Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ανάγκη επιστροφής στη Λογική

     Από τη μία, είναι παρήγορο ότι ένα κόμμα, που είχε τη λέξη "λογική" στο όνομα του, κατάφερε να πιάσει το όριο του 3% στις ευρωεκλογές, από την άλλη, το τόσο χαμηλό ποσοστό του, είναι απογοητευτικό, διότι στη Βενεζουέλα (ή Κολομβία και τα δύο σωστά είναι) των Βαλκανίων, "βασιλεύει" το Παράλογο !
  Ο βασικός λόγος που η χώρα μας είναι μονίμως χρεοκοπημένη, είναι αυτός, όσο απλός και αν ακούγεται, ότι έχει πάρει διαζύγιο με τη Λογική, η επέλαση του πράσινου και του μπλε (νδ) πασοκ, μετά το 1981 κατέστρεψε-διέλυσε τα πάντα (οικονομία, κοινωνία, Κράτος κλπ).
  Εδώ μια ...μικρή παρένθεση : από Θεολογική άποψη, το παράλογο ταυτίζεται με την Αμαρτία και το Διάβολο, ενώ η Λογική με το Θείο, σε απλά ελληνικά, η χώρα μας, μετά τη Μεταπολίτευση και ιδίως μετά το 1981 έχει παραδοθεί στα χέρια του Σατανά, που χρησιμοποιεί ως μαριονέτες, μια ζωή κρατικοδίαιτους και ανεπάγγελτους πολιτικούς απτα λιντλ !
 Ενώ το Σύνταγμα του 1975 είναι ένα ωραίο και ...λογικό Νομοθέτημα (τότε υπήρχε ακόμα Λογική), μετά το 1981 μετατράπηκε σε κωλόχαρτο και σχεδόν ΌΛΟΙ οι Νόμοι, που ψηφίζονται από τότε, είναι παράλογοι και αντισυνταγματικοί, διότι υπηρετούν έναν παράλογο, δαιμονικό, σκοπό : να ευνοήσουν τα κομματόσκυλα και τους πελάτες-ραγιάδες-ψηφοφόρους, σε βάρος της υπόλοιπης, υγιούς, κοινωνίας...
  Θα μπορούσε να αναφέρει κάποιος ΧΙΛΙΆΔΕΣ παραδείγματα, για να αποδείξει το παραπάνω, σήμερα θα σχολιάσουμε μόνον ένα πρόσφατο : υπάλληλος κάποιας καμόραςΟΤΑ, στη Θεσσαλία, ανακαλύφθηκε από το νέο Δήμαρχο, ότι απουσιάζει 13 χρόνια από τη θέση του !
   Προσέξτε : ιδιωτικός υπάλληλος έχει απολυθεί, επειδή άργησε 13 λεπτά να πάει στην εργασία του (που μπορεί να είχε και κίνηση), ενώ αυτό το αργόμισθο, κρατικοδίαιτο, "φάντασμα" έλειπε 13 ολόκληρα χρόνια και αν δεν άλλαζε ο Δήμαρχος, μπορεί να μην το μάθαινε ποτέ κανείς (χαχα)...
   Τα πιο άσχημα, όμως, ξεκινούν μετά την "αποκάλυψη" αυτή : ο εισαγγελέας συνέχισε να παίζει, ατάραχος, με τα κουβαδάκια του, στην παραλία (καλοκαίρι, γαρ, όχι ότι αν ήταν χειμώνας, θα ήταν κάπου αλλού, λολ), αντί να δώσει εντολή, να συλληφθούν αμέσως, τόσο ο υπάλληλος, όσο και αυτός/αυτοί που τον πλήρωναν, όλα αυτά τα χρόνια και να περάσουν από Ανακριτή, για κακούργημα !
  Αν οι ...μισθοί (κλαίμε, λολ) που εισέπραξε υπερβαίνουν τα 150.000 ευρώ στα 13 χρόνια, τότε, με βάση τον (καταργημένο) Νόμο περί καταχραστών, θα αντιμετώπιζαν ισόβια κάθειρξη...
   Αντί αυτού, είπαν ότι θα γίνει ...ΕΔΕ (και το γέλιο έχει χάσει το νόημα του, πλέον, με την καμόρα που λέγεται "ελληνικό Δημόσιο").
   Οι άθλιοι, οι ξευτίλες, δικαστές και εισαγγελείς, έφτασαν σε σημείο να βάλουν φυλακή (!) γυναίκα καθαρίστρια, άνθρωπο της βιοπάλης, επειδή ξεσκάτωνε το σχολείο, με πλαστό απολυτήριο βασικής εκπαίδευσης, όμως ΉΤΑΝ εκεί, εργαζόταν και κλείνουν τα μάτια, προκλητικά, σε περιπτώσεις "φαντασμάτων", που υφίστανται μόνον σε payroll αργομισθίας και πουθενά αλλού (ίσως και στα καφενεία της Θεσσαλίας) !



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.