Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Δένδιας for President !

     Ως πρώην (μπορεί και ..τέως) ψηφοφόρος της ΝΔ, αλλά και ως πολίτης, ήθελα να εκφράσω την προτίμησή μου, στο πρόσωπο του Νίκου Δένδια, για επόμενο Πρόεδρο του κόμματος (εξάλλου, όπως ακούγεται, με 2 ευρώ, μπορούν να πάνε να ψηφίσουν όλοι, άσχετα αν είναι ή όχι, ψηφοφόροι της ΝΔ) !
  Μπορεί να έχει κατηγορηθεί ως μασόνος (αν είναι, δικό του πρόβλημα), αλλά η προτίμησή μου, σε αυτόν, εδράζεται σε απλές αλλά πολύ στέρεες βάσεις : στην έως τώρα θητεία του, σε δημόσια αξιώματα, Υπουργεία κλπ, από όπου και αν πέρασε έκανε-άφησε έργο, έδειξε ικανότητα και αποτελεσματικότητα.
  Αυτό είναι γεγονός αντικειμενικό και αδιαμφισβήτητο, δεν επιδέχεται υποκειμενικές ερμηνείες, είναι αυτός, που ουσιαστικά εξάρθρωσε την γνωστή εγκληματική οργάνωση, ενώ και μερικά υβριστικά συνθήματα, εναντίον του, από "αναρχικούς", μόνον ως ..παράσημα, μπορεί να εκληφθούν !
   Οι μόνοι, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ισάξιους αντιπάλους, είναι οι Γεωργιάδης και Βορίδης, ως έχοντες πραγματικά ένσημα, στον ιδιωτικό τομέα, ωστόσο, ούτε αυτοί κρίνονται τόσο επιτυχημένοι, ως Υπουργοί, όσο ο Δένδιας.
    Ο γουρλομάτης Κυριάκος, που έσπευσε να δηλώσει "παρών" στη διαδοχή, μία δουλειά είχε να κάνει, ως Υπουργός και απέτυχε : αντί να απολύσει με συνοπτικές διαδικασίες, όσους Δ.Υ, προέβλεπε το Μνημόνιο, τους είχε σε διαθεσιμότητα, παράνομα, για μεγαλύτερο διάστημα, από το νόμιμο, με τα 3/4 του μισθού, έως ότου ήρθε ο Κατουρόγαλος και τους ξαναπήρε και έγινε "θεός".
    Η πλάκα είναι, ότι αυτά τα τρωκτικά, αντί να ευγνωμονούν τον Κυριάκο, τον βρίζουν, ενώ ο βαθμός της "σαπίλας" τους, είναι τέτοιος, που ρωτάνε, αν μπορούν να διεκδικήσουν και το 1/4, του μισθού, που δεν έπαιρναν (αντί να επιστρέψουν αυτά, που παράνομα έπαιρναν, μετά το 8μηνο της διαθεσιμότητας) !
    Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, το πρόβλημα της ΝΔ, δεν είναι προφανώς τα πρόσωπα, που θα βγουν μπροστά, είναι και τα πρόσωπα, που αποτελούν τα μεγάλα βαρίδια, όπως ο "κουρασμένος", αν δεν κάνει εκκαθάριση και η ΝΔ , όπως έκανε ο συριζα, με τον καρκίνο της αριστερής πλατφόρμας, δεν έχει μέλλον...
     Όταν π.χ ο Παπαμιμίκος, ελέγχεται για παράνομο πλουτισμό μέσω ΜΚΟ και δεν έχει δώσει, εξ όσων γνωρίζω, επαρκείς εξηγήσεις ακόμα (!), ποιος εχέφρων άνθρωπος, θα εμπιστευτεί ένα ΤΕΤΟΙΟ κόμμα και ΑΥΤΟΥΣ τους ανθρώπους, που πλουτίζουν παράνομα, με το αίμα και τον ιδρώτα, του φορολογούμενου ;
     Παράλληλα, με τα πρόσωπα, τα οποία δεν πρέπει να έχουν αμαρτωλό παρελθόν, για να μπορέσει κάποιος να τους εμπιστευτεί ξανά, ασφαλώς χρειάζεται και ιδεολογική ανασυγκρότηση και επανατοποθέτηση, να ξαναγυρίσει στον κεντροδεξιό φιλελεύθερο χώρο, από τον κομμουνισμό, όπου την κατάντησε ο Καραμανλής ο νεότερος !
     Χρειάζεται ένα κόμμα-αντίβαρο, στους άθεους κομμουνιστές, με τις δεξιές τσέπες, που μας κυβερνούν τώρα, όχι μία από τα ίδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.