Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ομο(ιο)φοβία και ..ετερολαγνεία !

    Ένα "τιτίβισμα" βουλευτή, στα αντισόσιαλ μίντια, αρκεί για να χυθούν τόνοι ηλεκτρονικής μελάνης και να ακολουθήσουν χιλιάδες ώρες συζητήσεων-αντεγκλήσεων : το λάθος του Νικολόπουλου, ήταν, αφενός, ότι δεν θίγεις σοβαρά ζητήματα, με μία λέξη ή μία πρόταση, στα εν λόγω μέσα και αφετέρου, ότι μίλησε για πουσταριά και όχι για βρωμοπουσταριά ή καρα(δηλ. μαύρα)πουσταριά !
  Ο Νικολόπουλος, χαρακτηρίστηκε, από τους δημοσιογράφους, ως "ομοφοβικός" και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό : ότι δηλαδή ο όρος αυτός, είναι αδόκιμος, "άκυρος" και εκτός πραγματικότητας (πιο τραγικό θα είναι βέβαια, αν η λέξη αυτή, περάσει σε Νόμο του ελληνικού κράτους)...
 Αποτελεί πιστή αντιγραφή ξένου όρου (με ..ελληνικές βέβαια ρίζες), ωστόσο δεν μπορεί να έχει καμία θέση, στην ελληνική γλώσσα, για τον εξής λόγο : ένας μέσος, φυσιολογικός άνθρωπος, που κάνει σχέσεις, με το αντίθετο φύλο και ένας που εμφανίζει παρεκκλίνουσα, μη φυσιολογική, συμπεριφορά, δεν μπορεί να είναι ..όμοιοι, είναι έτεροι, διαφορετικοί !
  Και φυσικά, κανένας φυσιο-λογικός άνθρωπος, δεν "φοβάται" τις λούγκρες ή τις λεσβίες, μπορεί να τις μισεί ή να τις απεχθάνεται, αλλά ποτέ δε νιώθει φόβο, όπως οι ίδιοι οι ανώμαλοι, θέλουν να πιστεύουν, για να αισθάνονται λίγο καλύτερα...
  Αλλά ακόμα και αν υπήρχε φόβος, θα έπρεπε να μιλάμε για ετερο-φοβία και όχι για ομο-φοβία, αφού, εξ ορισμού, ο άνθρωπος, φοβάται το ξένο, το διαφορετικό, όχι το όμοιό του (αυτός είναι και ο ορισμός του ρατσισμού-φασισμού, λόγω διαφορετικής καταγωγής, φυλής, χρώματος κλπ) !
  Όταν τα παιδιά των λευκών, δεν τρώνε το φαγητό τους, οι γονείς τους λένε "φάε, γιατί θα φωνάξω τον ..μαύρο", γιατί το ξένο, το διαφορετικό, προξενεί φόβο...
   Εδώ όμως έγκειται και μία άλλη μεγάλη διαφορά : όσοι ανήκουν σε διαφορετικές φυλές (λευκή, κίτρινη, μαύρη κλπ) ΔΕΝ το επέλεξαν, γεννήθηκαν έτσι, σε αντίθεση με την ομοφυλοφιλία, που αποτελεί παρέκκλιση, κατ' επιλογήν !
   Αν δεχτούμε ότι gay γεννιέσαι, δε γίνεσαι, θα πρέπει να δεχτούμε αντίστοιχα, ότι γεννιέσαι και δολοφόνος, παιδόφιλος κλπ, πράγμα άτοπο : οι ίδιοι, για να αισθάνονται καλύτερα, επικαλούνται την ύπαρξη ομοφυλοφιλίας, στα ζώα, πράγμα, που αν ισχύει, τους κατατάσσει αυτόματα, στο ζωϊκό βασίλειο...
    Αυτός είναι και ο λόγος, για να έρθουμε και στα πιο νομικά, που θεωρώ ότι δεν πρέπει να συμπεριληφθεί ουδεμία διάταξη, στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που να αφορά τους gays ! Δε λέω, φυσικά, να μην τιμωρούνται οι ξυλοδαρμοί και οι λοιπές επιθέσεις εναντίον τους, αλλά στα πλαίσια της κείμενης και επαρκούς νομοθεσίας, διότι δεν μπορεί ο Νόμος να παρέχει κάλυψη και έξτρα προστασία σε ανώμαλες και νοσηρές καταστάσεις.
   Η σύγχυση του σεξουαλικού προσανατολισμού, είναι και αυτή, συνέπεια της αμαρτίας και της απομάκρυνσης από το Θεό-Χριστό και τις Γραφές, δεν είναι παρά ένα ακόμα δαιμόνιο, όπως τόσα και τόσα άλλα : η πορνεία (δηλ. εναλλαγή συντρόφων), τα ναρκωτικά, το κάπνισμα, ο αλκοολισμός, ο τζόγος, η πολυφαγία-παχυσαρκία, η πολυλογία, η οκνηρία, η φιλοχρηματία-απληστία, η δημιουργία στιγμάτων στο σώμα (τατουάζ) κλπ.
   Όλες αυτές οι νοσηρές καταστάσεις, έχουν ως κοινό παρονομαστή και κοινή αιτία, την απομάκρυνση από το Θεό, την Ορθόδοξη Πίστη και τα πνευματικά αγαθά και την προσκόλληση στα υλικά-φθαρτά και κοινή κατάληξη : το θάνατο, πρώτα πνευματικό και ηθικό και μετά βιολογικό !
    Για να ξαναγυρίσουμε στο σχόλιο Νικολόπουλου, ομοφυλοφιλία και λοιπές νοσηρές καταστάσεις, δεν συναντώνται μόνο στην υπόλοιπη Ευρώπη, υπάρχουν και εδώ, σε μικρότερο ίσως βαθμό, όμως η ουσία, του σχολίου, είναι άλλη : ότι πλέον, οι ανώμαλοι, δεν κρύβονται-ντρέπονται, όπως στο παρελθόν, όχι μόνον παραδέχονται δημόσια τη διαστροφή τους, αλλά κατέχουν και δημόσια αξιώματα και διεκδικούν δικαιώματα, όπως να παντρεύονται και να αποκτούν παιδιά...
   Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο από όλα : η νομιμοποίηση και γενίκευση της ανωμαλίας και της διαστροφής, το κακό παράδειγμα, που δίνεται στη νέα γενιά και όποιος διαφωνεί, σε αυτό, με το Νικολόπουλο, ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι αυτή η Ευρώπη, που θέλουμε, απλά δεν πρέπει να λέγεται Έλληνας !


Υ.Γ Με την ευκαιρία της σημερινής έναρξης του νέου (εκκλησιαστικού) έτους, να ευχηθώ σε όλους, Καλό μήνα, Καλό φθινόπωρο, Καλή χρονιά και Καλή Δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.