Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

διαλύεται ο συριζα ;;

     Είναι γνωστό, πως ό,τι είναι κακό-άσχημο, έχει και κακό-άσχημο τέλος και ο κανόνας αυτός, τείνει να επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του συνασπισμού της άκρας συντήρησης και του σκοταδισμού, που ονομάζεται συριζα !
   Δεν είναι μόνον οι κωλοτούμπες του τσίπρα, που μόλις χθες ανακάλυψε ότι προτιμάει να πληρώνεται σε ευρώ και όχι σε δραχμές, ενώ ως τώρα, έλεγε ότι "το νόμισμα δεν είναι ταμπού" (αρκεί να πέφτει το μαρούλι έτσι ; χαχα), φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε, το ξαναζύγισε, τα έβαλαν κάτω, με την Περιστέρα και είδαν ότι με τις δραχμές, θα κόψουν τις εξόδους στο Ηρώδειο και όχι μόνον...(οι κωλοτούμπες πάντως στην ελλάδα, είναι το αγαπημένο σπορ των πολιτικών, η Δημαρ λέει θα πηγαίνει πλέον στη ΔΤ, ενώ είχε ορκιστεί πως δεν θα ξαναπατήσει, γιατί, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι : στην ανάγκη, πείθονται και οι Θεοί !)
   Είναι και οι διαφορετικές φωνές, εντός του κόμματος, από τις διάφορες "συνιστώσες", που φαίνεται πως θα το οδηγήσουν στα "εξ ων συνετέθη" !
   Ο Γλέζος, με πρωτοφανή ειλικρίνεια παραδέχεται ότι "δεν έχουμε σχέδιο" για την επόμενη, μετά μνημονίου εποχή (τον γλωσσόφαγαν και κατέληξε στο Νοσοκομείο ο άνθρωπος), ενώ και άλλοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται "που θα βρούμε τα λεφτά" και άλλες τέτοιες "λεπτομέρειες" (χαχα).
   Οι μόνοι που δεν φαίνεται να συγκινούνται, είναι οι ψηφοφόροι του (!!), οι οποίοι του δίνουν ένα σχεδόν 20%, όταν από μόνοι τους, στο συριζα, βγαίνουν και λένε ότι δεν έχουμε σχέδιο, ότι λέμε πίπες, για ψηφοθηρία κλπ.
    Η μόνη εξήγηση, για αυτούς, είναι ότι ο παπανδρεϊσμός κυλάει στις φλέβες τους πλέον, μετά από τόσα χρόνια εφαρμογής του, έχει εισέλθει στα κύτταρά τους και στο πρόσωπο του τσίπρα, είδαν τον συνεχιστή αυτής της πρακτικής, να βρούμε κάποιον να μας ταΐζει τζάμπα, όπως έκανε ο αντρέας, να δώσει αυξήσεις, να επαναφέρει τις συντάξεις και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά (το πιο τραγικό βέβαια είναι ότι εξακολουθούν, να τον πιστεύουν !!!)
    Μετά τη μπιέλα, που θα βαρέσει ο συριζα, το ερώτημα είναι ποιο θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του διδύμου Αντώνης Βενιζέλος-Ευάγγελος Σαμαράς, αν μπορεί να συσταθεί επιτέλους μία αξιόπιστη και σοβαρή κυβερνητική αντιπρόταση !
    Είμαι σίγουρος ότι στην κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα και ο κόσμος, αν κατέβαινε στις επόμενες εκλογές, ένας ..Γερμανός υποψήφιος-πολιτικός (ακόμα και η Μέρκελ), θα έπαιρνε πάνω από 10% χαλαρά...Διότι είναι πολλοί πλέον εκείνοι, που έχουν αντιληφθεί πως μόνον έτσι θα νοικοκυρευόταν κάπως το χαμαιτυπείο, που λέγεται ελληνικό κράτος !
    Αν θέλετε τη γνώμη μου, θα προτιμούσα 1000 φορές για πρωθυπουργό, έναν τεχνοκράτη-μάνατζερ, από ιδιωτική εταιρία (απανταχού της γης), μην ξεχνάμε ότι οι εταιρίες αυτές, που διοικούν αυτοί οι άνθρωποι, έχουν μπάτζετ, μεγαλύτερο και από το ελληνικό ΑΕΠ...
   Μία καλή περίπτωση, θα ήταν ο απερχόμενος CEO της ford, Alan Mulally, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2014, ο οποίος πήρε την εταιρία σε άσχημη κατάσταση και τώρα "πετάει" ! Πόσα έπαιρνε εκεί ; να του δώσουμε τόσα και άλλα τόσα, τουλάχιστον να πιάσουν τόπο...
    Διότι, με έναν πρωθυπουργό και ανεπάγγελτους πολιτικούς, που ονειρεύονται free wifi, σε μία χώρα, όπου 1 στους 3 ζει, κάτω από τα όρια της φτώχειας, ειλικρινά δεν ξέρω τι μέλλον μπορεί να υπάρξει !!!
     Ας έρθει τουλάχιστον ένας μάνατζερ, που έχει δουλέψει στη ζωή του και ειδικά σε ανασυγκρότηση επιχειρήσεων, ώστε μέσω της ανάπτυξης, ο καθένας θα έχει τα χρήματα, για να πληρώνει τον πάροχο ίντερνετ και δεν θα περιμένει από το κράτος, να το παρέχει δωρεάν...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.