Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ένας εναντίον όλων

     Το συνάδελφο Νίκο Αντωνιάδη, δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά παρακολουθώ ενίοτε τον Αγώνα που δίνει, μέσα από "αντισυστημικά" sites (αφού τα άλλα, τα ...γνωστά, μπουκωμένα με κρατικό χρήμα, "λιβανίζουν" την κυβέρνηση και τίποτε άλλο), εδώ και ένα χρόνο, προκειμένου να αποκαλυφθεί η Απάτη, γύρω από την covid !
   Μιλώντας για "απάτη", δεν εννοούμε φυσικά την ύπαρξη του ιού αυτού της γρίπης, αλλά το όσα γίνονται ή δε γίνονται, με αφορμή αυτόν, δηλαδή την καταπάτηση και καταλήστευση ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και κυρίως το πως "καταγράφεται" η πορεία της επιδημίας και πως πεθαίνουν οι άνθρωποι στα Νοσοκομεία, που μπαίνουν ως θετικοί στον ιό...
  Προσωπικά, τον βρίσκω συγκινητικό τον αγώνα που δίνει, μόνος εναντίον όλων, προσώπων και καταστάσεων-θεσμών, που λυμαίνονται την Κολομβία των Βαλκανίων, επί δεκαετίες και δεν θα μου έκανε εντύπωση, αν ο άνθρωπος αυτός αγιάσει, στο τέλος, αν τα κοκκαλάκια του μυροβλύζουν και ευωδιάζουν, όταν γίνει (εύχομαι μετά από ΠΟΛΛΆ χρόνια) η εκταφή του !
   Διότι ο Χριστός, στους περιβόητους "μακαρισμούς", αναφέρει : "μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την Δικαιοσύνη, ότι αυτοί χορτασθήσονται" και "μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν Δικαιοσύνης, ότι αυτών εστίν η Βασιλεία των Ουρανών", εννοώντας ίσως τη Θεία Δικαιοσύνη, ωστόσο κατ' επέκταση, ισχύει και στα ανθρώπινα.
  Και μιλώντας για "διωγμούς", να υπενθυμίσω ότι σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος ακριβώς, από την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, από το παρακράτος που κυβερνά (και δολοφόνησε πρόσφατα έναν άλλο δημοσιογράφο, τον Γ.Καραιβάζ) και το οποίο, το περασμένο Σάββατο, γιόρτασε ...την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ! (ΧΑΧΑ)
   Ο Αντωνιάδης "ενοχλεί" σίγουρα κάποιους, αλλά το παρακράτος πλέον δεν είναι (ελπίζω) τόσο χαζό, ώστε να τον "καθαρίσει", διότι αφενός θα ομολογεί εμμέσως ότι έχει δίκιο και αφετέρου, με τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, θα καταλάβουν όλοι ποιοι κρύβονται από πίσω, συν ότι θα γίνει Ήρωας και θα ...αποκαλυφθούν μαζικά και όσοι τώρα, τον υποστηρίζουν από μακριά και μόνον ψυχικά !
    Πρόσφατα κατέθεσε μήνυση 1400 σελίδων, όπερ σημαίνει ότι μιλάει με αποδείξεις και ντοκουμέντα, έχει στοιχεία δηλαδή, για να αποδείξει πως τα πρωτό-κολλα (κυριολεκτικά του κώλου) που ακολουθούν τα Νοσοκομεία, στην αντιμετώπιση των περιστατικών, οδήγησαν σε περισσότερους θανάτους, από ό,τι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έμπαιναν ποτέ μέσα, για να νοσηλευθούν....
    Το παρακράτος κοιμάται ήσυχο, γιατί ξέρει πως οι υπάλληλοι του, δηλαδή δικαστές και εισαγγελείς, θα θάψουν και αυτή τη μήνυση και θα συνεχίσουν (αιώνια) να παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην παραλία, όπως τώρα.
   Ασχολούνται "αυτεπάγγελτα" (χαχα) μόνον με περιπτώσεις δήθεν ...κορωνοπάρτι, ενώ καθημερινά σχεδόν ακούγαμε για αυτόφωρα κακουργήματα, όπως ότι το 80% πέθανε εκτός ΜΕΘ, δίχως ...να έχουν καλυφθεί όλες ποτέ ή ότι στο Αγρίνιο, είχαμε 100% θνητότητα στις ΜΕΘ (απλά απομακρύνθηκε ο Διοικητής εκεί και ...οι νεκροί επέστρεψαν, ε ;).
    Πριν λίγους μήνες, ο (ανύπαρκτος) αρχηγός της (ανύπαρκτης) αντιπολίτευσης, είχε πει "ας μιλήσουμε για το Ε.Σ.Υ" και έχω να του πω : πίστεψε με, ΔΕΝ ΘΕΣ να μιλήσουμε για το Ε.Σ.Υ., αν ανοίξει αυτό το κεφάλαιο, η μπόχα και η δυσωδία θα είναι ανυπόφορες, θα χρειαστούν αμέτρητα φορτηγά, για να μεταφέρουν την ΚΟΠΡΙΆ και τη σαπίλα, από εκεί μέσα !!
     Σταδιακά, όμως, θα πρέπει να ανοίξω(ει) αυτό το θέμα, γιατί είναι ΧΙΛΙΆΔΕΣ οι νεκροί, από ιατρική αμέλεια (ενίοτε όμως με ενδεχόμενο δόλο, δηλαδή μιλάμε για "φόνους") στα δημόσια Νοσοκομεία, μπας και ξυπνήσουν και τα ντουγάνια, που έβγαιναν στα μπαλκόνια και χειροκροτούσαν τους δολοφόνους (που επιλέγουν ποιος θα ζήσει και ποιος όχι, ανάλογα με την ...ηλικία του και το επάγγελμα-ιδιότητα του, αν είναι "επώνυμος" ή όχι κλπ).
     
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.