Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

πόσοι ακόμα ;

   Ο λόγος που δεν γράφω συχνά τους τελευταίους μήνες, είναι γιατί ήμουν προβληματισμένος, αν πρέπει να ανοίξω τον φάκελο "Ε.Σ.Υ" και τι να πρωτογράψω, διότι πρόκειται για ένα θέμα, που αφενός αναδύει απίστευτη μπόχα και από όπου και να το πιάσεις λερώνει και αφετέρου επειδή με πονάει και προσωπικά !
   Αυτό συμβαίνει, γιατί την νύχτα της 12ης προς 13 Σεπτεμβρίου 2020, δολοφονήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο και ο πατέρας μου, Βασίλειος, προστέθηκε και εκείνος στις χιλιάδες των θυμάτων, αυτού που ονομάζεται "εθνικό σύστημα υγείας"...
  Από την άποψη αυτή, ταυτίστηκα με τις πρόσφατες δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη, της οποίας ο πατέρας, όπως είπε, έπεσε επίσης θύμα δολοφόνων, που ντύνονται σαν γιατροί και νοσοκόμοι, αλλά δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμη να μιλήσει για αυτό.
   Κακά τα ψέματα, είναι σκληρό να χάνεις τον πατέρα σου-το στήριγμα σου και ειδικά όταν στον έχουν σκοτώσει...
   Με αφορμή αυτό και επειδή είμαστε πραγματικά ΠΟΛΛΟΊ όσοι έχουμε χάσει συγγενικά πρόσωπα, από εγκληματική αδιαφορία (όχι απλή αμέλεια), σε δημόσια νοσοκομεία, σκέφτομαι μήπως πρέπει να οργανωθούμε, ως σωματείο ή σύλλογος τέλος πάντων και να τους ταράξουμε στις αγωγές και στις μηνύσεις, διότι οι δικαστικοί αγώνες είναι ακριβοί και θα πρέπει να εφαρμόσουμε το "η ισχύς εν τη ενώσει" !
  Επαναλαμβάνω, ότι δε μιλάμε εδώ για απλή αμέλεια, για πλημμελήματα, μιλάμε για κακουργηματικές πράξεις, με ενδεχόμενο δόλο, για τόσο κραυγαλέες παραλείψεις, που δεν χρειάζεται καν να είσαι γιατρός-ειδικός, για να καταλάβεις τι έχει συμβεί...
  Θυμίζω εδώ απλά και τον πρόσφατο θάνατο ενός από τους τελευταίους μεγάλους ερμηνευτές, του Τόλη Βοσκόπουλου και μια "λεπτομέρεια" που δεν ανέδειξε κανένας δημοσιοκάφρος ή άλλος, που μίλησε για το συμβάν : τον είχαν επί 8 μέρες στο νοσοκομείο και υποτίθεται ότι τον εξέταζαν να δουν τι έχει και την ημέρα που του έδωσαν εξιτήριο, έπαθε έμφραγμα και απεβίωσε !
  Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα, είναι ΤΙ ΣΌΙ (για να μην πω "τι σκατά") εξετάσεις του έκαναν επί 8 μέρες και δεν είδαν το πρόβλημα στην καρδιά ή στις αρτηρίες ; Μήπως τον είχαν απλά στο κρεβάτι και άπλωναν τραχανά, ως συνήθως, οι "γιατροί" ;
  Κάθε τρεις και λίγο, μαθαίνουμε είτε από τις ειδήσεις, είτε από το προσωπικό μας περιβάλλον και μία περίπτωση κακουργηματικής ιατρικής αμέλειας-αδιαφορίας και οι μόνοι που δεν συγκινούνται, είναι τα ασύλληπτα και θλιβερά γατάκια-υπάλληλοι της κυβέρνησης, που λέγονται "Εισαγγελείς" και οι οποίοι κυνηγούν μόνον τους "αρνητές" (θα γελούσα, μαζί τους, αν δεν ήταν τραγικό) !
  Μιλάω ως τώρα για περιπτώσεις non-covid, διότι το θέμα του κορονιού και των λεγόμενων "πρωτοκόλλων του θανάτου" είναι από μόνο του, ένα ξεχωριστό σκάνδαλο-έγκλημα (διαρκείας) και θέλει ιδιαίτερη ανάλυση.
     Στις αρχές του 2020 ένας γνωστός ηλικιωμένος από το χωριό, πέθανε με ένα πόδι, επειδή κάποιο "σαΐνι" με ιατρική μπλούζα έκοψε τα αντιπηκτικά φάρμακα, θεωρώντας ότι έτσι θα σταματούσε η τροφοδοσία του καρκίνου με αίμα, ωστόσο μοιραία και ...φυσιολογικά, έπαθε σηψαιμία στο πόδι και το ακρωτηρίασαν ! Μπορεί ναι, να πέθαινε από καρκίνο, όμως ποιος ο λόγος να ταλαιπωρηθεί έτσι και να χάσει το πόδι του, παθαίνοντας σηψαιμία, στον 21ο αιώνα ; Επειδή οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία είναι άμπαλοι-άσχετοι και αγνοούν ακόμα και τα βασικά της Ιατρικής ; (δε μιλάμε προφανώς για όλους)
    Επομένως, όταν μιλάμε για "δολοφόνους" και "βασανιστές" με ιατρικές μπλούζες, δεν είναι σχήμα λόγου, κυριολεκτούμε 100% και θα πρέπει κάποιος να τους σταματήσει, πριν μας σκοτώσουν όλους !
   Οι συγγενείς του νεκρού, απλοί χωρικοί και αμόρφωτοι άνθρωποι, προφανώς δεν ασχολήθηκαν με το θέμα και προφανώς, αυτό "εκμεταλλεύονται" και συνεχίζουν το όχι θεάρεστο "έργο" τους, οι εγκληματίες των δημόσιων νοσοκομείων (όχι ότι δεν υπάρχει ιατρική αμέλεια στα ιδιωτικά θεραπευτήρια, αλλά τώρα μιλάμε για τα δημόσια).
     Από την άποψη αυτή, συμφωνώ απόλυτα με όσους αμφισβητούν την αιτία θανάτου των συγγενών τους και ζητούν νεκροψίες και εκταφές και γενικά αντιδρούν στις "μεθόδους θεραπείας" που ακολουθούνται στα δημόσια νοσοκομεία.
    Σήμερα, λοιπόν, βάζω, με τη σειρά μου τέρμα στην πολύμηνη σιωπή μου, είναι καιρός να ανοίξουν όλα τα στόματα, ώστε να μπει τέλος και στην "γενοκτονία" και τα εγκλήματα που συντελούνται στα δημόσια νοσοκομεία, όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά τώρα επί covid και οι εγκληματίες με τις μπλούζες γιατρών και νοσοκόμων, να πάνε ή σπίτι τους και να αλλάξουν δουλειά, είτε στην φυλακή, όπου μάλλον ανήκουν ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.