Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Έλληνες, ξυπνάτε, πριν να είναι αργά...!

  Σήμερα, θα ήθελα να κάνω ένα πολιτικό σχόλιο, με αφορμή τον "πόλεμο", που κήρυξε το ΠΑΣΟΚ στη Χρυσή Αυγή και τα εκατέρωθεν βιντεάκια.
  Άσχετα με τα κίνητρα του Βενιζέλου, δεν ξέρω αν φοβάται ότι οι ψηφοφόροι του μετακινούνται  προς την ακροδεξιά (!) και το χαβαλέ με τα βίντεο, το θέμα του νεοναζισμού, ΕΙΝΑΙ σοβαρό.
  Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα "πολιτικό πτώμα", ένα τελειωμένο κόμμα, διότι ο κόσμος κατάλαβε, έστω και αργά, το ρόλο που έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια και ότι ουσιαστικά διέλυσε την ελληνική κοινωνία και οικονομία και ήδη ένας-ένας εγκαταλείπει το πλοίο, που βουλιάζει.
  Ωστόσο, εν προκειμένω, ο Βενιζέλος, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, η Χρυσή Αυγή, δεν είναι κάτι που χρειαζόμαστε, δεν θα μας λύσει τα προβλήματα, αποτελεί εν δυνάμει ΚΙΝΔΥΝΟ (εξού και ο τίτλος) για τη Χώρα και την κοινωνία και πρέπει να μπει στο περιθώριο, ξανά, εκεί όπου βρισκόταν ΤΟΣΑ χρόνια.
   Οι λόγοι, που ένα κόμμα του 0,5%, έχει φτάσει σε διψήφια ποσοστά, είναι γνωστοί και είναι κοινωνικοί και οικονομικοί, πάντα σε περιόδους ύφεσης, η ακροδεξιά ανεβαίνει, το ίδιο συνέβη και με το Χίτλερ, το ίδιο συμβαίνει και εδώ (έτσι βγήκε και η φράση ότι "ενός κακού, μύρια έπονται").
   Βλέπετε οι άνθρωποι, ποτέ δεν κατηγορούν τον εαυτό τους, για όσα τους συμβαίνουν (όπως θα έπρεπε), αλλά κατηγορούν τους άλλους, τους ξένους κλπ, ψάχνουν πάντα κάπου αλλού να φορτώσουν τις δικές τους ανεπάρκειες και τα κόμπλεξ.
   Αν οι μετανάστες κάνουν δουλειές, που εσύ θεωρείς "δύσκολες" ή "υποτιμητικές" και θέλεις να μπεις στο Δημόσιο, για να τα ξύνεις, δεν σου φταίνε οι ξένοι, αλλά το κλούβιο το κεφάλι σου !
   Τότε βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, ανεκδιήγητοι τύποι, σαν το Μιχαλολιάκο, ο οποίος αμφισβήτησε ότι υπήρξαν φούρνοι και θάλαμοι αερίων στη Γερμανία του Χίτλερ (τι βλάκας !), λαϊκιστές του έσχατου βαθμού, που παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο (της ανεργίας και της δυστυχίας), για να αποκτήσουν (περισσότερα) χρήματα και εξουσία.
   Οι μάσκες, σιγά-σιγά, πέφτουν, οι βουλευτές της ΧΑ, που ηθικολογούν και κατηγορούν τους άλλους, για προνόμια, μια χαρά απολαμβάνουν τα βουλευτικά τους προνόμια, παρά τα όσα υπόσχονταν προεκλογικά, ενώ ο πρόεδρός τους, διατηρεί, όπως λέγεται, ξενοδοχείο-γαμιστρώνα, στην Πλατεία Αττικής, όπου φαντάζομαι ότι συγχρωτίζονται όλες οι φυλές του Ισραήλ, πόρνες, στράκια, κλπ, ...αρκεί να πληρώνουν.
    Πρέπει να είσαι τυφλός ή χαζός, για να μη βλέπεις ότι η ΧΑ είναι μία ακόμα απάτη, ένας φαρισαϊσμός, ένα δημαγωγικό κόμμα, το οποίο δε διαφέρει σε τίποτε, από τα υπόλοιπα, ότι τα στελέχη τους νοιάζονται μόνον για την πάρτη τους και την κονόμα, κανένας "Κασιδιάρης" δε θα σου βρει δουλειά ή θα σου λύσει τα προβλήματα (αυτός μόνον τον αδερφό του ίσως διορίσει).
    Ο κόσμος, απογοητευμένος από την πολιτική κατάσταση των τελευταίων 30 χρόνων, που μας οδήγησε στο Μνημόνιο, έβαλε στη Βουλή, κάτι τραγικές φάτσες, όπως ο Μπαρμπαρούσης, ωστόσο δεν είναι όλα τόσο αστεία (δε νομίζω να με κατηγορήσει η ΧΑ για φασισμό-χαχα).
   Αρκετά κράτησε το καλαμπούρι με τη ΧΑ, είναι καιρός να σοβαρευτούμε και να θέσουμε στο περιθώριο ξανά τους φασίστες και τους νεοναζί της κακιάς ώρας, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη και οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
    Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει ένα ελεύθερο και δημοκρατικό Κράτος, όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται και παραμένουν ίσοι, το μίσος και η μισαλλοδοξία δεν οδηγούν πουθενά, αντίθετα -και εδώ είναι η παγίδα- καταστρέφουν αυτούς, που νιώθουν έτσι (Χ.Α = αυτοκαταστροφή).









 

1 σχόλιο:

  1. θέλω να συγχαρώ δημόσια τους κατοίκους του χωριού Παναγιά (τελικά ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο) στη Θάσο, αλλά και το δήμαρχο Καβάλας, που αντιστέκονται στη λαίλαπα του νεοναζισμού και τη Χ.Α !! Είναι παρήγορο ότι υπάρχουν θύλακες αντίστασης, ακόμα και σε μέρη, όπου δεν το είχαν φανταστεί οι ίδιοι οι φασίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.