Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

όταν η προδοσία χειροκροτείται και επιβραβεύεται !

   Τα σημάδια της παρακμής, στην Ελλάδα, είναι καθημερινά, όχι βέβαια μόνο τωρινά και το ένα χειρότερο από τα άλλα, ωστόσο το να βλέπεις έναν προδότη, να χειροκροτείται και να δέχεται συγχαρητήρια, είναι το τελευταίο σκαλί, πριν ...τα σκατά !
 Αναφέρομαι φυσικά στον ανεκδιήγητο "στρατηγό άνεμο", ο οποίος υπήρξε υπουργός στην πιο αποτυχημένη κυβέρνηση, από καταβολής κόσμου, εκείνη του "κουρασμένου" και επί υπουργίας του οποίου κάηκαν εκατομμύρια στρέμματα γης, επειδή ...φύσαγε πολύ.
 Ο Πολύδωρας, ένας κατεξοχήν εκπρόσωπος του πολιτικού κατεστημένου, όλων αυτών των ανεπάγγελτων, που πλούτισαν χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στην ελληνική κοινωνία, κόντεψε να βάλει τα κλάματα χθες, για να μας πείσει, για το δράμα, που περνάει αυτός και η οικογένειά του, λόγω του φόρου ακινήτων !
  Δε μας είπε, όμως, που έχει δουλέψει αυτός και οι κόρες του, πως κατάφερε να διορίσει την κόρη του στη Βουλή, στη μία μέρα, που άνοιξε το 2012 και κυρίως πόσα ακίνητα διαθέτει και πως τα απέκτησε, γιατί μέχρι τώρα ψήφιζε όλα τα αντιλαϊκά και φορομπηχτικά μέτρα και γιατί τώρα "επαναστάτησε"...
  Όσο τα μέτρα, αφορούσαν τους άλλους, οι βουλευτές μας, τα ψήφιζαν και με τα δύο χέρια, τώρα, που καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και οι ίδιοι, έγιναν αντιμνημονιακοί, αφού από τα πόθεν έσχες, προκύπτει ότι καθένας τους, έχει από 20 ακίνητα, μέσο όρο !
   Έτσι εξηγείται άλλωστε και το γελοίο κάλεσμα του "Καμμένου", να επαναστατήσει ο λαός, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, είναι γνωστό ότι ο καμμένος έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, από αυτό ζούσε και ζει, από τα ενοίκια, ωστόσο χαράτσια δεν θέλει να πληρώσει, θέλει μόνο να εισπράττει...
  Αυτοί που βάζουν το ατομικό-προσωπικό τους συμφέρον, πάνω από το εθνικό, έχουν το θράσσος να εμφανίζονται ως σωτήρες, συνεπικουρούμενοι βέβαια και από τα πρόβατα των ΜΜΕ, που συνεχίζουν το λαϊκισμό, σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν μην έχει συμβεί τίποτα και σαν μην έχουν διδαχθεί τίποτα, τρώνε το κουτόχορτο, που τους σερβίρουν οι "πολύδωρες" και εν συνεχεία το σερβίρουν και στον κοσμάκη !
  Οι πλούσιοι του συριζα, χειροκρότησαν τον πολύδωρα, γιατί νομίζουν ότι θα γίνουν κυβέρνηση, μετράνε τα κουκιά και περιμένουν να γίνουν εκλογές, αλλά ο πολύδωρας νόμιζε ότι χειροκροτούν τον ίδιο... (χαχα)
   Η ιστορία του πολύδωρα, της τζάκρη και κυρίως του μπαρμπα-κουβέλη και όλων εκείνων, που πρόδωσαν το κόμμα τους, τους ψηφοφόρους τους και την πατρίδα, αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα : ότι ορισμένοι άνθρωποι, είναι απλά "λίγοι", κατώτεροι των περιστάσεων, αργά ή γρήγορα, τα παρατάνε, δεν αντέχουν το βάρος της ευθύνης και προτιμούν να εξυπηρετήσουν στενά, ατομικά, συμφέροντά τους !
   "Εφιάλτες" και "Ιούδες", πάντα θα υπάρχουν, όπως φαίνεται, όμως όλοι οι "πολύδωρες", εντός και εκτός βουλής, πρέπει να θυμούνται ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες όμως κανείς...Μπορεί κάποιοι τώρα να τους χειροκροτούν, για τα επίσης δικά τους συμφέροντα, ωστόσο στην Ιστορία θα μείνουν, με μελανά γράμματα, ουσιαστικά είναι σαν να υπογράφουν την πολιτική και όχι μόνον καταδίκη τους.
    Η Ζωή αλλάζει και προχωράει, αν έχεις τα άντερα, προχωράς και εσύ, αν όχι, απλά σε ...προσπερνάει, μένεις για πάντα στη λήθη και την ανυποληψία, η Ιστορία επιβραβεύει μόνον όσους ξέρουν τι είναι σωστό και το κάνουν, όσους βάζουν το γενικό καλό, πάνω από το ατομικό και αυτό ας το έχουν υπόψη τους, όλοι όσοι σκέφτονται να πάρουν τον ...κατήφορο της προδοσίας !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.