Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

διώξεις για τα πανηγύρια

       Μία από τις κακοδαιμονίες της κολομβίας των βαλκανίων, είναι και αυτή, ότι δηλαδή τα πραγματικά εγκλήματα μένουν ακαταδίωκτα και ατιμώρητα και οι διωκτικές Αρχές ασχολούνται με πράξεις ήσσονος σημασίας, που μπορεί να μην είναι καν εγκλήματα, με συνέπεια ένας ολόκληρος "μηχανισμός" να απασχολείται, δίχως νόημα και σκοπό και να χάνονται χιλιάδες εργατοώρες για το τίποτα!
 Αναφέρομαι στην πρόσφατη δίωξη, που ασκήθηκε εναντίον των βουλευτών του κόμματος "Σπαρτιάτες" (όλων, πλην του ...προέδρου, ενδεικτικό και αυτό για το περί τίνος τραγέλαφου μιλάμε), για δήθεν "εξαπάτηση εκλογέων", πλημμέλημα που επισύρει ποινή φυλάκισης ως 2 έτη και χρηματική ποινή.
 Τραγελαφικά, βέβαια, είναι και όσα συνέβησαν σε αυτό το κόμμα, από κοινωνική και πολιτική άποψη, τα οποία οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη, μετά από καταγγελίες του ίδιου του προέδρου του, ότι υφίσταται συμπαιγνία όλων των βουλευτών του, για να ...του πάρουν το κόμμα και να τον αφήσουν απέξω-μόνο του !
  Εδώ να πούμε, παρενθετικά, για τον εν λόγω πρόεδρο, ότι ξεκίνησε από τη συμμορίαΝΔ, πήγε στην ΠΟΛ.ΑΝ του Σαμαρά, μετά στο ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη και κατέληξε με δικό του κόμμα, δηλαδή για έναν ακόμα γυρολόγο της πολιτικής, που δεν ξεκίνησε και τόσο ...αντισυστημικός, όσο εμφανίστηκε στις τελευταίες εκλογές...
  Η εικόνα, που προκύπτει από τη δίωξη, ότι δηλαδή δεν ...ήξερε το ποιόν των υποψήφιων βουλευτών με το ...κόμμα του και ότι αυτός είναι κάτι άλλο, διαφορετικό, δεν κολακεύει ούτε τον ίδιο, ούτε το πολιτικό μας σύστημα !
  Οι καταγγελίες του για "greek mafia", έχουν μεγάλη δόση αλήθειας, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και οι βουλευτές του, γύρισαν τη μπιφτέκα, κατά το κοινώς λεγόμενο και ο μεν πρόεδρος των Σπαρτιατών έγινε εντελώς συστημικός, ψηφίζοντας και με τα δύο χέρια τα νομοσχέδια της συμμορίαςΝΔ, οι δε βουλευτές τους επέστρεψαν στο μαντρί, με την ουρά στα σκέλια...
  Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι πλέον γνωστός, σε όλους : για να μην χαθεί η τεράστια, μηνιαία, αργομισθία των 7 χιλιάδων ευρώ του βολευτή, αλλά και η τεράστια κρατική επιχορήγηση του κόμματος, ύψους 1.000.000 ευρώ !
  Άρα, πάλι καταλήγουμε στο ότι όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο χρήμα και δη στο εύκολο, κρατικοδίαιτο, χρήμα, οι ιδεολογίες κλπ πάνε περίπατο, μετά την είσοδο στη Βο(υ)λή, αποδεικνύεται ξανά και ξανά, ότι το "κυνοβούλιο" είναι ένα "χωνευτήρι", που εκμαυλίζει τις ανθρώπινες συνειδήσεις και μπορεί να μετατρέψει, σε έναν μήνα, έναν "τσε γκεβάρα" στον πιο συστημικό άνθρωπο, που λέει σε όλα "ναι", για να μην χάσει την τεράστια αργομισθία...
  Ως προς τη δίωξη τώρα, από καθαρά νομική άποψη, ΚΑΜΊΑ εξαπάτηση εκλογέων, δεν είχαμε από τους Σπαρτιάτες : όταν βγήκε ο Κασιδιάρης και είπε στα "ορφανά" του (αφού παράνομα και αντισυνταγματικά "κόπηκε" το δικό του κόμμα, οι Έλληνες) να ψηφίσουν τους Σπαρτιάτες, αυτό και έγινε !
  Όλοι εκείνοι που ήθελαν να ρίξουν αντισυστημική ψήφο και θεωρούσαν (μάλλον εύλογα) ότι η δίωξη Κασιδιάρη είναι πολιτική και όχι ποινική, πήγαν συνειδητά 100% και χωρίς καμία εξαπάτηση, από κανέναν και ψήφισαν "Σπαρτιάτες".
   Τώρα, αν ο Στίγκας, μετεκλογικά, είτε επειδή θυμήθηκε τις ρίζες του, είτε για να μην χάσει τα "κρατικά πακέτα χρήματος", τα έκανε πλακάκια με τη συμμορίαΝΔ και τα άλλα κόμματα του "δημοκρατικού", δηλαδή κλεπτοκρατικού, τόξου, είναι υπόλογος ο ίδιος και όχι οι βουλευτές του !
 Από την άποψη αυτή, αν δηλαδή θεωρούνταν "εξαπάτηση εκλογέων", το να κάνεις άλλα, από αυτά που υποσχέθηκες προεκλογικά, θα έπρεπε το 80% των πολιτικών μας, να είναι στη φυλακή...
  Από εκεί και μετά, αν η έκφραση γνώμης-υποστήριξης κάποιου, Κασιδιάρη εν προκειμένω, φτάσει σε σημείο να έχει ποινικές συνέπειες, τότε μιλάμε ότι έχουμε ξεπεράσει και τη Β.Κορέα σε περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών !
   Μετά και τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αποδεικνύεται ότι η εκλογική επιρροή Κασιδιάρη, δεν ξεπερνά το 5%, οπότε τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συμμορίαΝΔ και κλεοφτοπασόκ, έχουν ...κάπως ηρεμήσει, γιαυτό πήρε και άδεια από τις φυλακές και θα αποφυλακιστεί το 2024.
   Κλείνοντας, για να επανέλθω στην εισαγωγική παράγραφο, ενώ είδαμε εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά, από τον Άρειο Πάγο, στην υπόθεση των Σπαρτιατών, όπου ...ο θησαυρός είναι μάλλον άνθρακες, δεν είδαμε να κάνει κάτι, σε δύο καραμπινάτες άλλες περιπτώσεις εκλογικών εγκλημάτων, εκ μέρους της συμμορίαςΝΔ (δηλαδή των αφεντικών του) !
   Ακούσαμε όλοι και γνωρίζουμε (όλοι πλην Αρείου Πάγου, μάλλον) περιπτώσεις βολευτών της συμμορίαςΝΔ, που εξαγόρασαν ψήφους έναντι ...50 ευρώ, δηλαδή για περιπτώσεις δωροδοκίας, το οποίο συνιστά έγκλημα και για τον υποψήφιο βολευτή και για τον (τελειωμένο) ραγιά που τα πήρε, αλλά ακούσαμε επιπλέον και υπουργούς της συμμορίαςΝΔ, να λένε στους ψηφοφόρους της Θεσσαλίας, ότι αν δεν ψηφίσετε ...αυτόν που σας έπνιξε, δεν θα πάρετε αποζημιώσεις, αλλά δεν ασκήθηκε δίωξη για "βία κατά εκλογέων", όπως θα έπρεπε...(κατατέθηκε, αν δεν κάνω λάθος, σχετική μηνυτήρια αναφορά, από 2 βουλευτές του συριζα και αναμένουμε να δούμε, αν οι αρεοπαγίτες νιώθουν ακόμα δικαστές ή ...υπάλληλοι της συμμορίαςΝΔ, που τους διόρισε).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.