Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ποτέ ξανά Αριστερά !!

     Το πρόσφατο Βατερλό του σοσιαλιστή Ολάντ, που εμφανιζόταν ως "σωτήρας" (κάτι σαν τον τσίπρα), πριν εκλεγεί, στις δημοτικές εκλογές της Γαλλίας, δείχνει το δρόμο σε όλους και είναι ίσως ώρα, το περιβόητο σύνθημα "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά", να αντιστραφεί και να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει Αριστερά και ..σοσιαληστές !
   Ειδικά στην Ελλάδα, όπου τα πραγματικά δεξιά κόμματα, αντιπροσωπεύουν ένα 3% (το να πει κάποιος ότι η ΝΔ, είναι δεξιό κόμμα, φαντάζει πλέον ως ανέκδοτο), η κατάσταση είναι τραγική και θυμίζει τις σοβιετίες, πολύ παλαιότερων εποχών...
   Μιλάμε για ένα καθεστώς εκμαυλισμού των συνειδήσεων των πολιτών, εξαγοράς ψήφων, με "ψίχουλα" και εντυπωσιασμών, με υποψήφιους τραγουδιστές, ηθοποιούς και αθλητές (πρώην και νυν), για έναν εξευτελισμό των πάντων, προκειμένου να μην χαθεί η "καρέκλα" και ό,τι αυτή συνεπάγεται !
   Το τι σημαίνει "Αριστερός" στην Ελλάδα, είναι λίγο πολύ, πλέον, γνωστό : π.χ να πεθαίνουν οι γονείς ή άλλοι συγγενείς σου και το κράτος να επαφίεται στην καλή σου θέληση, να το δηλώσεις, ώστε να διακοπεί η παροχή της σύνταξης, ειδάλλως την εισπράττεις κανονικά, επί 5,10 ή και 20 χρόνια..
   Να θεωρείς ότι μοναδικός εργοδότης είναι το Δημόσιο, η μόνη δουλειά, που μπορεί να κάνεις, είναι σε μία θέση, αμειβόμενη, από το ΓΛΚ : επ' αυτού, είναι διδακτικό το παράδειγμα, συγγενικού μου προσώπου, ο οποίος είναι συνταξιούχος κρατικός υπάλληλος και ξημεροβραδιάζεται στη "Διαύγεια", παρακολουθεί ΟΛΕΣ τις προκηρύξεις θέσεων, είτε για τα παιδιά του, είτε για συγγενείς, φίλους κλπ και τους ενημερώνει σχετικά (για το τέτοιο -ακούσιο- ψυχαναγκασμό μιλάμε) !
   Χθες έγινε γνωστό, ότι 49χρονος δάσκαλος, έκαψε δημοτικό σχολείο, επειδή είχε κάνει αίτηση (πρόωρης) συνταξιοδότησης και απορρίφθηκε...Προφανώς, είχε κουραστεί να εργάζεται επί 8 μήνες, το χρόνο, για μερικές ώρες την ημέρα και ήθελε να ξεκουραστεί...
   Η Αριστερά λοιπόν, στην Ελλάδα, καλλιέργησε και δημιούργησε τη νοοτροπία : να μπούμε όλοι σε μία κρατική αργομισθία, είτε ένστολοι, είτε και χωρίς στολή, άσχετα αν μας αρέσει το αντικείμενο ή όχι και να παρακαλούμε να βγει κάποιος Νόμος, για πρόωρη συνταξιοδότηση (που κατά κανόνα βγαίνει), για ένα καλό εφάπαξ και ατέλειωτες διακοπές !
    Η σαπίλα και η διαφθορά της εξουσίας, που μοναδικό σκοπό της έχει το μοίρασμα των φόρων και της περιουσίας των πολιτών, ως λάφυρα, μεταξύ τους, δεν θα μπορούσε να μην περάσει και στο λαό, αφού το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...
    Αριστεροί, σαν τον Άκη ή τον Κάντα, που αν τον έβλεπες στο δρόμο, θα τον λυπόσουν, έπαιρναν τα εκατομμύρια των μιζών, σε σακ-βουαγιάζ και ζούσαν υπερπολυτελή ζωή, με τα κλεμμένα !
    Το πιο άθλιο πρόσωπο, όμως της Αριστεράς και των πάσης φύσεως αριστερών, με τις δεξιές τσέπες, είναι αυτό, που εξέφρασαν τελευταία, θλιβερές υπάρξεις, όπως ο Δήμου και ο Παπαδόπουλος, που τα έβαλαν με το "Άγιο Φως", επειδή οι ίδιοι προτιμούν να ζουν στο σκοτάδι...
     Όλοι αυτοί, που έχουν ως μοναδικό Θεό τους, το χρήμα, βγαίνουν, κατά καιρούς, και εκφράζουν "Απόψεις", δηλαδή μπαρούφες, θέλοντας να τα βάλουν, με την Ιστορία μας (διαστρεβλώνοντάς την, κατά το δοκούν) και την Ορθόδοξη Πίστη μας, το παίζουν ανεξάρτητοι (με χρήμα άλλων) και "προοδευτικοί", ενώ ζουν μισό σκαλοπάτι, πάνω από τα σκατά !
     Γι' αυτό και πιστεύω, ότι το Ποτάμι, που φιλοξενεί, άρα συμφωνεί, με απόψεις, όπως του Δήμου, είναι μία από τα ίδια, τίποτα νέο ή φρέσκο δεν φέρνει, κυλάει στα θολά και βρώμικα νερά της Αριστεράς και δεν αξίζει, ούτε καν ως ψήφος διαμαρτυρίας..
 

1 σχόλιο:

  1. Όλοι αυτοί οι ψευτο-αριστεροί, που έκαναν περιουσίες, χωρίς να έχουν βγάλει ούτε ένα ευρώ, στην ελεύθερη αγορά και οικονομία, με την αξία τους, παρά μόνον με γνωριμίες και κρατικές αργομισθίες, εμφανίζονται (ή θέλουν να εμφανίζονται) μάλιστα και ως δήθεν πετυχημένοι ! Πριν 3 χρόνια, είχα περάσει το Πάσχα, στην ακριβή μεζονέτα, του ως άνω συγγενή μου και το πρωί, πήγα να ανοίξω το παντζούρι, για να μπει φως, αλλά χτύπησε ο συναγερμός και αναρωτιέμαι ποιος φυσιολογικός άνθρωπος, θα ήθελε να ζει, ως φυλακισμένος, μέσα στο ίδιο του το σπίτι και να πρέπει να βγάλει το συναγερμό, προτού αντικρύσει τον Ήλιο ; (!) Καμία, χρηματική ή άλλη, δήθεν "ασφάλεια", δεν συγκρίνεται με την ελευθερία...Γι' αυτό χρειαζόμαστε περισσότερα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ κόμματα, ιδέες και πρόσωπα (πραγματικά και όχι κατ' όνομα), που να μας απαλλάξουν από την χούντα και την τρομοκρατία της Αριστεράς, που οδηγεί σε μία επίπλαστη ευημερία των λίγων και στη δυστυχία των πολλών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.