Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ένας παραλίγο δήμαρχος...!

   Σήμερα μάθαμε και επίσημα, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, που απεικονίζεται σε βίντεο, να κάνει αίσχη και να πρωταγωνιστεί σε σεξουαλικές διαστροφές, είναι, όπως υποψιαζόμασταν, μετά και τη χθεσινή ανακοίνωσή του-ύστατη προσπάθεια, να αποτρέψει το ..μοιραίο, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης !
   Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα, να πούμε ότι η ιστοσελίδα zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, έγινε κάτοχος του σχετικού οπτικοακουστικού υλικού, πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, αλλά προτίμησε να μην δημοσιοποιήσει το όνομα, για να μην επηρεάσει τη διαδικασία...
   Στο σχετικό βίντεο, ο υποψήφιος δήμαρχος του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, που έχασε, για λίγο, τελικά, από τον Καμίνη, έχει μπει σε site γνωριμιών και συνομιλεί με μία παρέα φοιτητών, μέσω web camera!
    Για να μην πολυλογούμε, στο βίντεο, ο Σακελλαρίδης, όπως προκύπτει, αυτοϊκανοποιήθηκε, εκσπερμάτωσε σε ποτήρι και ήπιε το σπέρμα του, ενώ έβαλε και ένα καρότο στον κώλο του (...)
    Δεν ξέρω πόσο σοκαριστικά ή ανώμαλα ή προχωρημένα, ακούγονται όλα αυτά, σίγουρα ο καθένας τα κρίνει διαφορετικά, ανάλογα με το βαθμό της προσωπικής του ηθικής, ωστόσο δεν τα λες και τόσο φυσιολογικά !
     Ο ίδιος πήγε κάτι να ψελλίσει, ότι η ..Αριστερά δεν εκβιάζεται (θέλει να τους παρασύρει στο βόθρο, μαζί του, όλους τους "αριστερούς" ;) και άλλα γραφικά, ενώ κανένα ζήτημα προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν τίθεται, εν προκειμένω, εφόσον γνώριζε προφανώς, ότι τα κάνει μπροστά σε άλλους και ότι το υλικό καταγράφεται....
    Αυτό είναι και το ρεζουμέ της υπόθεσης, το πιο επικίνδυνο, διότι, ο καθένας, εκτός από τη δημόσια ζωή του, έχει και μία ιδιωτική και κανείς δεν έχει αμφιβολία, ότι ανάμεσα στους πολιτικούς μας (και όχι μόνον τους Έλληνες), σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι ανώμαλοι -με βάση την ηθική του μέσου, συνετού ανθρώπου- και πιθανόν και χειρότεροι, ωστόσο προσέχουν και διαφυλάσσουν την όποια διαστροφή τους και γενικά την ιδιωτική τους ζωή !
     Ωστόσο το να διεκδικεί το δήμο της Αθήνας, κάποιος, που έχει αυτά τα "γούστα" και ..νιώθει την ανάγκη, να τα μοιραστεί ή να τα επιδείξει σε άλλους (!), αυτό πλέον ξεφεύγει από τη λογική και σίγουρα δεν αποτελεί εχέγγυο, για μία επιτυχημένη θητεία και για χρηστή Διοίκηση...
     Από την άποψη αυτή, η σημερινή δημοσιοποίηση του ονόματός του, όχι μόνον, δεν αποτελεί προσβολή προσωπικών δεδομένων (Ο ΙΔΙΟΣ τα έκανε ενώπιον άλλων), αλλά κρίνεται μάλλον ..καθυστερημένη, θα έπρεπε το σκάνδαλο αυτό ίσως να αποκαλυφθεί, πριν τις εκλογές, για να ξέρει και ο άλλος τι ψηφίζει και να μην έχει τη δικαιολογία ότι δεν ήξερε !
      Και φυσικά αυτό πρέπει να γίνει μάθημα, όχι μόνον στον Τσίπρα, που τον επέλεξε, αλλά σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, για τα άτομα, που έχουν δίπλα τους και το κατά πόσον ξέρουν το ποιόν τους ή όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.