Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

απάντηση στον ανεπάγγελτο

     Έχει πολλή πλάκα να ανοίγεις τις (ηλεκτρονικές) εφημερίδες και να διαβάζεις, σαν ...πρώτη είδηση, ότι ο μιζοτάκης απάντησε σε εμάς, τους ανεμβολίαστους, με το άρθρο 25, λέει, του Συντάγματος και μας αναγκάζει να (αντ)απαντήσουμε !
  Καταρχήν, αυτοί που έχουν καταντήσει το Σύνταγμα κωλόχαρτο, τόσο πριν, όσο και ειδικά μετά την χρεοκοπία του 2010 και πολύ περισσότερο, μετά το Μάρτη του 2020, κυβερνώντας με ΠΝΠ και ...υπουργικές αποφάσεις, προφασιζόμενοι έκτακτες περιστάσεις, λόγω covid, είναι αστείο (αλλά και τραγικό, συνάμα) να θυμούνται, ξαφνικά, το Σύνταγμα και να το επικαλούνται, υπέρ τους, όταν δεν το εφαρμόζουν στους πολίτες....
 Το δυστύχημα, όμως, για τον ανεπάγγελτο κούλη (ΌΛΟΙ οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης, με εξαίρεση ίσως τον Σημίτη, δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα πραγματικό ένσημο και αυτή τη ...Δημοκρατία θα γιορτάσουν μεθαύριο, χαχα) που πλήρωσε και πήρε πτυχίο από το χάρβαρντ ("ο πελάτης έχει πάντα δίκιο") και τους αργόμισθους χρυσοπληρωμένους συμβούλους του, απτα λιντλ, που του είπαν να πετάξει αυτή τη μπαρούφα, είναι πως το νομικό αυτό επιχείρημα, είναι ήδη καμένο !!
   Μόλις στις 13.5, έγραφα για απόφαση του ΣτΕ, που κρίνοντας θάνατο παιδιού, από εμβόλιο, δικαίωσε τη μητέρα του και δέχεται ότι το Δημόσιο οφείλει να την αποζημιώσει για ψυχική οδύνη και όπου στο σκεπτικό της ακριβώς, αναφέρεται ότι το άρθρο 25 του Συντάγματος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να αποτελέσει άλλοθι, για τη διακινδύνευση υπέρτερων ατομικών αγαθών, όπως η ζωή και η υγεία.
    Κανένας και τίποτα, δεν μπορεί να με υποχρεώσει, να ρισκάρω την υγεία μου και τη ζωή μου, κάνοντας ένα άχρηστο, αναποτελεσματικό και γεμάτο παρενέργειες εμβόλιο (πολύ περισσότερες από αυτές, που έκρινε η απόφαση), για να εκπληρώσω δήθεν κάποιο ...καθήκον "κοινωνικής αλληλεγγύης" !!
   Φυσικά, κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει, ότι αύριο τα γατάκια-δημόσιοι υπάλληλοι του ΣτΕ, μπορεί να αλλάξουν τη νομολογία τους, αλλά μικρή σημασία έχει και αυτό.
   Διότι το ζήτημα δεν είναι μόνον νομικό, ΚΥΡΊΩΣ είναι πραγματικό, δηλαδή : τι είδους αλληλεγγύη να δείξω σε ένα Κράτος που δε μου προσφέρει ΤΊΠΟΤΑ ;; Για να νιώσεις την αίσθηση ότι οφείλεις κάτι σε κάποιον, θα πρέπει να έχει εκπληρώσει και εκείνος το χρέος του, απέναντι σου !
    Μου ζητάει ο μιζοτάκης, να δείξω "εθνική αλληλεγγύη", όταν επί ένα χρόνο δε με άφηνε να δουλέψω (και ενώ τα έξοδα έτρεχαν κανονικά) και με αποζημίωσε, για όλο αυτό το διάστημα, με 2600 ευρώ, από τα οποία τα 1000 αποτελούν επιστρεπτέο δάνειο ;;;
   Τι είδους "υποχρέωση", μπορεί να νιώσω, απέναντι σε αυτούς, που με υποχρέωσαν να φυτοζωώ με 133 ευρώ το μήνα, όταν οι ίδιοι έπαιρναν, από τα δημόσια ταμεία, την ίδια περίοδο, 7 και 10 χιλιάρικα το μήνα ; (!!)
   Με απλά λόγια, αυτά που ζητάει, ο μη έχων ΚΑΜΊΑ επαφή με την πραγματικότητα, μιζοτάκης, δε γίνονται ούτε ...στις αισθησιακές ταινίες και έφτασε η ώρα, που οι κουτοπονηριές τους, γύρισαν μπούμερανγκ, με την έννοια ότι όταν είχαμε εμείς ανάγκη το Κράτος, ήταν απόν και σφύριζε αδιάφορα (με πρώτο το σταϊκούγα), τώρα που λέει ότι μας έχει ανάγκη αυτό, θα πάρει τα @@ μας, διότι δεν υπάρχει μονομερής ...αλληλεγγύη.
   Σε κάθε περίπτωση, αν νομίζουν ότι τους συμφέρει να συγκρουστούν με όσους δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο, όπως είναι ΔΙΚΑΊΩΜΑ τους (και άλλο αρνούμαι και άλλο δεν θέλω ή φοβάμαι να κάνω), ξαναλέω : "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα", ας το τολμήσουν και να φάνε τα μούτρα τους...
   Με το να μην αφήσουν τον κόσμο να δουλεύει ή να ψωνίζει, ΤΟ ΔΙΚΌ τους λάκκο σκάβουν, ΑΥΤΟΊ θα πεινάσουν, από τα ανύπαρκτα κρατικά έσοδα, αυτοί που είναι ανεπάγγελτοι και αργόμισθοι-κρατικοδίαιτοι.
    Δεν σας κρύβω, ότι αν συνεχίσει να το χοντραίνει η χουντοκυβέρνηση των μπλε ζαίων απτα λιντλ, σκέφτομαι, για πρώτη φορά, να ΜΗΝ υποβάλω φέτος καν φορολογική δήλωση, ας μας βάλουν όλους φυλακή, εκεί τουλάχιστον θα έχουμε και ένα πιατό φαγητό (εκτός αν πουν ότι μόνον εμβολιασμένοι μπαίνουν φυλακή, οπότε δεν σας δεχόμαστε, ΧΑΧΑ) !
    Και κλείνοντας, μιας και οι σύμβουλοι απτα γαριδάκια του ανεπάγγελτου, αποφάσισαν να ανοίξουν το Σύνταγμα, ας ρίξουν μια ματιά και στο άρθρο 120 να δουν τι λέει, διότι θεωρώ ότι σύντομα θα το βρουν μπροστά τους...
  Αν οι συγκεντρώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, δηλαδή κατά της καταπάτησης της Ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων, που κατοχυρώνει το Σύνταγμα, μαζεύουν τόσο κόσμο, δίχως προαναγγελία και εν μέσω θέρους, φανταστείτε τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη !!!
   Από το φθινόπωρο, προβλέπω ότι αυτοί που ψήφισαν "ακαταδίωκτο" ...για τον εαυτό τους, όταν θα δουν τον κόσμο έξω από τα σπίτια τους και όταν τους πάρουν στο κυνήγι (βλέπε "καταδίωξη"), θα διαπιστώσουν, με τρόμο και ίσως ...πόνο, ότι το ακαταδίωκτο ήταν μία ακόμα απάτη, μία ακόμα φενάκη των μπλε ζαίων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.