεί πάμε σε "προστυχιά", σε ωμή ομολογία, ότι τα εμβόλια είναι ΑΠΆΤΗ και δε δημιουργούν αντισώματα...Εξάλλου, αν έχεις φυσική ανοσία, όχι μόνον δεν χρειάζεσαι εμβόλιο, αλλά αν το κάνεις, θα έχεις πρόβλημα !
4) Δεν το κάνω, επίσης, από αντίδραση, με δύο σκέλη : α) πρώτον, λόγω της συνεχούς και άθλιας προπαγάνδας, υπέρ των εμβολίων, από τον κάθε πικραμένο, δηλαδή από τον πρωθυπουργό, μέχρι τον τελευταίο ινφλουένσερ απτα λιντλ ! Όταν φτάνουν οι ξεφτίλες στο σημείο να "δωροδοκούν" τους νέους με ψίχουλα, για να εμβολιαστούν, εκεί καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά...Θυμίζουν γκόμενες που θέλουν απελπισμένα έναν άντρα και αντίστροφα, που με την "ξελιγωμένη" και πιεστική συμπεριφορά τους, δεν έχουν καμία ελπίδα να τα καταφέρουν, γιατί γίνονται αντιπαθητικοί και άξιοι λύπησης ! και β) επειδή, άκουσα ένα τέως μπασκετμπολίστα, που κάνοντας, ένα διάστημα, παρέα με γιατρό και βουλευτή, βρέθηκε να είναι και αυτός γιατρός, βουλευτής και υπουργός (αμφιβάλλω αν μπορεί να αλλάξει γάζες σε ένα τραύμα), να λέει ότι είναι "πατριωτικό μας καθήκον" ο εμβολιασμός (lol) ! Τι έχει κάνει και τι κάνει το Κράτος για μένα, ώστε να του χρωστάω χάρη και ανταπόδοση ; ότι με άφησε χωρίς δουλειά και χωρίς έσοδα, επί ένα χρόνο και δε με αποζημίωσε ; Εδώ ισχύει το "όλα εδώ πληρώνονται" και το "έχει ο καιρός γυρίσματα", απέναντι σε ένα άχρηστο κράτος, που ταλαιπωρεί, φτωχοποιεί και δολοφονεί τους πολίτες, καμία ηθική υποχρέωση δεν μπορεί να υπάρξει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο !! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.