Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Κοίτα ποιοι μιλάνε !! (ή αλλιώς : Αχαριστία)

  Έρχονται Άγιες Μέρες και δεν ήθελα να γίνω κακός και δυσάρεστος, αλλά δε γίνεται αλλιώς, διότι κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να ειπωθούν, επειδή ορισμένοι αγνούν επιδεικτικά την πραγματικότητα και την Κοινή Λογική και είναι καιρός να συνέλθουν !
  Ίσως το έχω ξαναπεί, αλλά, για όσους δε συμμετείχαν στο φαγοπότι της τελευταίας 30ετίας (όπως το έθεσε κυνικά ο Πάγκαλος, με την περιβόητη πλέον φράση του), αυτά που ακούγονται και συμβαίνουν, αγγίζουν τα όρια της παράνοιας.
   Και εξηγούμαι : Θα αναφερθώ σε ενδεικτικά παραδείγματα, από το συγγενικό και φιλικό μου περιβάλλον, για να μη μιλάμε αόριστα, αλλά με χειροπιαστά στοιχεία.
   Ένας θείος μου συνταξιούχος, καταριέται τους πολιτικούς και διαμαρτύρεται συνεχώς, για τις περικοπές των συντάξεων, όταν :
-"εργάστηκε" στο Δημόσιο, δεν ξέρω πόσα χρόνια και σε τι ηλικία βγήκε στη σύνταξη
-"μπαινόβγαινε" συνεχώς, πραγματικά αλλά και τηλεφωνικά, σε βουλευτικά γραφεία
-ο υιός του, διορίστηκε στο Δημόσιο, με ΦΕΚ, που δημοσιεύτηκε μία μέρα, πριν τις εκλογές !
-η σύζυγός του, έλαβε σύνταξη του ΟΓΑ, χωρίς να δικαιούται (πάλι με γνωριμίες)...
    Τι άλλο θέλετε, για να πειστείτε ότι αυτά τα άτομα (τρωκτικά καλύτερα), έπρεπε να κάνουν τουμπεκί, όχι μόνο να μη μιλάνε και να μη διαμαρτύρονται, αλλά να ζουν κρυμμένοι και να μη βγαίνουν ούτε από το σπίτι ;
    Σε μία άλλη φιλική παρέα, ένας στρατιωτικός διαμαρτυρόταν επίσης για τις περικοπές, όταν στη συνέχεια, έκανε λόγο για σκέψεις να πουλήσει την BMW (καίει πολύ), μιλούσε για μεταβιβάσεις ακινήτων και ήθελε να βάλει τζάκι, αξίας 3.500 ευρώ...
    Αν αυτό δεν είναι παράνοια, σχιζοφρένεια, τότε πως λέγεται ; Ποιον κοροϊδεύουνε ;
    Άνθρωποι, όπως στα 2 αυτά παραδείγματα, υπάρχουν στην Ελλάδα, κατά εκατοντάδες χιλιάδες και μάλιστα σίγουρα θα υπάρχουν και χειρότεροι από αυτούς !
    Το νόημα της παρούσας ανάρτησης, είναι απλό :
-Η αχαριστία, είναι πολύ μεγάλη ΑΜΑΡΤΙΑ, όλοι εσείς που πληρωνόσασταν και πληρώνεστε ακόμα, από τον κρατικό προϋπολογισμό, όχι μόνον δεν πρέπει να μιλάτε και να διαμαρτύρεστε, αλλά να κάνετε το Σταυρό σας και να δοξάζετε το Θεό, για όσα φάγατε και για το ότι πληρώνεστε ακόμα !
-Κάνατε περιουσίες, πήρατε αμάξια, σπίτια, κάνατε οικογένειες, πράγματα, που για έναν νέο σήμερα στην Ελλάδα του βασικού μισθού των 500 ευρώ, φαντάζουν ουτοπικά και άπιαστα !
-Όλοι αυτοί, που βιώνουν στο πετσί τους, την Κρίση, που τη ζουν πραγματικά και όχι εικονικά, μέσω τηλεόρασης, τα εκατομμύρια, που ζουν στα όρια της φτώχειας, είναι και οι μόνοι, που δε διαμαρτύρονται, αλλά υπομένουν στωϊκά (έως πότε ;) τη μοίρα τους !
    Άσχετα, αν πιστεύετε ή όχι στο Θεό, όπως ο γράφων, θα σας πω και αυτό : η σύζυγος του εν λόγω θείου μου, έπαθε αλτσχάιμερ και δίνει ένα σωρό λεφτά πλέον σε φάρμακα και σε αλλοδαπή, για να τη φροντίζει !
    Αν δεν πιστεύετε ότι ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, είναι καιρός να αναθεωρήσετε, κανένας που έβγαλε χρήματα με ψέμμα και απάτη, δεν τα χάρηκε πραγματικά (όχι για πολύ τουλάχιστον).
    



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.