Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η Ιστορία (δεν) επαναλαμβάνεται...!

   Είναι γνωστό, ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά μόνον ως τραγωδία ή ως φάρσα, κάτι όμως που δεν γνώριζε ο τσίπρας και αναγκάστηκε χθες αυτός και οι "απίθανοι" σύμβουλοί του, να το μάθουν, με σκληρό τρόπο, ήτοι και ως τραγωδία και ως φάρσα !!
   Όντας σίγουροι, ότι θα συμβεί, ό,τι πριν από 20 ακριβώς χρόνια, το '93, ότι θα βρεθεί κάποιος "Εφιάλτης" και θα ρίξει την παρούσα κυβέρνηση και θα προκηρυχθούν εκλογές, είχαν αρχίσει να μοιράζουν υπουργεία και ετοίμασαν "μεγαλειώδη" συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όπου με το ζόρι και με τη βοήθεια πακιστανών μικροπωλητών κλπ, κατάφεραν, με καθυστέρηση, να γεμίσουν την πλατεία...(χαχα).
    Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι είπε στην προεκλογική (χωρίς να έχουμε εκλογές) ομιλία του, αλλά μαθαίνω, ότι, για άλλη μια φορά, υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και άρχισε να μοιράζει ανύπαρκτο χρήμα, δεξιά και αριστερά !
    Κάποιος του είπε ότι θα γίνει πρωθυπουργός και εκείνος το πίστεψε (!), δεν εξηγείται αλλιώς, είναι θλιβερό το θέαμα ενός "ηγέτη", ο οποίος είναι μαριονέτα στα χέρια άλλων, εκείνων που οενιρεύονται την εξουσία, για να αρχίσουν το "φαγοπότι", είτε είναι στελέχη-αφισοκολλητές του κόμματος, είτε επιχειρηματίες, είτε οι γνωστοί γλύφτες, κολαούζοι της εκάστοτε εξουσίας (βλέπε εκδότες της συμφοράς κλπ).
     Η μεγαλύτερη ειρωνεία, είναι πως εκείνοι, που το παίζουν ανεξάρτητοι και εκτός συστήματος, είναι ΟΙ ΠΙΟ ΧΩΜΕΝΟΙ, έως το λαιμό, στο σύστημα και μάλιστα στο "σύστημα", στην πιο άθλια και ακραία μορφή του.
     Το συμπέρασμα και το ηθικό δίδαγμα από το κάζο του τσίπρα είναι ένα : όποιος επενδύει στο παρελθόν, στο σκοτάδι και την καταστροφή, παίρνει ακριβώς αυτά !!
     Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, αν φυτέψεις-επενδύσεις σε ένα αμπέλι π.χ, πρέπει να περιμένεις ότι θα φας σταφύλια, δεν μπορεί να περιμένεις ότι θα φας μήλα ή πορτοκάλια (χαχα).
     Από έναν άνθρωπο, που δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο και βαφτίζει τα παιδιά του, στα ...δημαρχεία, δεν μπορεί να περιμένεις κάτι καλό, το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι ότι θα έχει (πολύ) άσχημο τέλος !
      Μακριά από τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και την ευλογία της Αγίας Τριάδος, αυτός, η οικογένειά του και οι ακόλουθοί του, οδηγούνται -νομοτελειακά- στην απώλεια και την καταστροφή τους...
   

1 σχόλιο:

  1. η πλάκα είναι ότι ο τσίπρας κάνει "άνοιγμα" τελευταία στην Εκκλησία, για να μαζέψει και από εκεί ψηφαλάκια ! Αν αυτό δεν είναι το έσχατο σημείο υποκρισίας και λαϊκισμού, τότε τι είναι ;; Όποιος ιεράρχης, βέβαια, συνδιαλέγεται με τέτοια άτομα, θα πρέπει να ξυρίζεται πάραυτα (ή τουλάχιστον να βγάζει τα ράσα, διότι οι περισσότεροι συριζαίοι είναι αξύριστοι και άπλυτοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.