Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

"Je suis Peletidis"

     Ναι, το ομολογώ, ανήκω στους "ηλίθιους" (όπως μας χαρακτήρισε ο μηνυτής) εκείνους (χαχα), που συμπαραστέκονταν, έστω και νοερά, λόγω απόστασης, στο Δήμαρχο Πάτρας, στη δικαστική του περιπέτεια, που έληξε αισίως χθες.
 Δεν γνωρίζω το Δήμαρχο ή τον άνθρωπο Πελετίδη, ούτε με ενδιαφέρει αν είναι άθεος ή κομμουνιστής, απλά, όταν κάποιος κατηγορείται άδικα, δεν μπορώ παρά να είμαι "δίπλα του", μαζί του, όπως και όσοι πήγαν για συμπαράσταση στο Δικαστήριο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων, διότι έπραξαν σωστά.
  Όταν αντιστέκεσαι απέναντι-ενάντια, στο ναζιστικό αυτό μόρφωμα ή συμπαραστέκεσαι, σε όποιον διώκεται άδικα, από αυτό, μόνον ηλίθιος δεν είσαι !
  Για να μην πολυλογώ, οποιαδήποτε απόφαση, πλην της αθώωσης του Πελετίδη, θα ήταν προσαρμοσμένη στο κλίμα των ημερών, στο κλίμα του καρναβαλιού (του οποίου η Πάτρα, θεωρείται και πρωτεύουσα) και ευτυχώς οι Δικαστές, έπραξαν το καθήκον τους, δεν ντύθηκαν "καρναβάλια", καταδικάζοντας τον...
 Από την άλλη όμως, δεν απέφυγαν εντελώς και τα "μασκαριλίκια", διότι η αιτιολόγηση της αθώωσης, απέδειξε ξανά, πως οι Δικαστές μας είναι "γατάκια", άτολμοι και αναποφάσιστοι !
  Και αμέσως, εξηγούμαι : το να λες, ότι η απόφαση του Δημάρχου, να απαγορεύσει ναζιστική συγκέντρωση, στην πόλη του, ήταν νόμιμη, επειδή ...συμφώνησαν και άλλα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου και όχι γιατί έτσι ΈΠΡΕΠΕ να κάνει, ο οιοσδήποτε κρατικός παράγοντας, που θέλει να προστατέψει τον πολίτη, από τους νοσταλγούς του Χίτλερ και την "σπορά των ηττημένων" του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, αν μη τι άλλο, δεν σε τιμά...
  Με απλά λόγια, οι δικαστές μας, εμφανίζονται ως "γατάκια", που δεν έχουν τα άντερα, να πουν αυτό, που πλέον γνωρίζουν και οι πέτρες, αυτό, που βλέπουμε κάθε μέρα, σε βίντεο και δελτία ειδήσεων (που ζουν αυτοί ; οι δικαστές, εννοώ), αυτό που ΦΩΝΆΖΕΙ το χυμένο αίμα του Παύλου Φύσσα και των αλλοδαπών εργατών.
  Ότι δηλαδή αυτή η εγκληματική, ναζιστική οργάνωση (αποφεύγω να πω ακόμα και το όνομά της, για να μη μαγαριστώ), που φέρει το μανδύα του κόμματος, είναι παράνομη και συνεπώς, δεν ισχύει για αυτήν το Συνταγματικό δικαίωμα "του συνέρχεσθαι", τόσο απλά !
  Δεν μπορεί να επικαλούνται τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, όσοι επιθυμούν την κατάλυσή τους, όσοι χτυπάνε, σκοτώνουν, μαχαιρώνουν, βρίζουν κλπ, τόσο δύσκολο, είναι να φτάσει μια δικανική κρίση, σε αυτά τα αυτονόητα και να αθωώσει τον εκάστοτε Πελετίδη, που αντιστέκεται και συμμορφώνεται στους Νόμους και στη συνταγματική τάξη ;
   Επειδή λοιπόν, τόσο τα απολωλότα πρόβατα, που στηρίζουν ακόμα αυτό το ναζιστικό μόρφωμα (σίγουρα δεν αποκλείω, μεταξύ αυτών, να υπάρχουν και δικαστές), γιατί απλά ...δεν ξέρουν τι τους περιμένει, αν επικρατούσε, δεν βάζουν μυαλό, όσο και οι δικαστές αδυνατούν να προστατεύσουν τον πολίτη και να επιβάλλουν τη νομιμότητα (π.χ τα άλλα "γατάκια", του ΑΠ, να μην εγκρίνουν την κάθοδο στις επόμενες εκλογές, λόγω καταστατικού και όχι μόνον), η λύση είναι ΜΊΑ : να πάρει ο Νομοθέτης την κατάσταση στα χέρια του, να κηρυχθεί η εγκληματική αυτή οργάνωση, εκτός Νόμου, αύριο το πρωί (οπότε δεν θα χρειαζόταν να περάσει και αυτή τη μίνι δοκιμασία ο Δήμαρχος) και να τελειώνει το "παραμύθι", πριν ξαναβγεί ...ο Δράκος.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.