Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Θα περάσει και αυτό, όπως όλα

     Σε αυτή τη ζωή, καμία κατάσταση, καλή ή κακή, δε διαρκεί για πάντα, σε αντίθεση, με τη μετά θάνατον, όπου βιώνεις το Καλό ή το Κακό, ΑΙΩΝΙΑ, ανάλογα με το πως έζησες, σε αυτή !
  Αυτό το, μάλλον αισιόδοξο, μήνυμα, πρέπει να περάσει, ετούτες τις δύσκολες ώρες, που βιώνει η χώρα μας, επειδή κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό, με το "λεφτά υπάρχουν" και επέλεξαν να τους κυβερνήσει η συμμορία των συριζοψεκασμένων απατεώνων (πολιτικά και όχι μόνον), τους υποσχέθηκαν-πούλησαν ελπίδα και αξιοπρέπεια και "τσίμπησαν", με αποτέλεσμα τώρα να ζουν, με κλειστές τράπεζες και ανύπαρκτη Οικονομία...
   Όσοι βιώνουμε την απόλυτη τρέλα των τελευταίων επτά μηνών, από τότε που ανακοινώθηκε η επίσπευση εκλογής Προέδρου, όταν η Οικονομία μας έτρεχε με ανάπτυξη 1,6%, το μεγαλύτερο στην Ευρωζώνη, μέχρι σήμερα, που ζούμε το απόλυτο σκοτάδι, αλλά και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, οφείλουμε να κάνουμε υπομονή οι μεν, οι δε να μη μας βγάλουν ακόμα, από την πρίζα !
   Όπως η γρίπη και το κρυολόγημα, κάνουν τον κύκλο τους και περνούν, έτσι και το Κακό, που μας βρήκε με το συριζα, δεν θα κρατήσει, για πάντα, το Κακό επικρατεί, υπό συνθήκες, προσωρινά, αλλά στο τέλος θριαμβεύει πάντα το Καλό.
   Στο σημείο αυτό, είναι διδακτικό, νομίζω, το τι συμβαίνει με τα σπυράκια : αν από αμηχανία, άγχος κλπ, τρίβεις συνεχώς ένα σημείο στο πρόσωπό σου, εκεί, από αντίδραση, εμφανίζεται ένα σπυράκι, το οποίο, ΟΣΟ ΤΟ ΞΥΝΕΙΣ, τόσο μεγαλώνει, αν σταματήσεις να το "πειράζεις", απλά ξεθυμαίνει και εξαφανίζεται !
    Εδώ λοιπόν, ξαναεμφανίζονται οι μεγάλες ευθύνες των ΜΜΕ, που προβάλλουν τους συριζοψεκασμένους, τόσους μήνες, στα κανάλια κλπ και ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ φτάσει η κατάσταση "στο αμήν" ξυπνάνε και απομονώνουν τους κάθε λογής απατεώνες : το ίδιο έγινε και με τους εγκληματίες-δολοφόνους της Χ.Α, που έπαιζαν, καθημερινά, στα κανάλια και μόνον όταν σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, κατάλαβαν ότι παίζουν το παιχνίδι τους και σταμάτησαν...
    Είμαι σίγουρος, ότι αν αύριο και για ένα μήνα, αντί να συνωστίζονται δέκα-είκοσι δημοσιογράφοι, έξω από το ΥΠ.ΟΙΚ, για να περιμένουν το Μπαρουφάκη, για μία δήλωση, δεν πάει κανείς, ο τύπος αυτός, θα παραιτηθεί, από βαρεμάρα, θα επιστρέψει στη συγγραφή βιβλίων ή θα πίνει κρασί, με θέα την Ακρόπολη ή την πισίνα της Αίγινας !
    Όσο τα παγκόσμια ΜΜΕ ασχολούνται μαζί τους, εκείνοι νομίζουν ότι έχουν αξία, ότι το κάνουν γι' αυτό το λόγο, παίρνουν θάρρος και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, επομένως, είναι ανάγκη να απομονωθούν, η κοινωνία οφείλει να αμυνθεί (προτείνω βέβαια αυτή την παθητική αντίσταση, για να μην κατηγορηθώ για εξέγερση κλπ).
    Δεν ξέρω, ειλικρινά, πότε , πόσο σύντομα θα πέσει η αθλιότητα των συριζοψεκασμένων (οι οποίοι λίγο πριν κλείσουν οι τράπεζες, διόριζαν τον γκόμενο της Δούρου, σε ΔΕΚΟ), αλλά θα πέσουν και μάλιστα άσχημα, όπως γίνεται συνήθως, θα τους σταυρώσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ, που σήμερα τους θεωρούν "θεούς" !
     Προχθές, είχε τη δυνατότητα, ο Παυλόπουλος, να ρίξει την κυβέρνηση, μη δεχόμενος, ως όφειλε, τη διενέργεια, ενός, πολλαπλά παράνομου και διχαστικού, δημοψηφίσματος και να βάλει ένα όμορφο τέλος, σε μια άθλια πολιτική διαδρομή, κατά το "τα στερνά τιμούν τα πρώτα", αλλά δεν άδραξε αυτή τη μοναδική ευκαιρία, "έμεινε Παυλόπουλος", για άλλη μια φορά, επέλεξε να κάνει το χατίρι 2 εκατ. σε βάρος των 10 εκατ. και έτσι δεν κατάφερε να σώσει και την ψυχή του...(βέβαια, αν υπήρχε Εισαγγελία στην Ελλάδα, ο Παυλόπουλος, θα είχε ήδη προφυλακιστεί, για εσχάτη προδοσία, αλλά αυτά, είναι "λεπτομέρειες").
     Την Κυριακή, επίσης, δίνεται η δυνατότητα, στο λαό, να ρίξει αυτή την άθλια κυβέρνηση, αλλά είναι μάλλον ουτοπικό, να πιστέψει κανείς, ότι θα βγει πρώτο το ΝΑΙ, επομένως, αυτό, που προέχει, είναι ψυχραιμία και υπομονή, από τους Θεσμούς, ώστε να μην τιμωρήσουν μία ολόκληρη χώρα, επειδή 1,5 εκατ. θύματα των συριζοψεκασμένων, θα έχουν ψηφίσει το ΟΧΙ !


 

1 σχόλιο:

  1. Η πτώση του συριζα, ουσιαστικά, θα σηματοδοτήσει και το τέλος της Αριστεράς, μετά από 35 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης, στην Ελλάδα, όπως είχα προβλέψει, το "πρώτη φορά αριστερά", θα αποδειχτεί "τελευταία φορά αριστερά" ! Επειδή, τόσο σημαντικές αλλαγές, συνήθως δε γίνονται αναίμακτα, ας ευχηθούμε, αυτή την φορά, να επικρατήσει σύνεση...Οι συριζοψεκασμένοι, πάντως, οφείλουν να αντιληφθούν, ότι το "όνειρο", που ζουν τώρα, μπορεί να αποδειχτεί εφιάλτης, η απόσταση ανάμεσα στο να είσαι βουλευτής ή Υπουργός του συριζα, τη μία μέρα και την άλλη, κάποιοι να παίζουν μπάλα, με το κεφάλι σου, στο Σύνταγμα, είναι ΠΟΛΥ μικρότερη, από ότι νομίζουν ! Οι ίδιοι μπορεί να νομίζουν, ότι κάνουν το σωστό τώρα, αλλά όταν πέσουν στα χέρια των εξαγριωμένων, καμία εξήγηση δεν θα βοηθήσει : πριν λίγα χρόνια, ο δικτάτορας Καντάφι έπεσε στα χέρια των ανταρτών και τους ζήτησε "να το συζητήσουν πρώτα", αλλά σε ελάχιστα λεπτά, βρέθηκε νεκρός, με ένα σκληρό, μεταλλικό αντικείμενο, σφηνωμένο στον πρωκτό του (ειπώθηκε ότι ήταν ξιφολόγχη)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.