Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

τι είναι αυτά, ρε ; (!)

    Το θράσος της εγκληματικής οργάνωσης, που ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία" και την οποία κάνατε κυβέρνηση το 2019, με την ψήφο σας, έχει γίνει πλέον ασύλληπτο !
 Χθες το βράδυ, είχα αρχίσει να αδημονώ και να νιώθω δυσάρεστα, καθώς αργούσε η (φυσιολογική, δίκαιη και αναμενόμενη) προφυλάκιση του σταθμάρχη Λάρισας, που είναι μέλος και αυτός της εγκληματικής οργάνωσης φυσικά και τυχαίνει να έχει το ίδιο επίθετο με τον Αντώνη Σαμαρά.
 Η αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση, σε συνδυασμό με καραγκιοζιλίκια, του τύπου "χάλασε ο εκτυπωτής" ή "προέκυψαν νέα στοιχεία" και για αυτό αργεί, ενώ ο κατηγορούμενος, μετά από τόσες ημέρες, ...δεν είχε ετοιμάσει καν (!!) απολογητικό υπόμνημα, με έκαναν να σκέφτομαι ότι η εγκληματική οργάνωση, θα προστατεύσει ακόμα και τώρα το μέλος της και δεν θα πάει φυλακή !
  Ενώ ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή, είχε πει ότι έχει δεκάδες φέρετρα στην πλάτη και κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει ζητήσει καν προθεσμία απολογίας, αλλά να μπει μόνος του, σε κελί, χωρίς να πει λέξη, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι επί 10 ώρες, "απαντούσε σε ερωτήσεις"...
 Σήμερα δε, διάβασα πρωί πρωί, ότι η Ανακρίτρια έχει στενή συγγενική σχέση με πρώην υπουργό της εγκληματικής οργάνωσης και κατάλαβα ότι οι χθεσινοί φόβοι μου, κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητοι ήταν !
   Από τη μία σκεφτόμουν, ότι περιμένουν να πάμε για ύπνο, για να ανακοινώσουν την απόφαση και από την άλλη, ότι ίσως ακολουθήσουν την τακτική, που εφάρμοσαν με τις δολοφονίες ρομά από "μπάτσους", δηλαδή δήθεν διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα, για να κερδίσουν περισσότερο χρόνο και να μειωθεί η Οργή της κοινής γνώμης...
    Βέβαια, οι περιπτώσεις και τα μεγέθη είναι διαφορετικά, είτε έτσι, είτε αλλιώς, αν ο σταθμάρχης δεν έμπαινε στην φυλακή, θα καιγόταν και εύλογα το σύμπαν, με σκηνικά αντίστοιχα με το Δεκέμβρη του 2008 και χρειάστηκαν ΤΌΣΕΣ πολλές ώρες, για να το συνειδητοποιήσει η εγκληματική οργάνωση ΝΔ και να πράξει το αυτονόητο !
 Το γεγονός και μόνον ότι η εγκληματική οργάνωση ΝΔ, προσπάθησε να προστατεύσει το μέλος της, όταν δεν έχουν καν ταφεί ακόμα όλοι οι νεκροί και όταν οι συγγενείς παραλαμβάνουν, είτε άδεια εντελώς φέρετρα, είτε μισογεμάτα, με την αυστηρή εντολή να ΜΗΝ τα ανοίξουν και πάθουν σοκ, δείχνει πόσο έχει "ξεφύγει" και αποθρασυνθεί...
    Η υπόθεση αυτή, της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, είναι μια ακόμα περίπτωση κρατικής δολοφονίας, που αναδεικνύει όλες τις παθογένειες αυτού που ονομάζουμε "ελληνικό Δημόσιο", με τις πελατειακές σχέσεις, διαφθορά, διαπλοκή, αναξιοκρατία και τα σχετικά!
   Σίγουρα, ο άπειρος σταθμάρχης-μέλος της κλαδικής, που του είπαν, έλα εδώ, απλά θα γυρνάς ένα κλειδί (ούτε αυτό δεν έκανε όμως) και θα παίρνεις 3500 ευρώ το μήνα και θα είσαι δίπλα στο σπίτι σου, έχει την κύρια ευθύνη, ωστόσο δεν είναι ο μόνος υπαίτιος.
  Φταίνε και αυτοί, που με φωτογραφικό ΦΕΚ άλλαξαν τα όρια ηλικίας για τους σταθμάρχες, για να διοριστεί ο συγκεκριμένος, αλλά και ότι ήταν μόνος του, ενώ έπρεπε να είναι δύο (ή και τρεις) !
  Πιθανόν, δηλαδή σχεδόν σίγουρα, να ισχύει ότι, αφού έφυγε το τρένο, έφυγε και αυτός από την θέση του, γεγονός που δείχνει το πλήρες ξεχαρβάλωμα αυτού που ονομάζεται "ελληνικό Δημόσιο" ή "Δημόσια Διοίκηση", αν θέλετε, την πλήρη διάλυση και την παντελή έλλειψη του στοιχείου της "ευθύνης", σε αυτά τα κρατικοδίαιτα τρωκτικά, που πετάνε χαρταετό μια ζωή και (χρυσο)πληρώνονται, από πάνω, για αυτό...
  Το κερασάκι στην τούρτα, είναι η ΚΛΑΣΙΚΉ αντίδραση των (μονίμως και πάντα) ανεύθυνων δημοσιοκοπρόσκυλων, όταν "σφίγγουν τα γάλατα" : βαράνε αναρρωτική, όπως ο προϊστάμενος του κατηγορούμενου και θυμίζουν τη στρουθοκάμηλο, που χώνει το κεφάλι στο χώμα και νομίζει ότι γίνεται αόρατη !
  Οι μεγαλύτερες ευθύνες βέβαια, αντιστοιχούν στους εκάστοτε Υπουργούς και Διοικητές του ΟΣΕ και των θυγατρικών του, που έχουν "κάψει" ΠΟΛΛΆ δισεκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχουν φτιάξει ούτε τα βασικά, δηλαδή να διασφαλίζεται ότι δύο τρένα δεν θα ταξιδεύουν αντίθετα, στην ίδια γραμμή και μάλιστα σε σημείο, όπου οι γραμμές είναι δύο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.