Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται

    Αυτή η λαϊκή παροιμία, θεωρώ πως ταιριάζει γάντι, για να σχολιάσουμε όσα συμβαίνουν στο (πράσινο) πασοκ, μετά τις ευρωεκλογές !
  Δεν ξέρω ...τι περίμεναν και γιατί απογοητεύτηκαν με τα ποσοστά τους, αλλά επειδή ενός κακού μύρια έπονται, άρχισαν να πιστεύουν ότι θα τους σώσει ...ο Δούκας (χαχα).
 Και γιατί το πιστεύουν αυτό, "στελέχη" με i.q ραδικιού, όπως ο κωνσταντινόπουλος ; Επειδή, λέει, κέρδισε τον κώστα μητσοτάκη (βλέπε μπακογιάννη) στο Δήμο Αθηναίων !
  Δεν μπορούν καν να αντιληφθούν τα κομματόσκυλα αυτά, ότι αφενός ο κόσμος ψηφίζει με άλλα κριτήρια στις δημοτικές εκλογές και αφετέρου, ότι δεν αγάπησαν ξαφνικά το Δούκα, που μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, αλλά "μαύρισαν" το μπακογιάννη, επειδή έχουν σιχαθεί τους μιζοτάκηδες και τις μίζες τους....
  Ήταν δηλαδή μία ψήφος αποδοκιμασίας και όχι επιδοκιμασίας, όποιος και αν ήταν απέναντι στον κώστα μητσοτάκη, στο Δήμο της Αθήνας, θα τον έστελνε για το "μεγάλο περίπατο" !
  Εδώ να ανοίξω μία παρένθεση, για να πω ότι δεν είχα παρακολουθήσει το περιβόητο debate μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων της Αθήνας, τότε, ώστε να ξέρω αν ο Δούκας τα είπε καλά (εκ του αποτελέσματος, βέβαια, αυτό προκύπτει).
   Ωστόσο, το θέμα, δεν είναι αν "τα λες καλά", αλλά το τι κάνεις και τους πρώτους έξι μήνες του, ως Δήμαρχος, ο Δούκας εμφανίζεται πιο άχρηστος και από τον ...μπακογιάννη (θέλει ...προσπάθεια, για να το πετύχεις αυτό, χαχα) !
  Καταρχήν, όταν έχεις ένα τόσο ωραίο όνομα, όπως το Χρυσόστομος και το κάνεις "χάρης", αυτό, από μόνο του, δείχνει πόσο βλήμα και κομπλεξικός είσαι...
   Από εκεί και μετά, μιλάμε απλά για έναν ακόμα καθηγητάκο, έναν δηλαδή ακόμα κρατικοδίαιτο δημόσιο υπάλληλο, που καλείται ...να μας σώσει (lol).
    Από τα πρώτα "δείγματα" του, καταλαβαίνουμε ότι δε διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα ναυάγια, αυτού που ονομάζουμε "πασοκ" (είτε πράσινο, είτε μπλε, δηλαδή ΝΔ), τι δηλαδή ; ότι έσπευσε να "βολέψει" σε αργομισθίες του Δήμου Αθηναίων, όσα κομματόσκυλα του πασοκ έμειναν εκτός κυνοβουλίου κλπ.
    Διότι "πασοκ" αυτό σημαίνει : αναξιοκρατία και βόλεμα ημετέρων σε κρατικές αργομισθίες, η συνταγή δηλαδή που χρεοκόπησε τη χώρα, ακολουθείται (κατά γράμμα) από το Δούκα και κατά τ' άλλα, αυτόν περιμένουμε να μας σώσει (χαχα) !
    Που καταλήγουμε ; ότι το πρόβλημα του (πράσινου) πασοκ, δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι πολιτικές και οι νοοτροπίες, που μετά από 40 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν, εξού και η παροιμία "τον πασόκο και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς"...
    Ο βασικότερος ίσως λόγος, που δημοσκοπικά το πασοκ δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι, είναι ότι στο μυαλό του Έλληνα, έχει ταυτιστεί με την (επίσημη) χρεοκοπία του 2010, είναι το κόμμα που ξεκίνησε τα Μνημόνια, άσχετα αν η χρεοκοπία οφείλεται κυρίως στην πενταετία του μπλε πασοκ (2004-2009), με την καταστροφική και εγκληματική "διακυβέρνηση" από το μεγαλύτερο κοπρίτη που έχει γεννήσει αυτή η χώρα, τον κώστα καραμάν αλή !
    Όχι ότι το πράσινο πασοκ δεν ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας, εξάλλου το μπλε πασοκ (νδ), από το πράσινο "έμαθε τα κόλπα" και έγινε πιο πασοκ και από το πασοκ...
     Συνεπώς, ένας παλιός ψηφοφόρος του πράσινου πασοκ, δεν έχει κανένα λόγο να μην ψηφίσει το μπλε πασοκ του μιζοκούλη, αφού ακολουθεί τις ίδιες, εγκληματικές, πολιτικές, που ευνοούν μόνον τους κρατικοδίαιτους και γιαυτό ο μιζοτάκης, έβαλε τόσους υπουργούς, που προέρχονταν από το άλλο, το πράσινο πασοκ, στη συμμορία του !
      Η χώρα μας, για να σωθεί, αν θεωρήσουμε ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να σωθεί, διότι πολύ φοβάμαι πως δεν έχει τέτοια περιθώρια, μετά από 40 χρόνια παράλογης και δαιμονικής καταστροφής, από ανεπάγγελτους πολιτικούς και καθηγητές του κώλου, δεν έχει ανάγκη, ούτε από το πράσινο, ούτε από το μπλε πασοκ, που την κατέστρεψαν, όποιος και αν μπει αρχηγός σε αυτές τις δύο συμμορίες δεν αλλάζει κάτι, χρειάζεται κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, άλλου είδους πολιτικές, πιο κοντά στην ανθρώπινη Λογική, αυτή που δε διαθέτουν, όπως είναι φυσικό, τα αργόμισθα κρατικοδίαιτα τρωκτικά, που εναλλάσσονται στην εξουσία, από το 1981 ως σήμερα...




Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

νομικά "πυροτεχνήματα"

     Ο ανεπάγγελτος τουρίστας μιζοκούλης και η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και η "δικαιοσύνη" δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση !
  Το μπλε πασοκ, αφού κράτησε στη θέση του σχετικού υπουργού έναν μικροβιολόγο από τα λιντλ, επί 4 χρόνια, έφερε μετά, ως μεταγραφή από το πράσινο πασοκ, το Φλωρίδη, με αποστολή δήθεν να κάνει πιο αυστηρό τον ποινικό κώδικα...
 Προσέξτε για τι ανέκδοτο μιλάμε : το κόμμα του υποτιθέμενου τριπτύχου "πατρίς θρησκεία οικογένεια" καλεί έναν πασόκο, που το πασοκ παραδοσιακά είναι υπέρ των "ατομικών ελευθεριών", να αυστηροποιήσει τις ποινές και τα πλαίσια αναστολών και αποφυλάκισης !
 Ο Φλωρίδης χθες επιτέθηκε στον Παρασκευόπουλο, ότι δήθεν αποφυλάκισε επικίνδυνους κακοποιούς, επί συριζα, αλλά ξέχασε ότι ο γύφτος που σκότωσε την 11χρονη στην Ηλεία, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ήταν παιδοβιαστής και μάλιστα βίαιος, με "κυβέρνηση" συμμορίαςΝΔ...
 Τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε ένα ακόμα σίριαλ, από αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους, που έκαναν πρωτοσέλιδο ένα συμβάν στην Ύδρα, με πυρκαγιά και αύριο, που θα απολογηθούν και θα αφεθούν ...όλοι ελεύθεροι (οι περισσότεροι χωρίς καν περιοριστικούς όρους), θα το περάσουν "στα ψιλά" !
   Δικαστικοί συντάκτες, με 20 και 30 χρόνια εμπειρία, παπαγαλίζουν την καραμέλα του "ενδεχόμενου δόλου", χωρίς καν να ξέρουν τι σημαίνει...(θα μου πεις αυτό δεν το ξέρουν καλά καλά ούτε οι συνάδελφοι, θα το ξέρουν οι δημοσιογράφοι ;)
   Γενικά, επί ημερών συμμορίαςΝΔ, μάθαμε ότι οι φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά, είναι μέσα τέλεσης ...κακουργηματικών πράξεων, με ενδεχόμενο δόλο (ανθρωποκτονία στου Ρέντη, εμπρησμός στην Ύδρα)!
 Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, που κατακεραύνωνε τους 13 μεροκαματιάρηδες, που απολογούνται αύριο και μας έλεγε με πόσα χρόνια ...κάθειρξης απειλούνται, στο αμέσως επόμενο ρεπορτάζ, για το ...ίδιο θέμα, ο τίτλος από κάτω, μιλούσε για "απροσεξία", για τόσο σοβαρή δημοσιογραφία μιλάμε...
 Εξάλλου, είδαμε όλοι στο βοθροMega, να μιλάνε για πυροτεχνήματα στην ...Πάρνηθα και να μας βγάζουν όλους τρελούς, αφού βλέπαμε μόνον πολυκατοικίες, δηλαδή μπορεί να ήταν και στο κέντρο του Μενιδίου, σε αμιγώς αστική περιοχή πάντως, αλλά αυτοί τα έβλεπαν να πέφτουν στην ...Πάρνηθα, ένα ακόμα "αποκλειστικό" ρεπορτάζ του κώλου, από Αλήτες Ρουφιάνους Δημοσιογράφους !
  Πόσα περιστατικά, παγκοσμίως, υπάρχουν, όπου προκλήθηκε πυρκαγιά, από βεγγαλικά, αυτά που σκάνε στον αέρα, εννοώ, όχι αυτά που ανάβουν στο έδαφος ;
    Ακόμα και αν δεχθούμε ότι η φωτιά στην Ύδρα προκλήθηκε από βεγγαλικό ή φωτοβολίδα, η πράξη αυτή είναι εμπρησμός από αμέλεια, ο ενδεχόμενος δόλος υπάρχει μόνον ...σε αρρωστημένα μυαλά !
  Εδώ χρειάζεται παρένθεση, διότι μιλάμε, ουσιαστικά, για τους ίδιους δικαστές, που δεν είδαν κανέναν ενδεχόμενο δόλο, ούτε στο Μάτι, ούτε στα Τέμπη, ούτε στους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν από το ΕΣΥ, την περίοδο του κορονιού, παρά μόνον αμέλειες...
  Και τώρα, σέρνουν με χειροπέδες, ΌΛΑ και τα 13 μέλη του πληρώματος, καμαριέρες, μάγειρες κλπ, λες και έριξαν όλοι βεγγαλικά !
  Τα πυροτεχνήματα ήταν απαίτηση των πλούσιων Καζακστανών, που είχαν νοικιάσει το σκάφος, μετά το δείπνο, ήθελαν να δουν και αυτό το θέαμα, για ...να χωνέψουν, αυτούς όμως δεν τους άγγιξε κανείς, ήρθαν και έφυγαν ανενόχλητοι...
  Από τους 13 κατηγορούμενους, φαντάζομαι ότι πυροτεχνήματα έριξαν ένας ή δύο, κάτι κοπελίτσες που έσερναν στα Δικαστήρια του Πειραιά, από το πλήρωμα, είμαι σίγουρος πως δεν ξέρουν καν να τα πυροδοτήσουν (χαχα) !
    Συνεπώς, η Ανάκριση οφείλει να βρει, ποιος ή ποιοι από τους 13 έριξαν πυροτεχνήματα, όλοι οι υπόλοιποι να αθωωθούν και αυτοί, που τα έριξαν, να κατηγορηθούν για εμπρησμό εξ αμελείας, αδίκημα που δεν σηκώνει προφυλάκιση, από την στιγμή που μιλάμε για μεροκαματιάρηδες, με γνωστές διευθύνσεις κατοικίας και ΌΧΙ για εγκληματίες....
  Ο ενδεχόμενος δόλος δεν μπορεί να σταθεί, διότι απλά ΚΑΝΈΝΑΣ δεν ήθελε να συμβεί αυτό, ούτε ως ενδεχόμενο, τα πυροτεχνήματα έπεσαν επειδή το πλήρωμα έκανε υπακοή στους πλούσιους πελάτες, που το ζήτησαν, ο σκοπός που τα έριξαν ήταν για να τους διασκεδάσουν και όχι για να ...βάλουν φωτιά !
  Υπάρχει μια λεπτή, αλλά ευδιάκριτη, γραμμή, ανάμεσα στον ενδεχόμενο δόλο και στην ενσυνείδητη αμέλεια, από νομική άποψη, ωστόσο θεωρώ εδώ ότι δε μιλάμε καν για ενσυνείδητη αμέλεια, αλλά για ασυνείδητη...
   Δεν υφίσταται, συνεπώς, κακούργημα εδώ, μόνον πλημμέλημα και κανονικά αύριο, θα πρέπει να αφεθούν όλοι οι κατηγορούμενοι ελεύθεροι και κανονικά χωρίς όρους (αλλά ίσως υπάρξει κάποια εμφάνιση σε Α.Τ, μια φορά το μήνα, για ορισμένους).
    Και όλα αυτά συμβαίνουν, αφενός επειδή οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι δημιουργούν "κλίμα" και κάνουν την τρίχα τριχιά και αφετέρου, επειδή ο μπαλατσινός (βλέπε Κικίλιας) βλέπει παντού "εμπρηστές", λες και η αιτία της πυρκαγιάς μειώνει τις δικές του ευθύνες, που δεν μπορεί να την σβήσει !
    Ένας μπασκετμπολίστας, που κάνοντας "στενή παρέα" με το Νικήτα Κακλαμάνη, μπήκε στην πολιτική και απέκτησε πτυχίο ιατρικής (ενώ δεν μπορεί να αλλάξει ούτε γάζα σε τραύμα, χαχα), απλά για να έχει έναν "τίτλο" και να τον πουλάει στα γίδια που ψηφίζουν ακόμα συμμορίαΝΔ, είπε προχθές ΨΈΜΑΤΑ ότι υπάρχει βίντεο με εμπρηστές, στο Κορωπί, αλλά δεν είδαμε κάποιον Εισαγγελέα, να τον καλεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων...
     

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

παραλογισμών το ανάγνωσμα

   Συνεχίζοντας στο πνεύμα της προηγούμενης ανάρτησης, θα αναφέρω, ενδεικτικά, κάποια από τα παράλογα, δηλαδή δαιμονικά, που ζούμε, σε αυτό το μόρφωμα της βενεζουέλας των βαλκανίων, που ονομάζεται "ελληνικό Κράτος" και αφορούν τις συντάξεις !
  Λέω "ενδεικτικά", γιατί αν προσπαθούσε κάποιος να καταγράψει όλα τα παράλογα, δηλαδή παράνομα και αντισυνταγματικά, που στην κολομβία των βαλκανίων ισχύουν ...ως Νόμοι, αφενός θα έπρεπε να γράψει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη και αφετέρου δεν θα τον έφτανε μία ζωή, θα πέθαινε, πριν ολοκληρώσει....
  Μετά το 1981 και ως σήμερα, μετά από 40 χρόνια πράσινου και μπλε πασοκ, η ΖΗΜΙΆ που έχει γίνει στην ελληνική Κοινωνία, με νόμους που ψήφιζαν και ψηφίζουν ανεπάγγελτοι πολιτικοί, για να ικανοποιήσουν ραγιάδες του κερατά-ψηφοφόρους, είναι ανεπανόρθωτη!
 Είναι όπως, μετά το σεισμό, που κάποια κτίρια κρίνονται κατεδαφιστέα ή όταν "πάρει σασί" το Ι.Χ μετά από τρακάρισμα, όπου η επισκευή κρίνεται, είτε αδύνατη, είτε ασύμφορη, έτσι και η βενεζουέλα των βαλκανίων, όπως έχω ξαναπεί, για να γίνει ξανά Κράτος, θέλει γκρέμισμα, μηδένισμα το κοντέρ και ΌΛΑ από την αρχή...
   Θα δώσω μόνον δύο παραδείγματα, από το κεφάλαιο "συντάξεις" : το πρώτο είναι το θέμα με το αν και πότε μπορεί να πάρει σύνταξη, κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας που έχει χρέη.
   Το όριο από 20.000 ευρώ, πήγε στις 30.000 πρόσφατα, αλλά κανείς (πολιτικός, αρδ ή άλλος) δε λέει ότι από αυτά, το ...πραγματικό χρέος είναι λιγότερο από το μισό, τα υπόλοιπα είναι παράλογες, δηλαδή δαιμονικές, προσαυξήσεις !
  Δηλαδή κάποιος που χρωστάει (επίσημα) 30.100 ευρώ, δεν θα πάρει σύνταξη και θα πεθάνει στο δρόμο, ενώ η πραγματική του οφειλή μπορεί να είναι 14.000 δηλαδή πολύ κάτω από το νόμιμο όριο...
    Επίσης, αναρωτιέμαι, αυτός δε δικαιούται και εφάπαξ ; γιατί δεν συμψηφίζουν και το εφάπαξ με το χρέος ; (!)
   Ακόμα, για να δούμε καλύτερα τη "λογική", που επικρατεί στη βενεζουέλα των βαλκανίων, ένα χρέος 30.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ, αντιστοιχεί σε μη καταβολή οφειλών, για περίπου 3 χρόνια, δηλαδή κάποιος που εργάστηκε 40 χρόνια και δεν πλήρωσε μόνον τα 3, κινδυνεύει να μείνει χωρίς σύνταξη, τα 37 χρόνια που πλήρωσε, οι εισφορές αυτές, τι απογίνονται ; τις τρώει η μαρμάγκα ; χαχα
  Και φυσικά, η αδυναμία πληρωμής, μπορεί να οφείλεται σε ασθένεια ή σε έκτακτα μέτρα, που έλαβε η εκάστοτε κυβερνητική καμόρα, όπως συνέβη την περίοδο κορονιού, όπου και να ήθελες, δεν μπορούσες να δουλέψεις ! Δηλαδή, αυτός που σου δημιούργησε τα χρέη με τις ό, τι να ναι πολιτικές του, έρχεται μετά και σου λέει ότι χρωστάς και δε μπορείς να πάρεις σύνταξη...
    Το άλλο παράδειγμα, έχει να κάνει με τα όρια και τις απολαβές : ένας συνομήλικος μου, υπαξιωματικός του ΠΝ (ο πατέρας του, ήταν Αξιωματικός, μάλλον τυχαίο θα είναι, χαχα), έλεγε πέρσι ότι μπορεί να βγει τώρα σε σύνταξη, δηλαδή πριν τα 50 (έχει και ένα ανήλικο παιδί) !
   Αυτός θα βγει τώρα σε σύνταξη, με περίπου 1500 ευρώ (αυθαίρετα το λέω, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά κάπου εκεί, υποθέτω), ενώ, ως δικηγόρος, θα βγω μετά από άλλα 20 χρόνια, με περίπου 700 (με τα σημερινά δεδομένα, γιατί τα όρια ηλικίας μπορεί να αυξηθούν και άλλο και οι συντάξεις να μειωθούν, λόγω και του δημογραφικού).
  Σε απλά ελληνικά, με διπλάσιο χρόνο ασφάλισης, θα πάρω τη μισή σύνταξη από αυτόν, τι είδους ...λογική μπορεί να έχει αυτό ;

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ανάγκη επιστροφής στη Λογική

     Από τη μία, είναι παρήγορο ότι ένα κόμμα, που είχε τη λέξη "λογική" στο όνομα του, κατάφερε να πιάσει το όριο του 3% στις ευρωεκλογές, από την άλλη, το τόσο χαμηλό ποσοστό του, είναι απογοητευτικό, διότι στη Βενεζουέλα (ή Κολομβία και τα δύο σωστά είναι) των Βαλκανίων, "βασιλεύει" το Παράλογο !
  Ο βασικός λόγος που η χώρα μας είναι μονίμως χρεοκοπημένη, είναι αυτός, όσο απλός και αν ακούγεται, ότι έχει πάρει διαζύγιο με τη Λογική, η επέλαση του πράσινου και του μπλε (νδ) πασοκ, μετά το 1981 κατέστρεψε-διέλυσε τα πάντα (οικονομία, κοινωνία, Κράτος κλπ).
  Εδώ μια ...μικρή παρένθεση : από Θεολογική άποψη, το παράλογο ταυτίζεται με την Αμαρτία και το Διάβολο, ενώ η Λογική με το Θείο, σε απλά ελληνικά, η χώρα μας, μετά τη Μεταπολίτευση και ιδίως μετά το 1981 έχει παραδοθεί στα χέρια του Σατανά, που χρησιμοποιεί ως μαριονέτες, μια ζωή κρατικοδίαιτους και ανεπάγγελτους πολιτικούς απτα λιντλ !
 Ενώ το Σύνταγμα του 1975 είναι ένα ωραίο και ...λογικό Νομοθέτημα (τότε υπήρχε ακόμα Λογική), μετά το 1981 μετατράπηκε σε κωλόχαρτο και σχεδόν ΌΛΟΙ οι Νόμοι, που ψηφίζονται από τότε, είναι παράλογοι και αντισυνταγματικοί, διότι υπηρετούν έναν παράλογο, δαιμονικό, σκοπό : να ευνοήσουν τα κομματόσκυλα και τους πελάτες-ραγιάδες-ψηφοφόρους, σε βάρος της υπόλοιπης, υγιούς, κοινωνίας...
  Θα μπορούσε να αναφέρει κάποιος ΧΙΛΙΆΔΕΣ παραδείγματα, για να αποδείξει το παραπάνω, σήμερα θα σχολιάσουμε μόνον ένα πρόσφατο : υπάλληλος κάποιας καμόραςΟΤΑ, στη Θεσσαλία, ανακαλύφθηκε από το νέο Δήμαρχο, ότι απουσιάζει 13 χρόνια από τη θέση του !
   Προσέξτε : ιδιωτικός υπάλληλος έχει απολυθεί, επειδή άργησε 13 λεπτά να πάει στην εργασία του (που μπορεί να είχε και κίνηση), ενώ αυτό το αργόμισθο, κρατικοδίαιτο, "φάντασμα" έλειπε 13 ολόκληρα χρόνια και αν δεν άλλαζε ο Δήμαρχος, μπορεί να μην το μάθαινε ποτέ κανείς (χαχα)...
   Τα πιο άσχημα, όμως, ξεκινούν μετά την "αποκάλυψη" αυτή : ο εισαγγελέας συνέχισε να παίζει, ατάραχος, με τα κουβαδάκια του, στην παραλία (καλοκαίρι, γαρ, όχι ότι αν ήταν χειμώνας, θα ήταν κάπου αλλού, λολ), αντί να δώσει εντολή, να συλληφθούν αμέσως, τόσο ο υπάλληλος, όσο και αυτός/αυτοί που τον πλήρωναν, όλα αυτά τα χρόνια και να περάσουν από Ανακριτή, για κακούργημα !
  Αν οι ...μισθοί (κλαίμε, λολ) που εισέπραξε υπερβαίνουν τα 150.000 ευρώ στα 13 χρόνια, τότε, με βάση τον (καταργημένο) Νόμο περί καταχραστών, θα αντιμετώπιζαν ισόβια κάθειρξη...
   Αντί αυτού, είπαν ότι θα γίνει ...ΕΔΕ (και το γέλιο έχει χάσει το νόημα του, πλέον, με την καμόρα που λέγεται "ελληνικό Δημόσιο").
   Οι άθλιοι, οι ξευτίλες, δικαστές και εισαγγελείς, έφτασαν σε σημείο να βάλουν φυλακή (!) γυναίκα καθαρίστρια, άνθρωπο της βιοπάλης, επειδή ξεσκάτωνε το σχολείο, με πλαστό απολυτήριο βασικής εκπαίδευσης, όμως ΉΤΑΝ εκεί, εργαζόταν και κλείνουν τα μάτια, προκλητικά, σε περιπτώσεις "φαντασμάτων", που υφίστανται μόνον σε payroll αργομισθίας και πουθενά αλλού (ίσως και στα καφενεία της Θεσσαλίας) !