Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

θεατές όλοι, θεατές και οι Εισαγγελείς...

      Οι Εισαγγελείς μας, δεν φημίζονται για τα αντανακλαστικά τους και αυτό αποδείχθηκε ξανά, τις τελευταίες ημέρες, όπου προβάλλονται από ΜΜΕ ...ποινικά αδικήματα και μένουν αδρανείς (ίσως παράφαγαν και το Πάσχα ή είναι ακόμα σε διάθεση διακοπών).
   Μιλάω ασφαλώς για τους 3 ή 4, που μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν, αφού ήπιαν τον καφέ τους και βρίσκονταν σε ανία, κατά δήλωση τους, αποφάσισαν να υψώσουν ελληνικές σημαίες, σε βραχονησίδες, μην ξεχνώντας φυσικά, να βγάλουν "σέλφις", για να πάρουν "λάικς", στα μέσα αντικοινωνικής δικτύωσης.
   Οι συνδεσμίτες αυτοί του Ολυμπιακού ή χρυσαβγίτες (δεν έχει τόση σημασία), αποφάσισαν να πάρουν την ...εξωτερική πολιτική της χώρας, στα χέρια τους και πέρα από το ανεύθυνο και απερίσκεπτο του πράγματος, υπάρχει και το νομικό σκέλος.
    Προφανώς, η αρμοδιότητα να υψώνεται η ελληνική σημαία, σε δημόσιους χώρους και εκτάσεις, δεν ανήκει στον κάθε τυχάρπαστο, επομένως το πρώτο πιθανό αδίκημα, είναι εκείνο της αντιποίησης Αρχής.
   Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν τα χάπατα, που επικρότησαν αυτή την ενέργεια, αν αντί για την ελληνική, είχαν υψώσει την σημαία της ομάδας τους, του Ολυμπιακού ή κάποια άλλη...
   Από εκεί και μετά, υπάρχουν και πιθανά αδικήματα, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα αυτού, που ονομάζουμε "προδοσία της χώρας", όταν κάποιος δηλαδή θέτει σε κίνδυνο, με τις ενέργειες του, τις φιλικές σχέσεις της χώρας με άλλα κράτη, αδικήματα, που τιμωρούνται, είτε τελούνται με δόλο, είτε από αμέλεια, σε βαθμό πλημμελήματος.
    Αν υπήρχε συνεννόηση με άλλους, εξωτερικούς παράγοντες, για "προβοκάτσια" κλπ, τότε θα πηγαίναμε ...σε άλλες καταστάσεις, κακουργηματικές !
   Θεωρώ καλόπιστα, ότι δεν ήταν προβοκάτσια, αλλά απλή βλακεία, οι ίδιοι είπαν ότι το έκαναν για τον πιλότο, που σκοτώθηκε σε δυστύχημα, κατά την προσγείωση, με εξαιρετικά περιορισμένη ορατότητα, αλλά αφενός η σκέψη αυτή, ήταν εντελώς "άκυρη" και αφετέρου ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.
    Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε ΉΔΗ να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και να διεξάγεται εισαγγελική έρευνα, για να μην περνάει το μήνυμα, στην Ψωροκώσταινα, ότι ο καθένας μπορεί να κάνει, ό,τι κατεβάζει η γκλάβα του, χωρίς συνέπειες (για τον ίδιο) !
    Οι ίδιοι πιθανόν, λόγω ηλικίας, να μην έχουν ζήσει τα γεγονότα του 1996 και να μην ξέρουν ότι κάποιοι στρατιωτικοί μας, έχασαν την ζωή τους τότε και παραλίγο να γίνει πόλεμος, επειδή 2 "δημοσιοκάφροι" της Τουρκίας, άρχιζαν να παίζουν και να ανεβοκατεβάζουν σημαίες, στα Ίμια...
  Η πράξη τους, υπήρξε παράνομη και συνεπώς είναι καταδικαστέα, άσχετα αν οι ίδιοι θα ήταν πρόθυμοι ή ικανοί να υπερασπιστούν την σημαία, αν χρειαζόταν, όπως είναι ο μοναδικός αντίλογος των "χρηστών των αντισόσιαλ μίντια (και πάλι καλόπιστα, δέχομαι προσωπικά, ότι θα το έκαναν, εννοώ ότι δεν θα κρύβονταν μετά, αν γινόταν κάτι).
   Όσοι τους "κράζουμε", δεν είμαστε ...αυτόματα κότες ή προδότες, απλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να πολεμήσουμε και να πεθάνουμε, για ...3 ή 4 συνδεσμίτες του Ολυμπιακού, που λόγω ανίας και για μερικά "λάικς", έκαναν ό,τι έκαναν και ελπίζω όλοι να καταλαβαίνουν την διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.