Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

δικαστικό σκάνδαλο εν όψει ;

      Αναφέρομαι φυσικά στη "δίκη πισπιρίγκου", σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση, καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία, προς την έκδοση απόφασης (για τη μία περίπτωση).
  Ο Κούγιας, αγανακτισμένος από την απόρριψη όλων των αιτημάτων του και διακρίνοντας προκατάληψη από το Δικαστήριο, μίλησε για το "μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο όλων των εποχών" και παραιτήθηκε, εις ένδειξη διαμαρτυρίας !
  Άσχετα αν υπάρχει ή όχι μια δόση υπερβολής σε αυτή τη δήλωση, η Αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα.
 Από την έως τώρα, μακρά, ακροαματική διαδικασία, σίγουρα δε γίναμε σοφότεροι και πολύ πιο σίγουρα δεν παρουσιάστηκε κάποιο ακλόνητο στοιχείο ενοχής της κατηγορούμενης !
  Αν πάμε ξανά λίγο πίσω και θυμηθούμε τι έγινε και πόσο βιαστικά και επιπόλαια έδρασαν οι Αρχές, θα δούμε ότι είπαν στην κατηγορούμενη "έλα στην Αθήνα για κατάθεση" και όταν έφτασε εδώ, της είπαν "συλλαμβάνεσαι"...
  Η σύλληψη έγινε υπό την πίεση της κοινής (όπως λέμε "κοινή γυναίκα") γνώμης, δηλαδή των "χρηστών" (όπως λέμε πρεζάκι) των αντισόσιαλ μίντια και αυτόκλητων "δικαστών" των τηλεοπτικών παραθύρων και ...μετά έγιναν οι ανακριτικές πράξεις !
  Θα λέγαμε, με αρκετή δόση αλήθειας (!) ότι η απόφαση για σύλληψη ελήφθη, επειδή ...φόρεσε το κόκκινο φόρεμα, η νικολούλη στην τελευταία της εκπομπή, πριν από αυτήν (LOL, γελάμε, αλλά η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κολοβία των βαλκανίων είναι ΤΌΣΟ τραγική...).
   Για να μη μακρηγορούμε, οποιαδήποτε απόφαση, πλην "αθώα λόγω αμφιβολιών", θα είναι όντως δικαστικό σκάνδαλο, μεγάλων διαστάσεων, αλλά και μια μορφή "θείας δίκης" για τον ίδιο τον Κούγια, που τόσα χρόνια δηλώνει πως ...δεν έχει δει αθώο να καταδικάζεται και να μπαίνει φυλακή !
   Το βάρος της αθώωσης, βέβαια, πέφτει στους λαϊκούς δικαστές, στους ενόρκους, που έχουν και την πλειοψηφία (4 έναντι 3 τακτικών δικαστών), αν και θα δεχθούν ισχυρό "μασάζ" να πουν "ένοχη", από τους τακτικούς...
  Οι τακτικοί δικαστές έχουν βγάλει ήδη (τράτζικ), όπως φαίνεται, καταδικαστική απόφαση, διότι απλά είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το αφεντικό τους, που πληρώνει και το μισθό τους, εφόσον μια αθωωτική απόφαση μπορεί να έχει πολιτικό κόστος για τη συμμορίαΝΔ, διότι ίσως έτσι να ...απογοητεύσει τα χάπατα και τους ραγιάδες, που την ψήφισαν !
   Ποιες "ενδείξεις ενοχής" παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ; Ότι η κατηγορούμενη ...δεν έκλαψε, όταν της είπαν ότι το κοριτσάκι πέθανε (για ΤΈΤΟΙΕΣ γραφικότητες-τραγικότητες μιλάμε)...
   Ο δασκαλάκης έκλαψε ; γιατί δεν είναι κατηγορούμενος ; (χαχα) Αν πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, η πισπιρίγκου, για τα "σκεπτικά" αυτά, δε μας ξεπλένει ΤΊΠΟΤΑ, ως βενεζουέλα των βαλκανίων !!
    ΌΛΟ το κατηγορητήριο στηρίζεται στην άποψη κάποιου Ράϊκου, ότι το κοριτσάκι πέθανε από κεταμίνη και έρχονται άλλοι επιστήμονες και λένε ότι ΚΑΝΕΊΣ δεν πεθαίνει από κεταμίνη...
   Κάποιος "επιστήμων" είπε "ποιος είμαι να αμφισβητήσω το Ράϊκο" και ρωτάω, ως επιστήμων σε άλλο κλάδο, ΠΟΙΌΣ είναι ο Ράϊκος ; ο Αϊνστάϊν ; είναι κάποια Αυθεντία και δεν ξέραμε μέχρι χθες ούτε το όνομα του ; Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ; (!)
   Ακόμα και αν δεχόμασταν ότι ο θάνατος οφείλεται σε κεταμίνη (που δεν ισχύει), το βασικό και κρίσιμο ερώτημα παραμένει ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΟ : ποιος έδωσε την κεταμίνη ; η κατηγορούμενη ; που την βρήκε ; στη λαϊκή ; και πώς την χορήγησε ;
 Εφόσον δεν απαντήθηκε κανένα κρίσιμο ερώτημα και δεν ενισχύθηκε καμία υποψία σε σημείο επαρκούς και ασφαλούς ένδειξης ενοχής, όπως απαιτεί ο ΚΠΔ για να καταδικαστεί κάποιος, η αθώωση είναι ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ !
   Το να πεθάνουν και τα τρία παιδιά μιας οικογένειας, σε μικρή ηλικία, είναι σίγουρα σπάνιο και ίσως ύποπτο, όμως ούτε ένδειξη, ούτε απόδειξη, πολύ περισσότερο, ενοχής δεν είναι, από μόνο του, γιατί υπάρχουν και κληρονομικές παθήσεις, αυτοάνοσα κλπ και μπορεί ΌΝΤΩΣ να είναι σύμπτωση.
    Κατόπιν των ανωτέρω, αν υπάρξει καταδίκη, το σκεπτικό της θα θυμίζει το γνωστό : Ο αστυνόμος είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο. Άρα, ο αστυνόμος είναι μπουζούκι...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.