Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

αριστεροί ...ιδεολόγοι

       Όπως είχε πει και ο τεράστιος Μίκης, στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, στο Σύνταγμα, το Φλεβάρη του 2018, η χειρότερη μορφή χούντας, είναι η αριστερή (για την ακρίβεια είχε πει ότι "η πιο επικίνδυνη μορφή φασισμού είναι η αριστερόστροφη") και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς, από το Γενάρη του 2015 έως σήμερα, όταν οι "αγανακτισμένοι" ...κρατικοδίαιτοι (κυρίως πρώην πασοκοι και όχι μόνον), έφεραν τον συριζα στην εξουσία !
  Αυτοί που ...αυτοπροσδιορίζονται ως ...δημοκράτες, προοδευτικοί κλπ. συμπεριφέρονται ως οι μεγαλύτεροι φασίστες, δεν ανέχονται καν την αντίθετη άποψη και παράλληλα χαρακτηρίζουν -συλλήβδην και ...εκ των προτέρων- ως φασίστες όσους τυχαίνει να έχουν διαφορετική γνώμη, από αυτούς !
  Ο Τσίπρας μάλιστα το τερμάτισε, λέγοντας ότι "μπορεί να είμαστε άθεοι", αλλά η ιδεολογία μας, ως αριστερών, πλησιάζει πιο κοντά στη διδασκαλία του Χριστού, ξεχνώντας τα φρικτά εγκλήματα των Αριστερών, όχι μόνον στην Ρωσία, μετά το 1917, αλλά και αλλού και στην χώρα μας (είτε στον εμφύλιο, είτε ως τρομοκρατίες-δολοφονίες).
 Ο Πολάκης, ένας τυπικός, κρατικοδίαιτος, συριζαίος, κατηγορήθηκε επειδή επιτέθηκε στον Κυμπουρόπουλο, ο οποίος έκανε χρήση μιας διάταξης Νόμου για τα ΑΜΕΑ, όπως ο ίδιος, ωστόσο δεν θα πω, όπως τα ντουγάνια του καραμανλισμού, πως "ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό".
  Αυτό θα ίσχυε, ΑΝ υπήρχε πραγματική και κανονική Δημοκρατία, στην βενεζουέλα των βαλκανίων, ενώ τώρα (δηλαδή εδώ και 40 χρόνια) υπάρχει ένα φαύλο, πελατειακό, σύστημα, με εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων (πριν τις εκλογές, κατά κανόνα) και εκμαυλισμό ολόκληρων ζωών-ψυχών-υπάρξεων !
     Ο Πολάκης δεν προσέβαλε τον Κυμπουρόπουλο τόσο άσχημα, όσο ο Τσίπρας (ή αυτοί που γράφουν τις ομιλίες του και ίσως να μην τις διαβάζει καν πριν τις εκφωνήσει), χαρακτηρίζοντας τον, ως "περιφερόμενη γλάστρα", αλλά είναι αστείο, να μιλάει άσχημα αυτός (δηλ. ο Πολάκης), ένας δημόσιος υπάλληλος, για έναν άλλον δημόσιο υπάλληλο, τον Κυμπουρόπουλο, για "αναξιοκρατία" κλπ, όταν την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι, τα έχει επιβάλλει στην χώρα μας η Αριστερά και προφανώς τα υπηρετεί και ο ίδιος (αν δεν έχει κάνει ή λάβει ρουσφέτι ο Πολάκης, να τον αγιοποιήσουμε).
   Εκεί που φάνηκε όμως, ο φασισμός των αριστερών-συριζαίων, δεν ήταν στην περίπτωση Κυμπουρόπουλου, αλλά σε κάτι άλλο, που δεν αναδείχτηκε τόσο πολύ, επειδή αφορούσε την απόλυση μιας ιδιωτικής υπαλλήλου-νοσηλεύτριας (προφανώς τα κόμματα στην βενεζουέλα των βαλκανίων, δεν ασχολούνται με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους θεωρούν πολίτες β' κατηγορίας) !
   Ενώ λοιπόν, ο Πολάκης βρίζει τους πάντες και τα πάντα, από το φβ, ζήτησε και πέτυχε την απόλυση της εν λόγω νοσηλεύτριας, επειδή τον σχολίασε αρνητικά εκεί...
 Τα τρολάκια του 60λεπτου, από τα υπόγεια της βρωμοκουμουνδούρου, αλλά και άλλα συριζαίικα πρόβατα, έσπευσαν να μας ενημερώσουν ότι είμαστε "χαζοί", γιατί μιλάμε για ιδιωτική κλινική, οπότε δεν μπορεί να φταίει ο Πολάκης, για την απόλυση.
    Βέβαια, η Αλήθεια είναι πολύ διαφορετική : στην εν λόγω κλινική, εργάζεται η γυναίκα του Πολάκη, ο ίδιος διατηρεί συνεργασία και άριστες σχέσεις με τους εκεί γιατρούς, όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ, άρα αποδεικνύεται ότι με "εντολή" του ...δημοκράτη αριστερού Πολάκη, ένας άνθρωπος-μια γυναίκα έχασε τη δουλειά της, έμεινε στο δρόμο, απλά επειδή είπε την άποψη της, ότι δεν γουστάρει τον Πολάκη !
   Οι "δημοκράτες" συριζαίοι όμως, δεν στέλνουν ανθρώπους μόνον στο ταμείο ανεργίας, αλλά και στον ...τάφο, όπως συνέβη με άλλη Νοσηλεύτρια δημόσιου Νοσοκομείου, που δεν άντεξε την υποβάθμιση της, από το ...αξιοκρατικό σύστημα της Αριστεράς, έπαθε εγκεφαλικό και κατέληξε, μετά από νοσηλεία.
       

1 σχόλιο:

  1. Όπως οι Αριστεροί της Ρωσίας, διάλεξαν να ονομάζονται μπολσεβίκοι, δηλαδή "πλειοψηφία", από μόνοι τους (χαχα), έτσι και οι συριζαίοι αυταπατώνται, νομίζοντας ότι εκφράζουν "τους πολλούς", ενώ εκπροσωπούν αυτοί και οι ιδέες τους (ο Θεός να τις κάνει ιδέες) μια μικρή μειοψηφία και μόνον ! Για να περιορίσουν την επερχόμενη ήττα τους, δε λένε αν και τι έκαναν αυτοί καλό και σωστό, αλλά προσπαθούν να μειώσουν τους αντιπάλους, σπέρνοντας ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΟΥΣ και αβάσιμους φόβους, στα γατάκια ψηφοφόρους τους (κυρίως Δ.Υ), ότι αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης θα σας κάνει αυτό ή το άλλο, τα οποία είναι ΌΛΑ παράλογα και ΨΈΜΑΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.