Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

η ΝΔ ΠΡΈΠΕΙ να πεθάνει

     Οι επόμενες εκλογές είναι κρίσιμες, διότι τα χρονικά περιθώρια επιβίωσης της χώρας μας, της βενεζουέλας των βαλκανίων, όπου ένας ΤΈΤΟΙΟΣ σταθμάρχης, επειδή ήταν κομματόσκυλο και είχε "βύσμα", αμείβεται με 3500 ευρώ το μήνα και ο νέος που θέλει να κάνει οικογένεια (και δεν μπορεί) με 600, έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα...
  Με το δημογραφικό να είναι το Νο1 πρόβλημα της πατρίδας μας, λόγω των άδικων και αντισυνταγματικών Νόμων, που ψηφίζονται εδώ και 40 τουλάχιστον χρόνια, που ευνοούν μόνιμα τους κρατικοδίαιτους και χαντακώνουν όλους τους υπόλοιπους, η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ μεγάλωσε έτι περαιτέρω τις ανισότητες και επιπλέον χρεώνεται και με δεκάδες χιλιάδες θανάτους, είτε λόγω διαλυμένου ΕΣΥ, είτε λόγω ξαφνικίτιδας.
  Στις εκλογές αυτές (ότΑΝ γίνουν, κατά το "πάρε με ότΑΝ φτάσεις, διότι διαρκώς αναβάλλονται και δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει στο αρρωστημένο μυαλό των ΝούΔουλων, που είναι ικανοί να μας οδηγήσουν ακόμα και σε συνταγματική εκτροπή και αιματοχυσία, για να μην χάσουν την καρέκλα και την κουτάλα), θα πρέπει να τελειώνουμε, ΜΙΆ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ, με την εγκληματική οργάνωση, που ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία" και λειτουργεί υπό τη μορφή πολιτικού κόμματος !
  Δεν αρκεί να χάσουν, εννοώ, ούτε καν να συντριβούν, όπως τους αξίζει, αλλά ΠΡΈΠΕΙ να πέσουν σε μονοψήφια ποσοστά, να διαλυθούν και να πάψουν να αποτελούν κόμμα εξουσίας, η χώρα ΔΕΝ αντέχει άλλη "διακυβέρνηση" από την εγκληματική οργάνωση ΝΔ (μπλε πασοκ), ήδη η Ζημιά που έχει κάνει είναι απίστευτη.
  Είναι τραγικό ότι έπρεπε να συγκρουστούν δύο τρένα και να πεθάνουν τόσοι νέοι άνθρωποι, για να ξυπνήσει ο τσιφτετέλληνας και να καταλάβει ΠΌΣΟ απατεώνες είναι η μαριονέτα, ο αρχικηφήνας μιζοκούλης και οι τυχάρπαστοι και ανεπάγγελτοι γύρω του, που κάνουν και το κουμάντο...
  Πιο τραγικό βέβαια, είναι να βλέπεις στις δημοσκοπήσεις (ΌΣΟ αξιόπιστες μπορεί να είναι) πόσοι, μετά από όλα αυτά, είναι ακόμα πρόθυμοι να τους ξαναψηφίσουν !!
   Φαντάζομαι ότι μιλάμε για γέρους, που θεωρούν ότι ο μιζοκούλης τους "έσωσε" από τον κορονιό (ενώ, αναλογικά, είμαστε πρώτοι σε θανάτους, όχι από, αλλά ΜΕ κόβιντ) και για δημοσιοκοπρόσκυλα, που πουλόπαιζαν, ε, έκαναν ...τηλεργασία ήθελα να πω και πληρώνονταν κανονικά, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει...
   Δεν μπορώ να φανταστώ, να συλλάβω, ότι άνθρωπος λογικός και όχι βολεψάκιας, θα ξαναψήφιζε μιζοτάκη, τον οποίο ψήφισε, ως αντίδραση και μόνον σε κάποια σφάλματα του συριζα, την περίοδο 2015-2019 !
   Ας δούμε τι έχει "καταφέρει" η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, όσες φορές κυβέρνησε, στο πρόσφατο παρελθόν : την περίοδο 2005-2009, ο "κουρασμένος" της Ραφήνας, χρεοκόπησε την χώρα μας, δίνοντας 100.000 ευρώ μισθούς και πλέον, ετησίως, σε απόφοιτους Δημοτικού, στο ευρύτερο Δημόσιο και όταν το κατάλαβε, είπε "κουράστηκα" (να παίζω playstation) και έριξε την καυτή πατάτα στο πράσινο πασοκ, που χρεώθηκε εκείνο, την επίσημη πια, χρεοκοπία του 2010...
  Μετά ήρθε ο Σαμαράς και τα μνημόνια του, που οδήγησαν σε χιλιάδες λουκέτα, σε χιλιάδες αυτοκτονίες, σε μαζικές απολύσεις-ανεργία, βύθισαν τους πολλούς στα χρέη και οδήγησαν τους πιο παραγωγικούς νέους της χώρας μας, στο εξωτερικό !
   Αφού τον "μαύρισε" και δικαιολογημένα ο κόσμος το 2015, ήρθε ο συριζα και η χώρα άρχισε να μπαίνει σε μια σειρά, απέκτησε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ (όχι μούφα όπως των ά(χ)ριστων νούδουλων) ανάπτυξη, ωστόσο έκανε κάποια λάθη, έθιξε τον πατριωτισμό και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, με συνέπεια το 2019, να ψηφίσουν τα πρόβατα (γίδια καλύτερα) για πρωθυπουργό τους, τον ...χειρότερο υπουργό της χειρότερης κυβέρνησης, δηλαδή του Σαμαρά, το μιζοκούλη, που δεν είναι ικανός ούτε να βράσει ένα αβγό...
 Ο μιζοκούλης, σε συνδυασμό με τις πληγές του φαραώ, που υποστήκαμε, λόγω της γκαντεμιάς του, γύρισε, ουσιαστικά τη χώρα πίσω στις εποχές Σαμαρά, με πάνω από 4.000.000 Έλληνες να χρωστούν στο δημόσιο, το ένα μαγαζί μετά το άλλο να κλείνει και γενικά οδήγησε πάλι τους πολλούς, στη φτώχεια και στη δυστυχία, με ένα μικρό ποσοστό λαμογιών και απατεώνων (όπως αυτοί) να περνούν "καλά" !
 Παράλληλα, έχουμε μεγάλη αύξηση εγκληματικότητας και επιθετικότητας, διότι, όταν βλέπουν ότι κυβερνάει μια εγκληματική οργάνωση (προσοχή : δεν είναι σχήμα λόγου, μιλάμε για εγκληματική οργάνωση, όπως ορίζεται από τον Ποινικό Κώδικα), τότε και οι πολίτες ακολουθούν το "παράδειγμα" τους.
   Κλείνοντας, θέλω να πω σε όσους, ακόμα και τώρα, σκέφτονται να ξανά ψηφίσουν την εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, επειδή "περνάνε καλά", ότι αφενός, είναι ΑΔΎΝΑΤΟΝ να περνάς καλά, όταν οι άλλοι, οι πολλοί, βασανίζονται και υποφέρουν ΔΊΠΛΑ σου και αφετέρου, η Αδικία αυτή δε μένει ατιμώρητη ποτέ, υπάρχουν οι Πνευματικοί Νόμοι, που λειτουργούν (οι αρχαίοι το ονόμαζαν "Νέμεσις") και η Συμφορά θα χτυπήσει και τη δική τους πόρτα, αργά ή γρήγορα, αλλά ...σίγουρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.