Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Το ΝΑΙ, λογικά, θα κερδίσει

    Για να τοποθετηθώ, επί του ελεεινού, διχαστικού, παράνομου και ανεύθυνου δημοψηφίσματος, το οποίο αποφάσισε η χούντα της Αριστεράς, για να σώσει τον κώλο της και να πετάξει το μπαλάκι της ευθύνης στο λαό, προκαλώντας κόστος πολλών εκατομμυρίων ευρώ, σε μία χρεοκοπημένη χώρα, με κλειστές τράπεζες, περίμενα και τυπικά, την απόφαση του ΣτΕ.
   Το τελευταίο, έκρινε ότι είναι νόμιμο ή μάλλον, ως συνήθως, οι δικαστές-γατάκια, ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι (ενόψει και του διορισμού νέου Προέδρου), αποφάνθηκαν ότι δεν είναι στο χέρι τους, να το ακυρώσουν, δεν εξέτασαν καν δηλαδή τη νομιμότητά του, ωστόσο σήμερα δεν θα βρίσω τους δικαστές, αφενός, γιατί είναι ήδη γνωστό, ότι δεν αντέχουν το βάρος της ευθύνης και αφετέρου, θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, για να αποτελέσει την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ των συριζοψεκασμένων !
    Η χούντα, που μας κυβερνά, τους τελευταίους έξι μήνες, θα μπορούσε να πέσει και με άλλους τρόπους, όχι ορθόδοξους (καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να επεκταθώ), όμως είναι καλύτερο να πέσει, έτσι, με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, με τη λαϊκή αποδοκιμασία, που θα ψηφίσει μαζικά το ΝΑΙ.
    Δεν κρύβω, πως όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ψεύτης-Πινόκιο-Παλιάτσος θα κάνει δημοψήφισμα (το είχε αποκλείσει λίγες μέρες πριν και δεν το ήξεραν, ούτε οι δικοί του) και μέχρι προχθές, ήμουν τόσο νευριασμένος, που σκεφτόμουν μόνον τρεις επιλογές : 1. Παραλία-αποχή (πιο δελεαστικό) 2. Λευκό και 3. Άκυρο, γιατί δεν ήθελα να νομιμοποιήσω, με την συμμετοχή μου, αυτή την αθλιότητα !
     Η μη συγκέντρωση του αναγκαίου 40%, θα ακύρωνε στην πράξη, αυτή την πολιτική και όχι μόνον αλητεία και ανανδρία και θα πετούσε το μπαλάκι, πίσω στους συριζοψεκασμένους και στις συνιστώσες τους και παράλληλα, θα ακύρωνε και το στόχο του, που είναι ακριβώς η σωτηρία της άθλιας συγκυβέρνησης και μόνον, όπως παραδέχτηκε δημόσια και ο Τσακαλώτος, σήμερα...
     Επίσης, είχα σκεφτεί και τι θα έγραφα στο άκυρο : θα έγραφα, πάνω στο λευκό ψηφοδέλτιο "θα πάρουν οι συριζοψεκασμένοι τα @ρχιδι@ μου ;" και από κάτω δύο κουτάκια, ένα με το "ναι" και ένα με το "όχι" και θα έβαζα Χ στο "ναι" !
      Όμως, με όλα αυτά, που γίνονται ΤΟ ΝΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, όπως έχουν πει και τόσοι πολλοί άλλοι, καμία ψήφος, δεν πρέπει να πάει χαμένη, από τη στιγμή, που η χούντα της φασιστοαριστεράς, βιάζει καθημερινά τη Λογική μας, βαφτίζοντας το κρέας ψάρι, κάνοντας το άσπρο μαύρο, λέγοντας ΣΥΝΕΧΩΣ ψέμματα και γενικά αποδεικνύοντας πόσο άχρηστοι, επικίνδυνοι και επιζήμιοι, είναι, για τη χώρα, πρέπει και εμείς, να αμυνθούμε, με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο.
      Το ΝΑΙ θα κερδίσει, για πολλούς λόγους και κατά βάθος, πιστεύω, ότι και οι ίδιοι οι συριζοψεκασμένοι, μέσα τους, αυτό επιθυμούν, άσχετα αν δημόσια υποστηρίζουν το αντίθετο, το ΝΑΙ είναι αυτό,που θα φέρει την ηρεμία στο εσωτερικό του κόμματος και θα καθησυχάσει τις κομμουνιστικές συνιστώσες !
      Αλλά και αυτοί, που έχουν παρασυρθεί να ψηφίσουν "όχι", ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ, θα ψήφιζαν ΝΑΙ, όλα τα τρωκτικά, που γκαρίζουν ότι συμφέρει το "όχι", δεν μπορούν να αντιληφθούν, ότι τους συμφέρει το ΝΑΙ, γιατί το πακέτο των μέτρων, είναι κατά 90% φορομπηχτικό, δεν τους θίγει, σε τίποτα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ να μην το ψηφίσουν...
      Επομένως, την Κυριακή, λέμε μαζικά ΝΑΙ στο μέλλον, ΝΑΙ στο Φως, ΝΑΙ στη Ζωή, ΝΑΙ στη Λογική και ΝΑΙ στην Αλήθεια και αντίστοιχα, όχι στο παρελθόν, όχι στο σκοτάδι, όχι στο θάνατο, όχι στον παραλογισμό και όχι στο ψέμα της φασιστοαριστεράς !

1 σχόλιο:

  1. Μία από τις πιο διαδεδομένες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, είναι πως το ΝΑΙ αποτελεί απόφαση δειλίας και το όχι, απόφαση γενναία, ενώ η Αλήθεια είναι πως όχι, ψηφίζουν τα γατάκια, οι δειλοί, όσοι έχουν αυτοπεριορισμούς και είναι μόνο για τα εύκολα, αντίθετα οι πραγματικά θαρραλέοι και όσοι δεν κωλώνουν, μπροστά στις δυσκολίες, ψηφίζουν ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.