Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

η "εμπειρία" μου με την covid

      Το έβαλα σε εισαγωγικά, διότι αυτά που γράφω δεν βασίζονται σε επιστημονικές αποδείξεις, απλά καταγράφω σκέψεις, από διαίσθηση και προσωπικά συμπεράσματα, που μπορεί να είναι και λάθος !
   Άλλωστε, δεν έχω κάνει ΠΟΤΈ ως τώρα κάποιο τεστ, είτε για την ύπαρξη του ιού, είτε για ύπαρξη αντισωμάτων, αφενός διότι δεν είναι αξιόπιστα τα πρώτα και αφετέρου, επειδή δεν το θεωρώ σκόπιμο, όταν δεν έχεις ύποπτα συμπτώματα.
  Το να μάθεις ότι είσαι "κρούσμα", δηλαδή ασυμπτωματικός φορέας, όταν αισθάνεσαι καλά, δε νομίζω ότι σε κάνει σοφότερο σε κάτι, απλά μπορεί να σε πανικοβάλει δίχως λόγο, τόσο εσένα, όσο και τους γύρω σου και να σε ...απομονώσει (βλέπε καραντίντα), επίσης δίχως λόγο, αφού έχει γραφτεί ότι οι ασυμπτωματικοί ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό !
  Τα ράπιντ τεστ βγαίνουν θετικά, όταν τους ρίξεις μερικές σταγόνες ...κόκα κόλα, όπως απέδειξε ζωντανά, στη Βουλή της Αυστρίας, ένας εκεί βουλευτής, ενώ και τα επίσημα, που διενεργεί το Κράτος, από ό,τι επίσης διαβάζω από πιο ειδικούς από εμένα, μπορεί να βγουν θετικά, αν συνεχίσεις να τα "γυρνάς" ξανά και ξανά...
   Η αίσθηση μου, λοιπόν, είναι πως, από τον Φλεβάρη του 2020 ως σήμερα, έχω μολυνθεί αμέτρητες φορές, από τον ιό, καθώς δε λαμβάνω ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης και επειδή έχω τη (μάλλον κακή) συνήθεια να βάζω τα (όχι πάντα πλυμένα) χέρια στο πρόσωπο !
   Αυτό σημαίνει, ΑΝ ισχύει και προφανώς όχι μόνον για μένα, αλλά και για πολλές χιλιάδες άλλους, ότι το σώμα έχει φυσική άμυνα, απέναντι στον εισβολέα ιό και τον πετσοκόβει, πριν προκαλέσει βλάβη : είναι τα λεγόμενα κύτταρα "φυσικοί δολοφόνοι" ή "Τ λεμφοκύτταρα", που αναλαμβάνουν το σχετικό "έργο".
   Να πούμε ότι το ανθρώπινο σώμα, είναι φτιαγμένο "λίαν καλώς" από το Δημιουργό μας, έχει εκπληκτικούς μηχανισμούς αυτοάμυνας και αυτορύθμισης, ενώ έχω την τύχη να ανήκω και στην ομάδα αίματος 0 που, από ό,τι λένε, νοσεί σπανιότερα.
   Σε κάθε περίπτωση, αισθάνομαι ότι το "ραντάρ" ανίχνευσης του ιού και μάλιστα όχι μόνον όταν εισέλθει στο σώμα, αλλά και όταν βρεθείς σε χώρο με αυξημένο ιικό φορτίο, είναι το κεφάλι (δηλαδή οι ήπιες ενοχλήσεις, που μπορείς να έχεις εκεί) !
   Από εκεί και μετά, έχω παρατηρήσει ενίοτε, κάποιες περίεργες διαφανείς κηλίδες στα ούρα και πιθανόν αυτές να σχηματίζονται κατά την αποβολή του πετσοκομμένου ιού, από το σώμα (μαζί με νεκρά ίσως λευκά αιμοσφαίρια)...
   Τα υπολείμματα του σκοτωμένου ιού, καταλήγουν στην Ψυττάλεια, όπου τα συλλέγει εκεί ο "ουρομάντης" Θωμαΐδης και κάνει ό,τι να ναι ...προβλέψεις για το μέλλον (χαχα) !
   Δηλαδή, ενώ η ύπαρξη του ιού στα αστικά λύματα δείχνει ότι οι άνθρωποι "βγάζουν άμυνα" έναντι αυτού και αποβάλλεται νεκρός, από το σώμα, στην τουαλέτα, δηλαδή είναι κάτι απόλυτα υγιές και θετικό, αυτοί (οι "καθηγητές") το παρουσιάζουν, ως κάτι αρνητικό ή επικίνδυνο...
    Σε κάθε περίπτωση, τα αστικά βοθρολύματα, δείχνουν κάτι που ανάγεται στο παρελθόν, αναφέρονται σε κάτι που έχει συμβεί ΉΔΗ και όχι στο μέλλον, όπως νομίζουν "καθηγητές" και δημοσιοκάφροι !
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.