Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

κανένα δάκρυ για την ΕΡΤ !

   Μερικές, επιγραμματικές, διαπιστώσεις, για το ζήτημα της ΕΡΤ :
-Καταρχάς, είναι αθλιότητα, έσχατο σημείο κατάντιας, να "χρησιμοποιείς" 10χρονα (ή και μικρότερα) παιδάκια, δικά σου ή ξένα, για να πείσεις τον κόσμο, για την ανάγκη ύπαρξης της ερτ !
-Οι πρώτοι, που έσπευσαν να συμπαρασταθούν, ήταν κρατικοδίαιτοι και καλοζωϊσμένοι, καλλιτέχνες, που φοβούνται ότι χάνουν την κύρια πηγή εσόδων τους..
-από κοντά βέβαια και άλλες συνωμοταξίες τρωκτικών-Δ.Υ, που απλά ..φοβούνται ότι θα είναι οι επόμενοι, αλλά όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια.
-η ερτ δεν είναι το μοναδικό "έγκλημα", που συνέβη, στη χώρα, από το 2010, έως σήμερα. Είχαν προηγηθεί πολύ μεγαλύτερα σκάνδαλα και (αληθινά, αυτή τη φορά) εγκλήματα, όπως : το σπάσιμο (ορισμένων, έχει σημασία) τραπεζών σε "καλές" και "κακές", εξ αιτίας του οποίου, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν περιουσίες και κόπους μιας ζωής ! Το "κούρεμα" των μικροομολογιούχων, που εμπιστεύτηκαν το αναξιόπιστο ελληνικό κράτος ! Το κλείσιμο δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, εξ αιτίας της στάσης πληρωμών, που κήρυξε το ελληνικό δημόσιο, που είχε σαν συνέπεια την εκτόξευση της ανεργίας, κατά 1.000.000 ανθρώπους ! Η καταστροφή ολόκληρων κλάδων της οικονομίας, εξ αιτίας άσχετων πολιτικών (βλέπε π.χ τι έκανε ο Λοβέρδος στον κλάδο του φαρμάκου) και είναι τόσο πολλά και τόσο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ τα "εγκλήματα", που έχουν γίνει, που το κλείσιμο της ερτ, φαντάζει ως ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  παρωνυχίδα.
-μετά και τα τελευταία στοιχεία, που ήρθαν στη δημοσιότητα, για τις αμοιβές "γραμματέων", "ειδικών συμβούλων" κλπ κηφήνων-παρασίτων, που προσελήφθησαν τον τελευταίο χρόνο στην ερτ, είναι ίσως καιρός, να καταργηθούν, με Νόμο, όλες οι βυσματικές-παρασιτικές θέσεις "συμβούλων", στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ! Έτσι και δημοσιονομικό όφελος θα προκύψει και ο αριθμός των απαιτούμενων απολύσεων θα συμπληρωθεί και αυτοί θα αναγκαστούν να βρουν μια αληθινή-παραγωγική εργασία, προς όφελος όλων.
-στις περισσότερες διαδικτυακές ψηφοφορίες, η πλειοψηφία συμφωνεί με το κλείσιμο της ερτ !
-για να μιλήσουμε και με αριθμούς, αν υποθέσουμε ότι θα απολυθούν 2000 άτομα από την έρτ, μαζί με τις οικογένειές τους, μιλάμε για 6-7 χιλιάδες ψηφαλάκια, στην καλύτερη, οπότε ο θησαυρός του συριζα είναι μάλλον άνθρακες...Όποιος είναι έξυπνος πολιτικός, κοιτάει να αντλήσει, από τη ΜΕΓΑΛΗ δεξαμενή, του 1.000.000, που είναι σχεδόν αναποφάσιστοι, κοιτάνε τις ζωές τους να καταστρέφονται, από τα χρέη, τη φτώχεια, την ανεργία και τη δυστυχία και ακούνε για μισθούς 4.000 ευρώ το μήνα, σε "συμβούλους" του κώλου, στην ερτ ! Η μεγάλη μάζα πλέον της κοινωνίας έχει ξυπνήσει και θέλει τις αναγκαίες αλλαγές, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια, αυτή είναι η τάση της κοινωνίας και ο Σαμαράς δείχνει να το έχει καταλάβει...Επομένως, ακόμα και εκλογές να γίνονταν, αυτός θα ήταν ο μεγάλος ωφελημένος και όχι τα αρχιτρωκτικά (βενιζέλος, κουβέλης, τσίπρας), που υπερασπίζονται με λύσσα, το σάπιο κατεστημένο της χρεοκοπίας (απλά μαθηματικά είναι) !
-Τέλος, κάποιος να μαζέψει κάτι τσουκαλάδες, εκεί στο σύριζα (ούτε ο τσουκαλάς του Ολυμπιακού δεν έκανε τέτοιες καφρίλες), που βγαίνουν και απειλούν εισαγγελείς, να μην κάνουν τη δουλειά τους και να μην ερευνήσουν τη διαφθορά στην ερτ ! Είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ, που μιλάνε για "χούντα", για κατάλυση της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αυτοί, που προσπαθούν να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη, να κάνει τη δουλειά της (για τόση δημοκρατία μιλάμε-χαχα).

Υ.Γ δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα δε μου λείπει ΚΑΘΟΛΟΥ η ερτ !









3 σχόλια:

  1. κάτι που μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, επειδή καμιά φορά ο πατέρας μου άκουγε το πρωΐ τις ειδήσεις, στην ΕΡΑ, είναι πως σε κάθε είδηση, αντιστοιχούσε και ένας δημοσιογράφος ! π.χ 30 ειδησούλες, 30 διαφορετικοί παρουσιαστές-εκφωνητές...Επίσης, στην ΕΤ-3, στα δελτία ειδήσεων και ειδικά στις αθλητικές εκπομπές, επικρατούσε μία χαλλλαρή ατμόσφαιρα, τύπου συζήτησης σε καφετέρια, με βαθυστόχαστες αναλύσεις για ασήμαντα θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελευταία "ηχηρή" πτώχευση, είναι αυτή της ιστορικής βιομηχανίας "κατσέλης" (με ψωμί για τόστ κλπ), με άλλα 1000 άτομα στο δρόμο και χωρίς αποζημίωση ! Όμως τα τρωκτικά, δεν θα κάνουν ούτε πορείες, ούτε συναυλίες, για αυτούς, απλά θα πουν το γνωστό, εμετικό, ποιηματάκι : "καλά να πάθουν, ας πρόσεχαν"...(για τόσο άθλια άτομα μιλάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τις προάλλες, είχε ο ΑΝΤ1 ζωντανή σύνδεση, με το ραδιομέγαρο της πρώην ερτ και την ώρα, που μας μιλούσε η ρεπόρτερ, για το δράμα των τρωκτικών, έβγαινε από την πύλη, κάποιος με ΤΤ κάμπριο, για τέτοιο δράμα μιλάμε ! χαχα Αυτή είναι δυστυχώς η Ελλάδα και σε αυτή τη λούμπα πέφτουν τα παπαγαλάκια-δημοσιογράφοι και διαστρεβλώνουν την Αλήθεια και την πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.