Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

έχουμε τρελαθεί εντελώς ; (!)

     Όταν ακούς ότι στις δημοσκοπήσεις (όσο αξιόπιστες μπορεί να είναι αυτές), περίπου 4 στους 10 δηλώνουν ότι καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ...ο μιζοτάκης, σταυροκοπιέσαι και τσιμπιέσαι, για να βεβαιωθείς ότι είσαι ξύπνιος και δεν ονειρεύεσαι (δε βλέπεις εφιάλτη, δηλαδή) !
  Αναρωτιέσαι παράλληλα, τι πίνουν αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν τηλεόραση στα σπίτια τους (θα μου πεις μπορεί να ενημερώνονται από τα βοθροκάναλα της διαπλοκής), αν και δεν είναι όλοι "γίδια", όσοι ψηφίζουν ακόμα μιζοτάκη, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από αυτούς είναι μάλλον βολεψάκηδες, που έκαναν "τηλεργασία" σε ...καφετέριες και πληρώνονταν, καθώς και λαμόγια και απατεώνες, που έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια, μούφα επιδόματα με ψευδείς δηλώσεις και ψευδή στοιχεία...
  Καταρχήν, να πούμε, για όσους δεν το ξέρουν, ότι ο μιζοτάκης ΔΕΝ είναι πρωθυπουργός, ούτε θα μπορούσε ποτέ να κυβερνήσει : είναι απλά μια μαριονέτα, ο (σημερινός, αύριο θα είναι άλλος, ο δένδιας π.χ) "μπροστινός" της εγκληματικής οργάνωσης "Νέα Δημοκρατία" !
  Είμαι σίγουρος πως αν τον βάλεις μέσα μια κουζίνα, του δώσεις στο ένα χέρι ένα μπρίκι και στο άλλο ένα αβγό και του πεις να το βράσει, θα γουρλώσει τα μάτια, θα αλλάξει δέκα χρώματα και θα τα παρατήσει (ίσως βάλει και τα κλάματα, LoL).
  Ο μιζοτάκης, είναι ένα "προϊόν", όπως ένα σαμπουάν, όσο πουλάει το κρατάνε, όταν σταματήσουν οι πωλήσεις, θα αποσυρθεί, με συνοπτικές διαδικασίες, από την "αγορά", που έφτασε σε αυτή τη θέση, μόνον λόγω επιθέτου και κάποιων συγκυριών (από λάθη του συριζα, από τα οποία ελπίζω να έχει διδαχθεί και να μην τα επαναλάβει).
 Δεν κυβερνάει αυτός, αλλά μια ομάδα άλλων (όπως ο γεραπετρίτης), που δεν είχαν κατέβει καν σε εκλογές ποτέ (για ΤΈΤΟΙΑ δημοκρατία, μιλάμε) δηλαδή ουσιαστικά πέντε με έξι μεγαλοεπιχειρηματίες (μεταξύ αυτών και ο ...πεθερός του γεραπετρίτη και ναι, δεν πρόκειται ...για σύμπτωση).
   Η μαριονέτα των οικονομικών συμφερόντων, ο μιζοκούλης λοιπόν, έχει ως σκιά του, έναν αμερικανοεβραίο επικοινωνιολόγο, που του λέει τι θα πει, πώς θα το πει, πώς θα κουνάει τα χέρια, τι γκριμάτσες θα κάνει κ.ο.κ, είναι ένα θέατρο, είναι καπνός, ουσία ΜΗΔΈΝ !
 Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι, περιορισμένης αντίληψης προφανώς, που πιστεύουν (!) ότι ο μιζοτάκης, ένας εκ γενετής ανεπάγγελτος, που πλούτισε από κρατικές αργομισθίες και μίζες, θα μπορούσε να φτιάξει Κράτος (και μάλιστα "επιτελικό", κλαίμε) ή τελοσπάντων να φτιάξει το ο,τιδήποτε...
  Ο μιζοτάκης, είναι "κατάλληλος" για πρωθυπουργός, μόνον για ορισμένους οικονομικούς ολιγάρχες, που κατά δυστυχή συγκυρία, τυχαίνει να ελέγχουν και τα βοθροκάναλα, που τον "λιβανίζουν" και τον "διαφημίζουν", αλλά τι να κάνουν και αυτά ; Όταν σκάει "μια στραβή στη βάρδια", τότε καταρρέουν όλα ως χάρτινοι πύργοι, τότε πέφτει το φύλλο συκής και φαίνεται ότι ο "βασιλιάς" (τρομάρα μας) είναι γυμνός !
   Το Ψέμα και η Απάτη έχουν κοντά ποδάρια και το μεγάλο λάθος της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ, είναι ότι καθυστέρησε πολύ τις εκλογές, με συνέπεια να αποκαλυφθούν-ξεσκεπαστούν και πλέον να ανακαλύπτουν ΌΛΟΙ, αυτά που λέμε και γράφουμε εδώ και 3 χρόνια σχεδόν...
 Ακόμα και τώρα, πάνε τις εκλογές ολοένα και πιο πίσω, χαντακώνοντας έτσι περαιτέρω τον ...εαυτό τους, εφόσον λογικά και στατιστικά, μέχρι τότε, θα έχουν βγει στη φόρα, περισσότερα Σκάνδαλα, Εγκλήματα και Απάτες τους !
 Κλείνοντας, ξαναλέω, πως δεν θα ψηφίσουμε συριζα, επειδή συμπαθήσαμε ξαφνικά τον Τσίπρα και ...τη Γεροβασίλη, θα το κάνουμε, αφενός για να ξεκουμπιστεί και διαλυθεί (για πάντα, όμως) η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και αφετέρου για να υπάρξει μια κυβέρνηση, που θα φροντίζει για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, μια κυβέρνηση που θα κοιτάξει-φροντίσει-προστατεύσει τον απλό και φτωχό (αλλά τίμιο) κόσμο του μεροκάματου και της εργασίας και όχι τους απατεώνες, τα λαμόγια και τους δολοφόνους, όπως έκανε επί 4 χρόνια η εγκληματική οργάνωση "Νέα Δημοκρατία".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.