Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

δύο χρόνια μετά

      Αν και το πιο σοβαρό θέμα της επικαιρότητας, είναι πλέον ο πόλεμος στην Ουκρανία, θα ασχοληθώ σήμερα με τον κορονιό, καθώς συμπληρώνονται 2 χρόνια, από τα πρώτα κρούσματα και βαδίζει σε ύφεση, αν όχι σε τέλος, η επιδημία αυτή.
  Θα μιλούσα για "τελικά συμπεράσματα", αλλά είναι κάπως νωρίς για αυτό ακόμα, σίγουρα όμως έχει ξεκαθαρίσει αρκετά πλέον το τοπίο και έχει φανεί το πόσο εγκληματικά και δολοφονικά "διαχειρίστηκε" την ασθένεια αυτή, ο μπλε συριζα, με τα γνωστά αποτελέσματα (δεκάδες χιλιάδες νεκροί, ίσως πρώτοι -αναλογικά- παγκοσμίως και ενώ το θανατικό συνεχίζεται) !
 Από το ξέσπασμα της επιδημίας, όταν η κυβέρνηση δήλωνε "πανέτοιμη" και δεν είχε ούτε μάσκες και γάντια (για ...τους γιατρούς, όχι για τον πληθυσμό), μέχρι την εκατόμβη των νεκρών, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα-εγκλήματα της σύγχρονης Ιστορίας της Βενεζουέλας των Βαλκανίων (το οποίο φυσικά θα μείνει ατιμώρητο, όπως και όλα τα προηγούμενα, αν και εκείνα ήταν οικονομικής φύσεως, δε μιλούσαμε εκεί για νεκρούς, άμεσα τουλάχιστον).
 Θα μείνει ατιμώρητο, γιατί αφενός οι "πέρα βρέχει" εισαγγελείς μας, ασχολούνται και διώκουν μόνον ιδιωτικές δομές, ενώ τα κακουργήματα όλα έγιναν σε δημόσια νοσοκομεία και αφετέρου επειδή ΚΑΝΕΊΣ (π.χ κόμματα) δεν ενδιαφέρθηκε να πάει σε ένα Νοσοκομείο και να δει τι συμβαίνει και γιατί πεθαίνει ο κόσμος...
   Βέβαια, πριν φτάσουμε στο Νοσοκομείο, υπάρχει ένα άλλο τεράστιο έλλειμμα, καθώς εδώ και 2 χρόνια, δεν έχει βγει ΟΎΤΕ ΈΝΑΣ, να πει ότι "αν βρεθείτε θετικοί, πάρτα αυτά τα φάρμακα", διότι αν είχε γίνει αυτό, πολλοί δεν θα έφταναν στο Νοσοκομείο, όπου με τα πρωτόκολλα (θανάτου) που εφαρμόστηκαν, λίγοι βγήκαν ζωντανοί.
    Η πλειοψηφία του κόσμου, εμείς η "πλέμπα", δε γνωρίζει τι να κάνει, αν βρεθεί θετικός, ΔΕΝ έχει προσωπικό γιατρό και ΔΕΝ έχει καν χρήματα, για να φέρει γιατρό στο σπίτι ή να πάει επίσκεψη σε ιδιωτικό ιατρείο.
   Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, που λόγω γνωριμιών, ξέρουν σχεδόν τα πάντα, έχουν πρόσβαση σε γιατρούς και φάρμακα, ενώ αν είσαι βολευτής ή μητροπολίτης, θα μπεις σε ΜΕΘ ακόμα και προληπτικά...
   Τα μοναδικά φάρμακα για τα οποία έχω ακούσει, τα άκουσα από ...Ιερέα (πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη) και τα γράφω όπως τα άκουσα (όχι με τις επίσημες ονομασίες τους, δηλαδή) : "ζιθρομάξ", "κλαρισίντ", "περιντρόλ" και κορτιζόνη, τα οποία, αν τα ζητήσεις σε φαρμακείο, θα σου πουν "ότι υπάρχει έλλειψη", δεν υπάρχουν πουθενά και 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, είτε ΘΈΛΟΥΝ να πεθαίνει ο κόσμος, είτε θέλουν να "σπρώξουν" τα εμβόλια.
   Ο ρόλος των φαρμακοποιών, είναι επίσης σκοτεινός και ύποπτος, που αφενός δεν κάνουν κάτι, για να προμηθευτούν φάρμακα "πρώτης ανάγκης" για κορονιό και αφετέρου ...γελάνε και το παίζουν ανήξεροι, όταν τους μιλάς π.χ για κορτιζόνη και περιορίζονται στο να θησαυρίζουν, πουλώντας συμπληρώματα, βιταμίνες και άλλα "μαντζούνια".
    Το πρώτο και βασικό έγκλημα, λοιπόν, είναι στην αρχή, ότι ΚΑΜΊΑ μέριμνα δεν υπάρχει για τον κόσμο, για το τι πρέπει να κάνει, πως να κινηθεί και τι φάρμακα να πάρει, αν κολλήσει, λες και το κρατάνε μυστικό για λίγους !
    Επίσης, εγκληματικό είναι το να πληρώνει ο κόσμος ένα σωρό λεφτά για ράπιντ τεστ, αλλά να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα, για να κάνει το πιο αξιόπιστο, που είναι το μοριακό...
    Ερχόμαστε τώρα στους 26.000+ νεκρούς, που πέθαναν, είτε με, είτε από, είτε και ...χωρίς κορονιό, "απλά" επειδή δεν τους έδιναν (απομονωμένοι από συγγενείς κλπ) τα φάρμακα τους, για καρδιά κλπ, είτε επειδή κόλλησαν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, όντας διασωληνωμένοι ΕΚΤΌΣ μεθ ή επειδή πήγαν για άλλη αιτία στο Νοσοκομείο και κόλλησαν κορονιό, εκεί μέσα (η επιβολή της υποχρεωτικότητας εμβολίου στους υγειονομικούς, δεν μπορεί παρά να είναι μία έμμεση ομολογία, ότι οι περισσότεροι κόλλησαν εκεί μέσα).
  Οι (θλιβεροί) εισαγγελείς μας, όμως, κυνηγούν ανεμόμυλους, ως άλλοι δον κιχώτες, αφήνουν ατιμώρητα τα πραγματικά εγκλήματα, ενώ, όπως πάνε, στο τέλος, θα εκδώσουν και ένταλμα σύλληψης, εναντίον του ίδιου του ιού (χαχα) !
    Το τελικό ερώτημα είναι, όταν με το καλό τελειώσει αυτή η αρρώστια, θα γίνει έστω και κατόπιν των χιλιάδων ...κηδειών, μία έρευνα ή εξεταστική επιτροπή, για να δούμε πόσοι πέθαναν "από" covid, πόσοι "με" covid και πόσοι χωρίς καν covid, ώστε οι υπαίτιοι για τους χιλάδες αυτούς νεκρούς, να πάνε φυλακή ; (ρητορικό ερώτημα, διότι ξέρουμε ότι στην Κολομβία των Βαλκανίων, πας φυλακή, μόνον αν πουλάς κάστανα ή κάλτσες, δίχως άδεια).


1 σχόλιο:

  1. Το πρώτο και βασικό συμπέρασμα, που ξέχασα να αναφέρω και το προσθέτω ως σχόλιο, είναι ότι αποδεικνύεται πως ΜΊΑ χώρα, έναντι όλων των υπολοίπων, δηλαδή η Σουηδία είχε δίκιο : σε μια τόσο μεταδοτική ασθένεια, τα λοκντάουνς είναι άχρηστα (εκτός αν είναι πολύ σκληρά, κάτι που δεν γίνεται, εκ των πραγμάτων), όποιος είναι να κολλήσει, όποιος δηλαδή δεν έχει φυσική ανοσία, θα κολλήσει, ούτε εμβόλια, ούτε τίποτα μπόρεσε να σταματήσει τη μετάδοση της νόσου ! Από εκεί και μετά, ο αριθμός των νεκρών, αναλογικά, ανά χώρα, αποδεικνύει πόσο "σάπιο" είναι το σύστημα της υγείας της, αλλά και γενικότερα, αν υπάρχει Κράτος και μέριμνα για τους πολίτες (και σε αυτόν τον τομέα, η χώρα μας, η βενεζουέλα των βαλκανίων, είναι μάλλον τελευταία στον κόσμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.