Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

η Ψωροκώσταινα ζει !

   Ως τώρα θεωρούσαμε ότι τα ανεπάγγελτα ναυάγια της εγκληματικής οργάνωσης "Νέα Δημοκρατία" μας έχουν γυρίσει, "απλά", 10 και 15 χρόνια πίσω, στα χρόνια των μνημονίων και της χρεοκοπίας (αύξηση δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, φέσια Δημοσίου προς ιδιώτες, αυτοκτονίες, πείνα και δυστυχία για τους πολλούς και κέρδη για λίγα λαμόγια και απατέωνες, λουκέτα παντού, "ροκάνισμα" δημόσιου και ευρωπαϊκού χρήματος κλπ), ωστόσο φαίνεται πως μας γύρισαν ...200 χρόνια πριν !
  Είναι συγκλονιστικό ότι η νέα περίπτωση "ψωροκώσταινας", αφορά πάλι γυναίκα, χήρα, φτωχή και πάλι στο Μεσολόγγι, μια ηλικιωμένη αγρότισσα, που δώρισε στο νοσοκομείο ένα ασθενοφόρο, αξίας 65.000 ευρώ...
    Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι δε μιλάμε για ένα κρατικοδίαιτο τρωκτικό, που ίσως να ένιωθε κάποια "υποχρέωση", να επιστρέψει κάποια χρήματα στο κράτος, που την σίτιζε μια ζωή, άλλωστε τα τρωκτικά αυτά είναι ...άνιωθα και αχάμπαρα και γιαυτό αποκαλούνται έτσι και όχι άνθρωποι !
  Μιλάμε για έναν άνθρωπο βιοπάλης και σκληρής, καθημερινής, εργασίας, που δεν ζήτησε και δεν πήρε λεφτά ποτέ από το κράτος και η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι ταλαιπωρήθηκε για πάνω από 10 χρόνια, από το διαλυμένο και ανύπαρκτο Ε.Σ.Υ, με τον άρρωστο, μακαρίτη, σύζυγο της...
   Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση, για να πούμε ότι πολύ σύντομα, δεν θα υπάρχει σπίτι και ελληνική οικογένεια, που να μην έχει θρηνήσει ένα, τουλάχιστον, νεκρό μέλος της, από αυτό το διαλυμένο και ανύπαρκτο Ε.Σ.Υ !
   Για να αγοράσει το ασθενοφόρο η γιαγιά, όχι μόνον έδωσε όλες τις οικονομίες μιας ζωής, το αίμα και τον ιδρώτα της, αλλά πούλησε και ένα χωραφάκι με ελιές...
 Απέναντι σε αυτήν, τώρα, έχουμε, μια ζωή κρατικοδίαιτους, ανεπάγγελτους, ξευτίλες, που έγιναν πλούσιοι, από αργομισθίες και μίζες, όπως ο μιζοκούλης ο μιζοτάκης (που είχε το θράσος να την πάρει και τηλέφωνο να πει "ευχαριστώ") και 300 βολευτές, που δίνουν, κάθε μήνα, 1000 ευρώ, στο ...κόμμα, που ανήκουν, όπερ σημαίνει ότι με αυτά τα λεφτά, αντί να πηγαίνουν στις κλεπτοσυμμορίες τους, θα μπορούσαν να αγοράζουν 4 τέτοια ασθενοφόρα (κάθε μήνα) !!
  Κάτι αντίστοιχο, έγινε και στο Διδυμότειχο, με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με πολλά χρόνια σκληρής εργασίας στη Γερμανία, να δωρίζει ένα μεγάλο ποσόν, στο εκεί Νοσοκομείο και η τραγικότητα (μόνον στη βενεζουέλα των βαλκανίων γίνονται αυτά) είναι ότι ...παραλίγο και να μη δεχθούν τη δωρεά.
    Αν έπρεπε να πω κάτι, σε αυτούς τους ανθρώπους, που βλέπουν τη ζωή να τελειώνει και μη έχοντας κληρονόμους και κοντινούς συγγενείς, πετάνε, ουσιαστικά, τα λεφτά τους σε ένα βαρέλι δίχως πάτο (λόγω της κίνησης που έκαναν, η ψυχή τους, σίγουρα θα βοηθηθεί, πάντως), που λέγεται "Ελληνικό Δημόσιο", θα έλεγα : σταματήστε να "ταΐζετε" το τρύπιο βαρέλι και ΔΏΣΤΕ τα λεφτά σας, κάπου που να πιάσουν τόπο !!!
   Αν έχετε χρήματα ή ακίνητα και όχι άμεσους κληρονόμους, βρείτε νέα ζευγάρια, που θέλουν να παντρευτούν και κάντε δωρεές σε αυτά, ώστε να αποκτήσουν παιδιά, αυτή τη στιγμή το Νο1 πρόβλημα της χώρας, είναι το δημογραφικό, ότι γερνάμε και πεθαίνουμε και ο πληθυσμός μειώνεται, αντί να αυξάνεται, όπως στις φυσιολογικές χώρες, που δεν κυβερνώνται από αδίστακτες κλεπτοσυμμορίες ανεπάγγελτων και μια ζωή κρατικοδίαιτων αργόμισθων παρασίτων...
    Μόνον αν είσαι ραγιάς, που ψήφισε συμμορίαΝΔ, για ...ασφάλεια και σταθερότητα, στις 25.6, μπορεί να πιστεύεις ότι οι δωρεές αυτές, προς το ΕΣΥ, θα πιάσουν τόπο και όχι ότι (σχετικά σύντομα) θα ακούσουμε ότι πέθανε ασθενής στο Μεσολόγγι, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο (ή ...οδηγός, μάλλον, για να κινήσει το ασθενοφόρο που δώρισε η κυρία Αθηνά) !
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.