Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

κάθε νέα πλάνη, χειρότερη από την προηγούμενη

    Όχι μόνον χειρότερη, αλλά και μεγαλύτερη και κυρίως πιο επικίνδυνη, που είναι και το πιο ανησυχητικό στοιχείο, όταν η πλάνη κάποιων, επηρεάζει και τις ζωές (των) άλλων !
 Αναφέρομαι στις (συνεχείς) πλάνες των κρατικοδίαιτων, που ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις, στην χώρα μας, ανάλογα με το ποιος τάζει ή δίνει περισσότερα...
 Πρόκειται για τα άτομα αυτά (κάποιοι ...είναι άνθρωποι και κάποιοι άλλοι, δίποδα ανθρωποειδή, που δημιούργησε ο παπανδρεϊσμός, στην Ελλάδα), τα οποία έχουν εναποθέσει τις ζωές και τις υπάρξεις τους, στο "Κράτος" (με την έννοια του "Δημοσίου", γιατί Κράτος ΔΕΝ υπάρχει), ανοίγουν το χέρι και περιμένουν να βρέξει χρήμα (χωρίς να τους ενδιαφέρει, από που προέρχεται ή αν πρέπει να το στερηθεί κάποιος άλλος, για να το πάρουν αυτοί).
 Στα τέλη του 2009, πείστηκαν ότι "λεφτά υπάρχουν" σε μια ήδη χρεοκοπημένη (πολλαπλά και όχι μόνον οικονομικά) χώρα, με συνέπεια την επίσημη κήρυξη χρεοκοπίας, μερικούς μήνες αργότερα, μετά πίστεψαν τα Ζάππεια του Σαμαρά και το σκίσιμο των Μνημονίων, με συνέπεια να έρθει το 2ο Μνημόνιο και μετά πίστεψαν (!) το πρόγραμμα της Θεσ/νικης του συριζα και το δεύτερο σκίσιμο των Μνημονίων, με συνέπεια να υπογραφτεί το 3ο Μνημόνιο, κυριολεκτικά στο παρά 5', του Χάους !
  Ανοίγω παρένθεση, για να πω, ότι ΌΛΟΙ έχουμε παρασυρθεί στο παρελθόν και ψηφίσαμε απατεώνες και προδότες, ανεπάγγελτους, πολιτικούς, ωστόσο μετά το 2010 τα μάτια μας άνοιξαν αφενός, ώστε να μην υπάρχει πλέον δικαιολογία του τύπου "δεν ήξερα" και αφετέρου, ΠΟΤΈ δεν θα πιστεύαμε ΤΌΣΟ χοντρά ψέμματα, όπως ότι θα δοθούν λεφτά, σε μια χρεοκοπημένη και υπό επιτήρηση χώρα, πράγμα που έγινε το 2015, με τη νίκη του συριζα, στις εκλογές.
  Όπως έχω ξαναπεί, όσοι πιστεύουν αυτά τα παραμύθια και ψήφισαν τζέφρι το 2009, Σαμαρά το 2012 και Τσίπρα το 2015, ΔΕΝ είναι απαραίτητα χαζοί και ηλίθιοι, κουτοπόνηροι ναι και κυρίως συμφεροντολόγοι, σκέφτονται πως θα έχουν το μεγαλύτερο -ατομικό- όφελος, από την εκάστοτε ψήφο τους (αν αυτό είναι καταστροφικό για τους άλλους και την ίδια την πατρίδα, ποσώς τους ενδιαφέρει), εφόσον, όπως αναφέρθηκε στην αρχή, έχουν παραχωρήσει το δικαίωμα, οι ζωές τους, να καθορίζονται, από άλλους, από την εκάστοτε μισθολογική πολιτική της κυβέρνησης...
  Ο μεγάλος κίνδυνος, λοιπόν, που διατρέχει η χώρα και το πολιτικό σκηνικό, από τα αλλεπάλληλα "χαστούκια", που τρώνε τα τελευταία 8 χρόνια, τα τρωκτικά ή χάπατα (ή και τα δύο), που ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις, είναι να μετακινηθούν στα άκρα, αφού εκεί πλέον εντοπίζονται οι ...αντιμνημονιακές δυνάμεις, είτε ακροαριστερά (ΚΚΕ), είτε ακροδεξιά (Χ.Α).
  "Περιπτώσεις", όπως η ΛΑ.Ε και η Πλεύση Ελευθερίας, τις θεωρώ γραφικές και δεν τις αναφέρω καν, τα 2 βασικά πλέον αντιμνημονιακά κόμματα, που εξακολουθούν να αυταπατώνται και να εξαπατούν εντεύθεν και τα "πρόβατα", είναι το ΚΚΕ και η Χ.Α.
   Σαφώς, με τη λογική "το μη χείρον, βέλτιστον", το ΚΚΕ είναι προτιμότερο, ωστόσο ο κίνδυνος ανόδου της φασιστικής-ναζιστικής ακροδεξιάς, ευνοείται και από το λεγόμενο "προσφυγικό" και εδώ έγκειται μία ακόμα πλάνη, για την οποία μίλησα αρχικά.
   Στις αρχές της Μ. Εβδομάδας, άκουσα μία μεσόκοπη κυρία (τρόπος του λέγειν "κυρία"), θέλοντας και μη, αφού φώναζε στο κινητό, να λέει στη φίλη της : εσείς τους ψηφίσατε αυτούς, που ...μας έφεραν τους πρόσφυγες και μετανάστες, όχι εμείς και (το χειρότερο) έτσι παίρνουν αυτοί τα λεφτά (σημ. εννοώντας, τα λεφτά, που διαφορετικά, θα ...έπαιρνε αυτό το τρωκτικό, όπως είχε συνηθίσει και όπως λανθασμένα πιστεύει).
   Μπορεί, κατά καιρούς, με κυβερνητικές δηλώσεις, που είτε είναι πραγματικές, είτε κατασκευασμένες, αλλά δεν διαψεύδονται επίσημα, όπως ότι θα δοθούν-χαριστούν, σε πρόσφυγες κλπ, διαμερίσματα και μετρητά (!), να σκανδαλίζεται εύλογα ο κόσμος, ωστόσο, το παραμύθι ότι "εμείς παίρνουμε λιγότερα, για να δίνονται λεφτά, στους ξένους", αποτελεί μία ακόμα, μεγάλη (και μάλλον όχι έσχατη) πλάνη !
    Η (μαύρη) Αλήθεια, είναι πως στο προσφυγικό, στήθηκε ένα ακόμα "φαγοπότι ημετέρων", αφενός τα χρήματα, που δίνονται στους δυστυχείς και ξεριζωμένους αυτούς ανθρώπους, είναι κοινοτικά (της Ε.Ε) ΚΑΙ ΌΧΙ εθνικά και αφετέρου, με αυτά (όσα τελοσπάντων απορροφώνται, αφού ακόμα και αυτό "είναι ικανοί" να κάνουν οι πολιτικοί μας : να τους δίνουν λεφτά και να μην τα παίρνουν όλα), γίνονται ρουσφέτια, διορισμοί ημετέρων αργόμισθων, με τεράστιους μισθούς, απευθείας αναθέσεις κλπ.
   Άρα, η πραγματικότητα, είναι όχι αυτή, που θέλουν να πιστεύουν όσοι ψάχνουν άλλοθι, για να ψηφίσουν μια εγκληματική οργάνωση, αλλά η ακριβώς αντίστροφη : ότι και στο "προσφυγικό", στήθηκε ένα εγχώριο παραμάγαζο, από εγχώρια τρωκτικά, που έχουν μάθει να ζουν, ως παράσιτα, με ξένα χρήματα και πέφτουν σαν τα πιράνχας, για να "μασήσουν" κονδύλια, που προορίζονται για αλλότριους σκοπούς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.