Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

κανένα δίλημμα

     Η εγκληματική οργάνωση "Νέα Δημοκρατία", η μεγαλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα, που λειτουργεί υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος, ενόψει των εκλογών, θα θέσει, λέει, τα διλήμματα "μιζοτάκης ή τσίπρας" και "μέλλον έναντι παρελθόντος".
  Με αυτά, ουσιαστικά, χαντακώνει ακόμα περισσότερο τον εαυτό της, αφού η σύγκριση βγάζει, αναμφίβολα και αναμφισβήτητα, νικητή τον συριζα !
 Η ψήφος σας, το 2019, ουσιαστικά ήταν ένα τεράστιο πισωγύρισμα, επιστρέψαμε σε εφιαλτικές καταστάσεις των πρώτων μνημονίων, το μοναδικό θετικό, επομένως, αυτής της παρένθεσης μιζοκούλη, θα πρέπει να είναι αυτό το συμπέρασμα : ΠΟΤΈ ΞΑΝΆ και για κανένα λόγο ΝΔ.
  Ίσως πρέπει να "απολογηθώ", γιατί σε παρελθοντικά κείμενα μου, είχα μιλήσει πολύ άσχημα για τον συριζα, ωστόσο ο λόγος που πλέον μιλάω θετικά για αυτόν, είναι ακριβώς αυτός : ότι είδαμε και τους δύο και 100% ξεκάθαρα, ζήσαμε πολύ καλύτερα (και ατομικά και ως χώρα) επί συριζα, άρα το εκλογικό δίλημμα δεν υφίσταται καν, η απάντηση είναι δεδομένη, ότι η ΝΔ δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ σωστό, επί 4 χρόνια σχεδόν !
 Οι απατεώνες της ΝΔ είναι ΤΌΣΟ ξευτίλες, ώστε υπόσχονται να κάνουν τώρα, όλα αυτά, που είχαν υποσχεθεί ...πριν τις προηγούμενες εκλογές και δεν έκαναν επί τέσσερα χρόνια...
 Αν εξαιρέσεις τα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, που διέπραξε η εγκληματική οργάνωση "Νέα Δημοκρατία" (δε μιλώ τόσο για τις υποκλοπές, όσο για τις δολοφονίες δημοσιογράφων και "νονών" της νύχτας, υποθέσεις παιδεραστίας κλπ), τι άλλο αφήνει πίσω της ;
  Ανεργία και ΑΚΡΊΒΕΙΑ (βλέπε αισχροκέρδεια) στα ύψη, κλειστά μαγαζιά με κολλημένες πάνω τις διαταγές έξωσης, 40.000 νεκρούς στα δημόσια νοσοκομεία, χιλιάδες νεκρούς που κοιμήθηκαν και δεν ξύπνησαν ποτέ ή κατέρρευσαν από "ξαφνικίτιδα", 4.000.000 Έλληνες πνιγμένους στα χρέη και 700.000 συνανθρώπους μας, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και να βρεθούν στο δρόμο (ακόμα και ανάπηροι και άλλες ευάλωτες ομάδες πληθυσμού) !
  ΑΥΤΉ είναι η ζοφερή πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει ο μιζοτάκης και η εγκληματική του οργάνωση και όχι εκείνη που παρουσιάζουν τα βοθροκάναλα της "λίστας πέτσα", ότι ο κόσμος διασκεδάζει και πηγαίνει "τριήμερα"...
 Όσες φορές κυβέρνησαν οι απατεώνες (του κερατά, όμως) της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ, "ευημερούν" μόνον οι αριθμοί καθώς και τα λαμόγια και οι απατεώνες, όπως αυτοί και η πλειοψηφία υποφέρει, επειδή επιπλέον οι ΝούΔουλοι είναι κατεξοχήν ανεπάγγελτοι και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική Οικονομία !
  Ας δούμε και την πρόσφατη Ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ : το 2009 άφησε τη χώρα χρεοκοπημένη ο "κουρασμένος" (από το playstation) της Ραφήνας, μετά ήρθαν τα μνημόνια και η άθλια (συγ)κυβέρνηση Σαμαρά και τώρα καταστρέφει τα πάντα, η μαριονέτα που λέγεται μιζοκούλης.
 Ειλικρινά, αν πρέπει να βγει ένα συμπέρασμα, από αυτές τις εμπειρίες μας, με την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, είναι αυτό : ότι η χώρα ΔΕΝ αντέχει άλλο να ξανακυβερνήσει (ποτέ, όμως), ότι πρέπει να τελειώνουμε ΟΡΙΣΤΙΚΆ με αυτήν, να πέσει σε μονοψήφια ποσοστά, όπως η πράσινη ΝΔ, δηλαδή το πασοκ, οι αντοχές της χώρας δεν "σηκώνουν" άλλη ΝΔ, είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης !!
   Επομένως, δεν είναι ότι ξαφνικά αγάπησα τον Τσίπρα, που μπορεί να έβριζα, πριν εκλεγεί το 2015, απλά όπως (θα) λέει και το προεκλογικό σύνθημα της ΝΔ, συγκρίνω τις περιόδους διακυβέρνησης των μεν και των δε και καταλήγω αβίαστα και ανεπιφύλακτα, ότι προτιμώ τον συριζα.
  Δεν συγκρίνω πρόσωπα, αλλά προγράμματα και πολιτικές, όπως μας συνέστησε να κάνουμε και ο ...φελόπουλος, με το εντελώς ανύπαρκτο κοινοβουλευτικό έργο και με αυτή τη λογική και μόνον, θα ψηφίσω συριζα, για να μπει ένα φρένο στον κατήφορο, πριν να είναι πολύ αργά (δεν είναι σχήμα λόγου, άλλη μία φορά αν ξανακυβερνήσει η εγκληματική οργάνωση ΝΔ, σε μερικά χρόνια και όχι 50 που λένε κάποιοι, Ελλάδα ΔΕΝ θα υπάρχει) !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.