Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

αριστεροί αυταπατεώνες

  Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά των, απανταχού της Γης, αριστερών είναι : πρώτον, ότι από τη γέννηση τους μέχρι το θάνατο ζουν σε μια αυταπάτη και δεύτερον (που σχετίζεται με το πρώτο) ότι λόγω της αυταπάτης αυτής, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, νομίζοντας ότι κοροϊδεύουν τους άλλους !
 Για μένα, όπως έχω πει, ο δικός μου, δηλαδή, ορισμός περί αριστερών, είναι ο εξής : αριστερός, είναι όποιος καταδέχεται να πληρώνεται από το κοινό-δημόσιο ταμείο, χωρίς να παρέχει αντίστοιχης αξίας υπηρεσίες, προς το κοινωνικό σύνολο (πρακτικά δηλαδή όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, από τον τελευταίο μέχρι τον ΠτΔ και φυσικά ΚΑΙ ΟΙ 300 βουλευτές).
 Θέλοντας να δώσω παραδείγματα, για το τι σημαίνει να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, ήθελα να μιλήσω για το περιβόητο, "πέτσινο" και εντελώς απατηλό, "πλεόνασμα", για το οποίο μιλάνε, εσωτερικά και εξωτερικά, αριστερά ντουγάνια.
  Ωστόσο, με πρόλαβαν οι εξελίξεις και δε γίνεται να μην σχολιάσω και την περιβόητη, χθεσινή, "αριστερή" συμφωνία, για το διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους, που συνήφθη μεταξύ αρχιεπισκόπου και μιας αριστερής κυβέρνησης, που εκφράζει το 4% του πληθυσμού και έγινε κυβέρνηση, λόγω τεράστιας αποχής και με το 30% όσων τελικά ψήφισαν...
 Αυτό που ενοχλούσε τους αριστερούς του 4% είναι ότι "πλήρωναν τους παπάδες" και πλέον με τη συμφωνία αυτή, θα ...συνεχίσουν να τους πληρώνουν, αλλά δεν θα ονομάζονται "δημόσιοι υπάλληλοι" οι κληρικοί (δηλαδή ...πιο αυταπατεώνας, πεθαίνεις LOL) !
  Με αυτή την κοροϊδία του εαυτού τους, οι αριστεροί, ελπίζουν παράλληλα να κοροϊδέψουν και τους κουτόφραγκους δανειστές, λέγοντας ότι "να, μειώσαμε κατά 10 χιλιάδες τους Δ.Υ, άρα μπορούμε να προσλάβουμε άλλους τόσους "ημέτερους" (ξανά γέλια, αφού στο τέλος, οι Δ.Υ θα έχουν αυξηθεί κατά 10 χιλιάδες).
  Η μεγαλύτερη αυταπάτη όμως, έχει να κάνει, όπως είπα, με τα περιβόητα, "πέτσινα" πλεονάσματα και τις διανομές (αντι)κοινωνικού μερίσματος, στα τέλη του έτους, ως ...καθρεφτάκια για ιθαγενείς.
 Ενώ το δημόσιο χρέος της χώρας, βαίνει αυξανόμενο, παρά μειούμενο, έχουν το θράσσος, τόσοι οι εγχώριοι, όσο και οι Ευρωπαίοι, αριστεροί αυταπατεώνες, να μιλούν για πλεονάσματα !
  Είναι γνωστό πλέον, πως πετυχαίνουν τα περιβόητα, λογιστικά και όχι πραγματικά, "πλεονάσματα" τους : με το να μην πληρώνει το Κράτος τους ιδιώτες προμηθευτές, να μην πληρώνει συντάξεις και εφάπαξ, που εκκρεμούν και γενικά, να εμφανίζει μόνον τα έσοδα και όχι τις δαπάνες, που θα έπρεπε να είχαν ΉΔΗ γίνει...
  Πέραν αυτού, όμως, που είναι πασιφανές σε όλους (εκτός από τους βλάκες υπαλλήλους, που στέλνουν εδώ για ελέγχους, οι δανειστές), υπάρχουν και έκτακτα γεγονότα, που κάνουν ακόμα και αυτά τα λογιστικά πλεονάσματα ΚΑΠΝΌ !
  Μόνον ο λογαριασμός της πυρκαγιάς στο Μάτι, ανέρχεται σε τουλάχιστον μισό δις ευρώ, αλλά και αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά στο τσουνάμι, από τις αποφάσεις των κρατικοδίαιτων τρωκτικών, που λέγονται διχαστές (ή δικαστές) και ακυρώνουν, εκ των υστέρων, τα Μνημόνια, με βάση τα οποία πληρώνεται ακόμα ο μισθός τους...
  Αν δεχτούμε τις ...αριστερές εκτιμήσεις, ότι το κόστος των αναδρομικών, από δικαστικές αποφάσεις, ανέρχεται σε 11,5 δις ευρώ, καταλαβαίνει και το τελευταίο ντουγάνι, ότι το περιβόητο πλεόνασμα του 3,5% είναι τελικά ...έλλειμμα 7% !
 Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για μοίρασμα (αντι)κοινωνικών μερισμάτων, ενώ και η συμφωνηθείσα, νέα, περικοπή των συντάξεων είναι ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ...
  Ο μόνος λόγος, που η χώρα δεν μπορεί και δεν πρόκειται να ορθοποδήσει, όπως οι άλλες, μετά από 8 χρόνια Μνημονίων, είναι η αριστερή αυταπάτη και η κοροϊδία του εαυτού τους, στο να μην κάνουν αυτό που πρέπει και είναι προφανές για όλους τους μη αριστερούς, αλλά να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, ότι όλα πάνε καλά, ότι έχουν πλεονάσματα, ότι δεν χρειάζεται μείωση αφορολόγητου και συντάξεων κλπ.
   Διότι, φυσιολογικά και νομοτελειακά, η αυταπάτη, έχει άσχημο τέλος, όσο και να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, η Αλήθεια και η Πραγματικότητα δεν μπορούν να αλλάξουν και έρχονται στην επιφάνεια, με οδυνηρό τρόπο (και δυστυχώς, όχι μόνον για τους αριστερούς αυταπατεώνες, αλλά και για τους υπόλοιπους) !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.