Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Σώστε την Ελλάδα, όχι τον συριζα

    Μετά και το χθεσινό θέαμα, ενός χεσμένου Πρωθυπουργού, να απευθύνει διάγγελμα και να εμμένει (!), σε ένα παράνομο, παράλογο και διχαστικό δημοψήφισμα, δεν καταλείπεται ουδεμία αμφιβολία, ότι αυτό γίνεται για να σωθεί ο συνασπισμός του σκοταδισμού, για να μην διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, για κομματικούς και όχι εθνικούς λόγους, για να παραμείνουν, στην εξουσία, λίγο ακόμα !
  Η μεγαλύτερη απόδειξη, για αυτό, είναι πως το ατυχές διάγγελμα, ανακοινώθηκε στις 12 το μεσημέρι και έγινε, τελικά, μετά από έξι ώρες, μέσα στις οποίες, ορισμένοι κατάφεραν να πείσουν το πιόνι, τη μαριονέτα, που λέγεται Τσίπρας, να μην κάνει πίσω και να σώσει τη χώρα, αλλά να σώσει τους συριζοψεκασμένους (οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι, μάλιστα, τοποθέτησαν το πιόνι, ανάμεσα στην ελληνική σημαία και εκείνη της Ε.Ε).
  Το ΑΝ θα γίνει δημοψήφισμα, θα κριθεί αύριο, από το ΣτΕ και ελπίζουμε οι Δικαστές να αρθούν στο ύψος της περίστασης, να εφαρμόσουν το Νόμο και το Δίκαιο και να γλιτώσουν τη χώρα, από άσκοπες περιπέτειες και να προστατεύσουν τους πολίτες, από τους πολιτικούς απατεώνες του συριζα !
   Σε κάθε περίπτωση, οι δανειστές-εταίροι, στους οποίους, απευθύνεται κυρίως η έκκληση του τίτλου, δεν πρέπει να μας τραβήξουν το χαλί, να τιμωρήσουν έναν ολόκληρο λαό και μία χώρα, για να εκδικηθούν ένα κόμμα, που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι και τους υποστηρικτές του, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% του πληθυσμού (όχι των εκλογέων)...
   Είναι Νόμος, πως όταν στραβώνει μία σχέση, φταίνε και οι δύο, για να είμαστε δίκαιοι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, αλλά φταίνε και τα δύο μέρη : έτσι και εδώ, μπορεί ο συριζα, να έχει το 80% της ευθύνης, επειδή έπαιζαν το πουλί τους, επί 4 μήνες και άρχισαν τη διαπραγμάτευση, ένα μήνα πριν λήξει το πρόγραμμα, επειδή είναι μαλάκες, ψεκασμένοι, ασόβαροι και πουλάνε τρελίτσα και ψευτομαγκιά (κλασική Αριστερά), ωστόσο και οι δανειστές, έχουν ένα 20% ευθύνης !
    Παρασυρμένοι, από την αθλιότητα του συριζα, θέλησαν να εφαρμόσουν αντίποινα, το "οφθαλμός αντί οφθαλμού", φτάνοντας και εκείνοι στα όρια της αθλιότητας, όταν π.χ δεν μας έδωσαν τα κέρδη των ομολόγων (1,9 δισ), για να πληρώσουμε το ΔΝΤ, προχθές και να αποφευχθεί το πιστωτικό γεγονός, ενώ εμμένουν και σε παράλογες απαιτήσεις, όπως το κόψιμο του ΕΚΑΣ, ήτοι η εξαθλίωση των φτωχών και των πιο αδύναμων.
    Πρέπει σύντομα οι εταίροι μας, να αλλάξουν στάση, αυτή την άτεγκτη στάση του ισχυρού, προς τον αδύναμο, να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις και να υπάρξει μία συμφωνία, από τη στιγμή, που η διαφορά, όπως λέει σήμερα ο Γιούνκερ, είναι μόλις 60 εκατ. ευρώ (!) : αυτό το επιχείρημα, λειτουργεί και εις βάρος του, δηλαδή θα αφήσεις για 60 εκατ., μία χώρα και ένα λαό να καταστραφεί ; Και ένα δισ. να ήταν η διαφορά, πάλι δεν αξίζει η σύγκρουση, διότι η όποια συμφωνία, αύριο μπορεί να αναθεωρηθεί, να αλλάξει κλπ, με μία νέα ελληνική κυβέρνηση, αφού τα ψωμιά του συριζα, είναι -εκ των πραγμάτων- λίγα...
    Δεν μπορεί να αφεθεί η Ελλάδα, στην τύχη της, επειδή 2 στους 10 Έλληνες, πίστεψαν τους συριζοψεκασμένους, σε αυτούς τους άθλιους πολιτικούς τυχοδιώκτες και απατεώνες, πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι και αυτοί είναι θύματα των συριζοανελ, μέσα στην απελπισία τους και την πίεση, από τα πέντε χρόνια Μνημονίων, έπεσαν θύματα απάτης, πάντα έτσι συμβαίνει, πέφτεις θύμα απάτης, όταν είσαι (ή νομίζεις ότι είσαι) απελπισμένος και ότι θα σου φέρει την ελπίδα, ο ψεύτης, ο απατεώνας, είσαι ευάλωτος να πιστέψεις τα πιο απίστευτα παραμύθια !
     Ας μην ξεχνούν, οι, σήμερα πλούσιοι, Γερμανοί, ότι κάποτε, όχι και τόσο παλιά, πίστεψαν έναν ηγέτη, που τους είπε, ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ανώτεροι, από άλλους, ότι οι Εβραίοι είναι κακοί και πρέπει να γίνουν σαπούνι κλπ, ένα άνθρωπον, που αιματοκύλισε τον πλανήτη, προξένησε τόσο πόνο και δυστυχία, που οι δικτάτορες της φασιστοαριστεράς του συριζα, είναι, μπροστά του, σχολιαρόπαιδα, τελείως ασήμαντοι, καλό είναι να μην ξεχνάμε την Ιστορία και πως οι λαοί παρασύρονται, από λαοπλάνους και δημαγωγούς, υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
    Ας δούμε τη μεγάλη εικόνα, την ευρύτερη, ότι 8 στους 10 Έλληνες, εξακολουθούν να κάνουν χρήση του λογικού, δεν ταυτίζονται, με τους συριζοψεκασμένους ή τους κακόμοιρους οπαδούς τους, αυτοί, γιατί πρέπει να τιμωρηθούν, για τις αμαρτίες και το σκοταδισμό των άλλων 2 ;

1 σχόλιο:

  1. Επειδή το δημοψήφισμα, αποτελεί Αφετηρία εξελίξεων και όχι το τέρμα, οι εταίροι μας, οφείλουν να δείξουν σύνεση και ψυχραιμία, διότι η Χούντα της φασιστοαριστεράς, δεν θα φύγει σε μία ημέρα, λογικά, εκτός αν, όπως όλα τα κάστρα, πέσει από μέσα, αν αρχίσει η γκρίνια και η φαγωμάρα, στο εσωτερικό και σκορπίσει, όπως ο δυνατός άνεμος, σκορπίζει τη σκόνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.