Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο κόσμος ξυπνάει...

     Δε λέω ότι ξύπνησε, ενώ θα έπρεπε, μετά τα όσα έχουν γίνει και όσα (έστω και μερικά) έχουν αποκαλυφθεί, για το πως φτάσαμε στη χρεοκοπία, αλλά δείχνει να ξυπνάει !
  Απόδειξη (μεταξύ άλλων) ότι η χτεσινή συνέντευξη Σαμαρά πάτωσε, από άποψη τηλεθέασης, ομολογώ ότι δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο, ενώ υπό άλλες συνθήκες, θα είχε σαρώσει...Ο κόσμος απλά βαρέθηκε το ψέμα, την κοροϊδία και το παπατζηλίκι, οι μάσκες των πολιτικών πλέον δεν είναι ευχάριστο θέαμα, ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα πουν "πίπες" και το καλύτερο είναι ότι το επιβεβαιώνουν (χαχα).
   Το (εμετικό) σκηνικό γνωστό : ο μεγαλοδημοσιογράφος, που έκανε ..επιτυχία, το ωραίο γραφείο με εικόνες της οικογένειας και ..Αγίων, πιο καραστημένο πεθαίνεις, αλλά αυτά είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου, τα όσα εκσφενονίζει το στόμα τους (μαζί με χειρονομίες, γκριμάτσες κλπ), είναι ακόμα πιο αστεία !
   Νομίζουν ότι ζούμε ακόμα στη δεκαετία του '80 και οι ιθαγενείς θα εντυπωσιαστούν με καθρεφτάκια, δεν ξέρω ποιοι είναι οι -επικοινωνιακοί- σύμβουλοι του Σαμαρά, αλλά ξέρω ότι είναι και αυτοί στον κόσμο τους και δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
   Στο κάτω-κάτω, σημασία, για τον πολίτη, δεν έχει ούτε η εικόνα του πρωθυπουργού, ούτε τα ωραία λόγια, ούτε οι ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά η ΟΥΣΙΑ της πολιτικής, τι κάνεις ή τι ..δεν κάνεις, ως πρωθυπουργός, για τα καθημερινά, πρακτικά προβλήματά του !
   Αν νομίζεις ότι το πρόβλημα της ελλάδας, είναι η ανυπαρξία ελεύθερου ιντερνετ παντού, τότε μάλλον ζεις σε άλλη χώρα, τότε είναι μάλλον ώρα, να μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και να φεύγεις, απορώ ποιοι τον πήραν στο λαιμό τους, με αυτές τις παπαριές.
    Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, περιμένεις ότι θα πέσει το "τυράκι"-δόλωμα, για να ψαρώσουν τα ποντίκια και να τους ξαναψηφίσουν, κάθε φορά είναι διαφορετικό, τώρα επιλέχθηκε το ...wifi.
    Κάποιοι (μαλάκες) θα του είπαν ότι ζούμε στην εποχή του φβ και των άλλων αντισόσιαλ μίντια, ότι θα μαζέψεις ψήφους, ικανοποιώντας όσους μαλακίζονται όλη μέρα σε αυτά, ωστόσο ξεχνάνε ότι για να μπεις στο ιντερνετ, πρέπει να έχεις, δηλαδή να μπορείς να αγοράσεις υπολογιστή ή "έξυπνο" (για όσους τα πουλάνε) κινητό !
    Το ότι ένας νέος ιδιωτικός υπάλληλος, πρέπει να δουλέψει ενάμιση ή δύο μήνες, για να πάρει έξυπνο κινητό, είναι για αυτούς λεπτομέρεια, επειδή οι ίδιοι παίρνουν πολλά χιλιάρικα το μήνα και τα αλλάζουν, σαν τα πουκάμισα.
     Αντί να κοιτάξει ο Σαμαράς, να μαζέψει τα του οίκου του, μιλάει για δωρεάν πρόσβαση στο ιντερνετ (αλήθεια τι ζημία θα προκαλούσε κάτι τέτοιο στις εταιρίες παροχής ιντερνετ και τους εργαζομένους σε αυτές ;), όταν οι συνδικαληστές του (βλέπε οίκο ναύτου) κλέβουν το κράτος ασύστολα, όταν κάποιοι εξακολουθούν να παίρνουν 15 μισθούς στο δημόσιο, μούφα υπερωρίες και πάει λέγοντας.
     Κάποτε είπε ότι είναι αποφασισμένος να σπάσει τα αυγά, για να γίνει η ομελέτα, αλλά ακόμα περιμένουμε, έμεινε και αυτός στα λόγια και ο κόσμος πεινάει !
     Όσο οι πολιτικοί παλιάς κοπής, του υπάρχοντος δηλαδή χρεοκοπημένου πολιτικού σκηνικού, ζουν στον κόσμο τους και νομίζουν ότι θα κερδίσουν το λαό, με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της κακιάς ώρας, τόσο τα ποσοστά τους θα βυθίζονται...
     Κανέναν δεν ενδιαφέρει το δωρεάν ιντερνετ, όσο το στομάχι είναι άδειο, όσο οι μισοί έλληνες αγωνίζονται να επιβιώσουν και οι άλλοι μισοί, ονειρεύονται δωρεάν σερφάρισμα, από παντού, όσο υπάρχει δηλαδή αυτή η αδικία, η ανισοκατανομή των κρατικών πόρων, το πάρτυ των τρωκτικών και η φτωχοποίηση μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, λόγω της υπερφορολόγησης και της ανάγκης του διεφθαρμένου συστήματος να συνεχίσει να υπάρχει, με χρηματοδότηση αυτή τη φορά, εκ των έσω, η ελληνική κοινωνία θα είναι μία βραδυφλεγής βόμβα, που κάποια στιγμή θα σκάσει στα κεφάλια, του Σαμαρά και όσων γελοίων ονειρεύονται δωρεάν "σερφάρισμα", σε ένα χρεοκοπημένο κράτος, που δεν είναι σε θέση, να παρέχει ούτε τα βασικά, όπως υγεία και παιδεία και επιπλέον χρωστάει παντού (μέσα και έξω) !!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.