Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο παπανδρέου δίχασε την Ελλάδα κυρά Φώφη... !!

   Μόνον ένας τυφλός και ανόητος, δεν μπορεί να μην συμφωνήσει, με τις δηλώσεις του Βορίδη, για το ποιος κατέστρεψε τη χώρα μας, αυτό που άρχισε ο πατέρας το '81, το ..αποτελείωσε ο υιός Τζέφρι πρόσφατα.
    Δεν έχει απλά δίκιο 100% (σε ανύποπτο χρόνο, είχα μιλήσει και ο ίδιος για το μεγαλύτερο προδότη της χώρας) ο Βορίδης, αλλά και λίγα είπε και όλα τα τρωκτικά, όλα τα ορφανά του παπανδρεϊσμού έπεσαν να τον φάνε, διότι απλά δεν μπορούν να ξεχάσουν το μέγα "ευεργέτη" τους, αυτόν, χάρη στον οποίο, κατά δήλωσή τους, "λίγδωσε το αντεράκι τους" (κυνική παραδοχή μιλτιάδη παπαϊωάννου σε εκδήλωση στην Κόρινθο).
     Όλοι αυτοί, που κανονικά και υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα είχαν στον ήλιο μοίρα, έκαναν περιουσίες, απέκτησαν αυτοκίνητα (αούντι και μερσεντέ) και σπίτια, βγαίνουν να υπερασπιστούν με λύσσα, αυτόν που κατέστρεψε την Ελλάδα και τη σημερινή νέα γενιά.
     Αντί να είναι σήμερα όλοι αυτοί στα συσσίτια, είναι άνθρωποι αξιοπρεπείς και τίμιοι, που δε δέχτηκαν να βάλουν βύσμα, για να διοριστούν στο δημόσιο και καλούνται τώρα να πληρώσουν εξίσου ή και (αναλογικά) πολύ περισσότερο το φαγοπότι των τρωκτικών του παπανδρεϊσμού !
     Βγαίνει και η κυρά Φώφη (που τα "γεννήματά" της, δεν είναι και ό,τι καλύτερο) και λέει τη μέγιστη παπαριά : ότι ο Αντρέας ένωσε τη διχασμένη χώρα, ενώ ουσιαστικά τη διέλυσε και την χώρισε στα δύο...Για ποια ενωμένη χώρα μιλάει, όταν :
-1.000.000 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουν χάσει την εργασία τους και ισοβίτες Δ.Υ, όχι μόνον δεν απολύονται, αλλά και πληρώνονται !
-3.000.000 έλληνες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι-τρωκτικά, δεν έχουν καταλάβει τίποτα από "κρίση", έχουμε τα μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας κλπ
-ένας νέος εισέρχεται στην ιδιωτική αγορά εργασίας, με 500 ευρώ και ένας "ειδικός σύμβουλος" στο ευρύτερο δημόσιο, με 3.500...
-κάποιοι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, γαμιούνται στη δουλειά, επί 12 ώρες την ημέρα, χωρίς ούτε ένα ευρώ για υπερωρίες και κάποιοι άλλοι, σε ΔΕΚΟ κλπ, λαμβάνουν υπερωρίες, που δεν έκαναν ποτέ...
     ΧΙΛΙΑΔΕΣ παρόμοια παραδείγματα, θα μπορούσα να αναφέρω, στους υποστηρικτές του παπανδρεϊσμού, για να φανεί ότι η ελληνική κοινωνία, είναι ΠΙΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ από ποτέ, αλλά φοβάμαι ότι και πάλι δεν θα το καταλάβαιναν (τόσο μεγάλη είναι η πώρωση και η τύφλωσή τους) !
      Όμως δεν είναι μόνον η αποβιομηχάνιση, το βόλεμα ΟΛΩΝ στο δημόσιο, η "ανάπτυξη" με δανεικά και με τους φόρους των κορόϊδων, που εργάζονται, τα δεινά, που επέφερε, ο παπανδρεϊσμός στην Ελλάδα, είναι και άλλα σοβαρότερα : αναφέρομαι στις κοινωνικές συνέπειες, στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, αλλά αυτό θα αποτελέσει θέμα ξεχωριστής ανάρτησης..
     Θα δώσω όμως ένα προσωπικό παράδειγμα, για να καταλάβει η κυρά Φώφη και οι άλλοι πασόκοι, πόσο ..."ένωσε" τους έλληνες ο παπανδρεϊσμός : τον Αύγουστο παντρεύεται ένας πρώτος μου ξάδερφος, ωστόσο ο πατέρας του (αδερφός του πατέρα μου), υπήρξε μια ζωή πασόκος και τρωκτικό και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάω στο γάμο και μάλλον δεν θα πάω !
     Δεν θέλω απλά να έχω καμία σχέση με αυτούς, που έγιναν αιτία, ώστε να κοπεί η σύνταξη του πατέρα μου, ο οποίος δεν πήρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από το δημόσιο, όλα αυτά τα χρόνια..
     Για τέτοια ενότητα μιλάμε (πρώην) ΠΑΣΟΚΟΙ (και νυν συριζαίοι), το νου σας !!

2 σχόλια:

  1. διαβάζεις μετά κάτι τέτοιο : http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8974.html και λες : ΕΦΙΑΛΤΗ ζω, δεν μπορεί να είναι αλήθεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ η κυνική παραδοχή της Αλήθειας : http://www.kourdistoportocali.com/articles/22261.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.