Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

μπρος γκρεμός (εμβόλια) και πίσω ρέμα (χρεοκοπία)

        Ο εμμονικός και αρρωστημένος "έρωτας" των μπλε (κυρίως αυτών, επειδή τυχαίνει να κυβερνούν αυτοί τώρα), πράσινων και ροζ συριζαίων με ...τα εμβόλια, είναι κυρίως, πρώτα και πάνω από όλα, αυτοκαταστροφικός για τους ίδιους !
   Δεν είναι (τόσο) χαζοί, το ξέρουν λογικά, το έχουν καταλάβει και γιαυτό κάνουν αυτές τις τραγικές δηλώσεις, είναι σε κατάσταση απόγνωσης-απελπισίας, επειδή ξέρουν ότι ΔΕΝ υπάρχει (νόμιμος) τρόπος να υποχρεωθεί κάποιος, να κάνει εμβόλιο ή να υποστεί άλλη ιατρική πράξη, δίχως την θέληση του...
  Από την άλλη, ξέρουν (;) επίσης ότι με εκβιασμούς, διαχωρισμούς κλπ μέτρα της πλάκας, χαντακώνουν τον εαυτό τους, ότι αυτά θα γυρίσουν ως μπούμερανγκ εναντίον τους !
  Τα γατάκια-Δ.Υ του ΣτΕ είπαν ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην ...ΕΜΑΚ είναι νόμιμος, ωστόσο πρόκειται για λάθος απόφαση, με κανένα νομικό "μανδύα" δεν μπορεί να επιβληθεί εμβόλιο σε κανέναν, ειδικά αυτά τα εμβόλια, με τις τόσες παρενέργειες και τους τόσους θανάτους και την εξαιρετικά αμφίβολη αποτελεσματικότητα (όπως έχει αποδειχτεί πλέον, στο Ισραήλ και παντού)...
   Το περασμένο ΣΚ ακούσαμε απίθανες βλακείες (για να το πω όσο πιο κομψά μπορώ), από πολιτικούς : κάτι πήγε να ψελλίσει ο πέτσας, αλλά δεν θα σχολιάσω καν, γιατί νομίζω ότι κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά, ούτε μέσα στην κυβέρνηση, θα ασχοληθώ μόνον με μιζοτάκη και βιβλιοπώλη.
   Ο τελευταίος είπε ότι η υποχρέωση του Κράτους να δώσει τα ψίχουλα που έδωσε, σε όσους έχασαν τις δουλειές τους και τα εισοδήματα τους, λόγω κρατικών περιοριστικών μέτρων, είναι ...ηθική (!) και όχι καθαρά νομική, αλλά δικαιολογείται λόγω περιορισμένων γνώσεων, δεν είναι και από τους πιο μορφωμένους βουλευτές.
   Ο μιζοτάκης, από την άλλη, χαρακτήρισε τους ανεμβολίαστους ως τζαμπατζήδες και είπε ότι δεν θα κλείσει ξανά η οικονομία, για να ...προστατευτούν αυτοί οι λίγοι !
    Πρώτον, τζαμπατζής είναι ο ίδιος, που ζει από τα έτοιμα, από τότε που γεννήθηκε και δεν έχει κολλήσει ούτε ένα (πραγματικό) ένσημο και δεύτερον, κανένας ανεμβολίαστος, δεν του ζήτησε προστασία...
   Ο καθένας που δεν εμβολιάζεται, το κάνει συνειδητά, προφανώς και αυτό αποτελεί έκφανση της προσωπικής του ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ, αυτό σημαίνει "ελευθερία", όχι αυτό που οι γκεμπελίσκοι της κυβέρνησης απτα λιντλ, ονόμασαν "επιχείρηση ελευθερία", δηλαδή τον εμβολιασμό !
     Μιλώντας, με την (σκληρή) γλώσσα των αριθμών, οι ανεμβολίαστοι, στις ηλικίες κάτω των 50 ετών, δηλαδή στις παραγωγικές ηλικίες, είναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ, όπερ σημαίνει ότι αν κάνεις πράξη τους (αστείους) εκβιασμούς σου, βιβλιοπώλη και λάβεις περιοριστικά μέτρα εναντίον τους, τους αποκλείσεις από την εργασία κλπ, το αποτέλεσμα θα είναι ότι ΕΣΎ θα πεινάσεις στο τέλος (εσύ και όλα τα άλλα κρατικοδίαιτα τρωκτικά).
   Αν τα μαγαζιά κλπ λειτουργούν μόνον με εμβολιασμένους, δηλαδή με λίγους, αυτό σημαίνει ότι μειώνονται τα έσοδα τους και κατ' επέκταση τα κρατικά έσοδα, από άμεσους και έμμεσους φόρους (αυτό, νομίζω, ότι είναι απλό και το καταλαβαίνει).
    Όταν μας απειλείς, ότι θα σταματήσεις τα (ανύπαρκτα, ουσιαστικά, δηλαδή πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα) "μέτρα στήριξης" (ενώ λίγους μήνες πριν, έλεγες τα ακριβώς αντίθετα), τότε, πολύ απλά και εμείς θα σταματήσουμε να πληρώνουμε φόρους κλπ και να δούμε μετά, ΑΠΌ ΠΟΎ θα βρεθεί να πληρωθεί το 7χίλιαρο σου, κάθε μήνα !!
   Στο φινάλε, κανείς δεν μας ρώτησε, αν θέλουμε λοκντάουν, επιβλήθηκε αναγκαστικά και κανείς δεν μας ρώτησε αν θέλουμε να (φυτο)ζωούμε με τα ψίχουλα των κρατικών ενισχύσεων και όχι να επιβιώνουμε απο τη δουλειά όμως, όπως πάντα.
    Αν οι πολιτικοί, οι λοιμωξιολόγοι και τα λοιπά κρατικοδίαιτα ναυάγια του κερατά, θεωρούν ότι μπορούν να επιβιώσουν σε μια χώρα, που θα λειτουργεί μόνον με εμβολιασμένους και ότι έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί η συνέχιση καταβολής της αργομισθίας τους, "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα (τους)", ας βγάλουν τα ματάκια τους, μόνοι τους, θα το απολαύσουμε, όσο τίποτα !
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.