Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

τρομοκρατία ...για κλάματα

    Η αποστολή δύο "τρομοδεμάτων" σε Σόιμπλε και Τόμσεν, από Ελλάδα, με υποτιθέμενους αποστολείς τους Α. Γεωργιάδη και Β. Κικίλια, αντίστοιχα, μόνο δάκρυα (λύπης) προκαλεί.
 Δάκρυα για την σήψη και κατάντια της χώρας μας, που είναι φυσικά και πρωτίστως ηθική και πνευματική και πολύ δευτερευόντως οικονομική και όχι γέλια, αφού, όσο "τελειωμένοι" και αν είναι αυτοί ...που μπήκαν στη διαδικασία να τα στείλουν, η τρομοκρατία εν γένει, δεν προκαλεί γέλιο, διότι μπορεί κάποιος να σκοτωθεί ή να τραυματιστεί, έστω και κατά λάθος.
  Μόλις έγινε γνωστό, διεθνώς, το γεγονός και λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία (αποστολέα, παραλήπτη και ερασιτεχνική κατασκευή βόμβας), θα ορκιζόμουν ότι τα δέματα έστειλε, ένα ανώνυμο, από τα χιλιάδες, αριστερό χάπατο !
  Αυτό το ίδιο πρόβατο, που γελάει με ...τα αστεία του Λάκη και παρακολουθεί ...με αφοσίωση τα λεγόμενα και τα γραφόμενά του : ένας δημόσιος υπάλληλος, ένας (πιο πιθανό, πρόωρα) συνταξιούχος, ένας μαϊμού ανάπηρος και γενικά κάποιο κρατικοδίαιτο τρωκτικό, που είδε το "τυράκι" να μειώνεται και ρίχνει την ευθύνη, για αυτό, στους Τόμσεν και Σόιμπλε...
   Φυσικά, τους τελευταίους, δεν έχει στοχοποιήσει μόνον "ο λαλάκης", αλλά τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ, όλοι οι δημοσιοκάφροι (με δημόσιο βήμα και άσχετα αν είναι δημοσιογράφοι ή όχι, αφού μέχρι και τέως στρατιωτικοί, κάνουν εκπομπές, στην τηλεόραση) και έχουν ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης, για το αποπροσανατολισμό των προβάτων, αφού παρουσιάζουν μονίμως ως "κακούς", αυτούς τους δύο.
  Αναρωτιέμαι ΠΌΣΟ κενός, μπορεί να είναι ένας εγκέφαλος, για να πιστέψει, ότι αν πεθάνει ο Τόμσεν ή ο Σόιμπλε, θα λυθούν μεμιάς όλα τα (άλυτα) θέματα και προβλήματά του (από οικονομικά έως υπαρξιακά) ;
   Βρε, αριστερό χάπατο, ακόμα και αν φύγουν, από τη μέση αυτοί οι δύο (είτε με σύνταξη, είτε αλλιώς), πάλι την επόμενη μέρα, 320 δις ευρώ θα χρωστάς (και μάλιστα μετά από μεγάλο "κούρεμα"), ΤΊΠΟΤΑ δεν θα αλλάξει στη μίζερη ζωή σου !
   Στην θέση τους, θα μπουν κάποιοι άλλοι, που πάλι τα ίδια θα υποστηρίζουν και κανένας δεν θα συναινέσει, να αυξηθούν οι αποδοχές των κρατικοδίαιτων τρωκτικών, σε μια χρεοκοπημένη και υπερδανεισμένη χώρα, όπως η Ελλάδα.
   Εκτός αυτού, δεν χρωστάμε μόνον στον Σόιμπλε και στον Τόμσεν, αλλά σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς (αυτό το ξεχνάνε κάποιοι τεχνηέντως), που συμμετέχουν στην Ε.Ε, σε άλλον περισσότερο και σε άλλον λιγότερο, δε μας δανείζουν οι πολιτικοί των άλλων χωρών, από την τσέπη τους...
   Για ποιο λόγο, λοιπόν, ακόμα και αν "έφευγαν από το κάδρο", οι "κακοί" Τόμσεν και Σόιμπλε, θα άλλαζαν στάση οι δανειστές, απέναντι μας, για ΠΟΙΌ λόγο, θα μπορούσαν να ανοίξουν ξανά οι κρουνοί του δανεισμού, όταν ήδη χρωστάς 320 δις ευρώ και να αυξηθούν "οι μισθοί" (σε εισαγωγικά, γιατί μισθός, χωρίς κάποια αντιπαροχή εκ μέρους σου, δεν υπάρχει) των τρωκτικών ;
   Προσωπικά και παρότι ανέλαβαν την ευθύνη, για τη μία βόμβα, κάποιοι γνωστοί τρομοκράτες, έχω ακόμα σοβαρές αμφιβολίες για αυτό, δεν μπορώ να πιστέψω ότι και η εγχώρια τρομοκρατία, έπεσε σε τέτοιο σημείο κατάντιας, αυτό είπαμε, μόνο ένα παρανοϊκό αριστερό χάπατο, θα μπορούσε να το κάνει (χωρίς φυσικά να υπαινίσσομαι ότι υπάρχει "καλή" και "κακή" τρομοκρατία, απλά παλαιότερα κρατούσαν τα προσχήματα και είχαν ένα σχετικό ιδεολογικό υπόβαθρο "τα χτυπήματα") !
   Αντί και ...χωρίς φυσικά να δίνω ιδέες, να έχουν μπει το στόχαστρο, όσοι ιθαγενείς έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με τον εκάστοτε Πάγκαλο, υπερδανείστηκαν και χρέωσαν-χρεοκόπησαν την Ελλάδα, καταστρέφοντας σχεδόν μία γενιά Ελλήνων, οι αριστεροί δον κιχώτηδες, εξακολουθούν να κυνηγούν ανεμόμυλους και για αυτή την ανωμαλία, ευθύνη φέρουν τόσο οι λαϊκιστές-εθνοπροδότες πολιτικοί μας, όσο και τα ΜΜΕ.
   Η πραγματικότητα είναι, πως η χώρα μας είναι πολύ μικρή, σχεδόν όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και όποια πέτρα και να σηκώσεις, θα δεις, από κάτω, σχέσεις και διαπλοκές και κάτι τέτοιο οσμίζεται κανείς και εδώ.
   Έτσι και ενώ κάποιοι καταφέρθηκαν εναντίον των ανύπαρκτων μηχανισμών ελέγχου, στα ταχυδρομεία μας και χάριν αστεϊσμού και μόνον, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι οι βόμβες εστάλησαν "με τις ευλογίες τους", αφού και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι και σίγουρα και αυτοί, μισούν τους "κακούς", Τόμσεν και Σόιμπλε, ήτοι πως ακόμα και αν ήξεραν τι πάνε να κάνουν οι "τρομοκράτες", ίσως να συναινούσαν (επαναλαμβάνω, αυτό είναι μία καθαρά δική μου υπόθεση και μόνον, που όσο παράλογη και αν ακούγεται, στην Ψωροκώσταινα, θα μπορούσε ακόμα και να συμβεί)...
   Αντί να κάνουν το Σταυρό τους, που έχουν ακόμα δουλειά και πληρώνονται σε μια ΔΕΚΟ, που αν δεν έπαιρνε χρήματα, από τον προϋπολογισμό, ήτοι τον φορολογούμενο, θα είχε κλείσει και θα είχαν μείνει στο δρόμο, κατηγορούν τους ...ξένους, για μειώσεις μισθών κλπ ! Αν αυτές οι καταστάσεις δεν είναι για κλάματα, τότε για τι είναι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.