Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

κατέλαβαν την εξουσία, όχι την κυβέρνηση

  Με αφορμή την συμπλήρωση 3 χρόνων, από τότε που το ετερόκλητο συνονθύλευμα ακροδεξιάς και ακροαριστεράς, κατέλαβε την εξουσία, να πούμε ότι ισχύει το ακριβώς αντίστροφο, από αυτό, που δήλωσε πρόσφατα η Περιστέρα, μητέρα των παιδιών του Τσίπρα, σε συνέντευξη της.
 Από την πρώτη ημέρα, που ο Τσίπρας, πήρε υπό βροχή τον Παυλόπουλο, από το χέρι, άρον-άρον, για να τον ορκίσει Πρωθυπουργό (έμοιαζε σαν μην το πιστεύει, σαν να ζει ένα όνειρο και κινδυνεύει να ξυπνήσει...) μέχρι σήμερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο συμπέρασμα : ότι ήρθαν για να πάρουν την εξουσία από τους κακούς προηγούμενους (σωστό, εν μέρει) και "να κάνουν τα δικά τους" και όχι για να κυβερνήσουν σωστά !
 Βέβαια και προφανώς, η 3ετής επέτειος συμπληρώνεται τον Σεπτέμβριο και όχι αύριο, αφού ο σημερινός συριζα, έχει ελάχιστα κοινά με εκείνον του Ιανουαρίου του 2015 : το πρώτο 7μηνο, είναι η πιο "σκοτεινή και τρελή" περίοδος, που έχω ζήσει, στα 40 και κάτι χρόνια της ζωής μου...
  Ο Τσίπρας, χρειάστηκε να πετάξει έρπη στο χείλος και να του εξηγούν, επί 17 ώρες, οι Ευρωπαίοι, ότι τα αριστερά παραμύθια, που μάθαινε από τότε που ήταν καταληψίας δημόσιων σχολείων, ΔΕΝ έχουν εφαρμογή, στην πραγματική Ζωή, ότι δηλαδή αν φας ΌΛΗ την πίτα, ο σκύλος θα μείνει νηστικός !
 Αφού λοιπόν, κατάλαβε τις αυταπάτες του, έστω και λίγα εκατοστά πριν το γκρεμό, έδιωξε τους περισσότερους, που είχαν τις ίδιες αυταπάτες και δεν ήθελαν να τις αποχωριστούν, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι πλέον κατέχουν την εξουσία, λογικοί άνθρωποι...
 Το ότι ήρθαν για την εξουσία και όχι για την κυβέρνηση, αποδεικνύεται πρώτον, από το γεγονός ότι τα μόνα, εκτός Μνημονίων, νομοθετήματα τους, είχαν να κάνουν με αριστερές ιδεοληψίες και με απίστευτες μειοψηφίες, όπως το πρόωρο άνοιγμα των φυλακών για "ατυχήσαντες" εγκληματίες και η αλλαγή φύλου (την ώρα, που ο κόσμος δεν έχει να φάει ή να πληρώσει την εφορία) !
  Δεύτερον, από το σταδιακό και μεθοδικό χτίσιμο ενός νέου κομματικού κράτους, με στρατιές αργόμισθων "συμβούλων" και άλλων κρατικοδίαιτων τρωκτικών, με διεύρυνση δηλαδή, αντί για περιορισμό του δημόσιου τομέα, διορίζοντας φίλους, από το Πανεπιστήμιο, ερωμένες, φίλες της γυναίκας τους, ξαδέρφια, ανίψια κ.ο.κ.
  Τρίτον, όμως και κυριότερο, το γεγονός ότι ήρθαν για να μπαστακωθούν στην εξουσία, για όσο το δυνατόν περισσότερο και όχι για να κυβερνήσουν, αποδεικνύεται από τον απίστευτο μηχανισμό προπαγάνδας, που στήνουν και από ...την επιμονή τους, να κάνουν το άσπρο μαύρο, χωρίς ίχνος αιδούς !
   Θα αναφέρω μερικά μόνον, πρόσφατα, παραδείγματα, για να φανεί, σε όλους, ότι ακόμα και ο Γκαίμπελς θα ένιωθε "γατάκι" μπροστά στη χούντα της φασιστοαριστεράς, θα υποκλινόταν ...με δέος, μπροστά στην προπαγάνδα του συριζα.
     Ξεκινώντας, από τα πιο πρόσφατα, προσπάθησαν να πείσουν την Αστυνομία ...να μας πείσει πόσοι άνθρωποι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσ/νικης, ότι έχει δίκιο η Αστυνομία, δηλαδή και όχι τα μάτια μας ή η κοινή Λογική !
  Παράλληλα, στο ίδιο ζήτημα, στο σκοπιανό δηλαδή, παρατηρούμε δήθεν μορφωμένους, θλιβερούς υπουργούς και βουλευτές, να ταυτίζουν την όποια "λύση", έχουν ...προκρίνει οι ίδιοι, με το "εθνικό συμφέρον", τα οποία απέχουν έτη φωτός.
       Στο ζήτημα του σκανδάλου πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, για να το κουκουλώσουν, ο Καμμένος προσκόμισε έγγραφα, που καταγγέλθηκαν ως πλαστά (!) και μέχρι σήμερα, οι δικαστές δεν φαίνεται να απασχολούνται με το θέμα...
      Τέλος, όταν προέκυψε το άλλο σκάνδαλο, με την φρεγάτα μας, που έβλεπε τους εμπόρους ναρκωτικών, σε άλλο πλοίο και δεν επενέβη, έβγαλαν επίσημο δελτίο τύπου, για να μας πουν ότι αυτά, που πετούσαν στην θάλασσα, δεν ήταν ναρκωτικά, αλλά ...χαλασμένα ψάρια !
       Είναι μερικά μόνον παραδείγματα, που δείχνουν ότι οι βλάκες αριστεροί, που μας κυβερνάνε, μας περνούν για τελείως ηλίθιους, για τελείως πρόβατα, διατεθειμένα να φάνε ό,τι σανό, μας πετάνε, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία...
     Είναι βέβαιο όμως, ότι θα έρθει η στιγμή, το αργότερο τον Σεπτέμβρη του 2019, που θα αποκατασταθεί η τάξη και η πραγματικότητα, ότι δηλαδή οι ηλίθιοι είναι αυτοί και όχι ο λαός και αυτό ας ελπίσουμε πως θα γίνει, όσο το δυνατόν, ανώδυνα και αναίμακτα !



1 σχόλιο:

  1. Επειδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και επειδή Ιστορικά, οι ηλίθιοι, υπήρξαν ενίοτε χρήσιμοι, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, το σχέδιο του καλού Θεού, για την χώρα μας, ήταν να κυβερνήσουν οι (πιο) αριστεροί, προκειμένου να περάσουν τα πιο σκληρά (αναγκαία δε) μνημονιακά μέτρα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ! Για να λέμε και τα θετικά, για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση ίσως, έγιναν ή επιχειρήθηκαν ή επιχειρούνται πράγματα, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, βάσει και του Συντάγματος, όπως η σύνδεση των πάσης φύσεως φόρων, εισφορών, προστίμων κλπ, που πληρώνει κάποιος, με το εισόδημα του. Πάντως, είναι σαφές ότι αυτοί, που γράφουν στους τοίχους συνθήματα, όπως "γαμώ το συριζα" και "τσίπρα ψόφα", δεν είμαστε εμείς, που δεν τους πιστέψαμε και δεν τους ψηφίσαμε εξαρχής, αλλά ΤΑ ΊΔΙΑ κρατικοδίαιτα χάπατα, που τους έφεραν στην εξουσία και που κάποτε έγραφαν "όλοι συριζα" κλπ (λολ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.