Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

είναι ΉΔΗ για τα πανηγύρια !

      Το Μάρτιο, τους έφταιγαν οι Εκκλησίες και τις έκλεισαν, τώρα τους φταίνε τα πανηγύρια και θέλουν να τα καταργήσουν, τώρα μάλιστα διαβάζω έκτακτη (λολ) είδηση, ότι σταματάνε μέχρι τέλος Ιουλίου (ενώ τα περισσότερα, παραδοσιακά, γίνονται ...τον Αύγουστο (ξανά γέλια), φαντάζομαι ότι θα ...παραταθεί η απαγόρευση) !
  Τόσο αυτό, όσο και ΌΛΑ τα υπόλοιπα, που ακούμε, βλέπουμε και διαβάζουμε, για τον κορονοϊό, αποδεικνύουν δύο και μόνον πράγματα : πρώτον, ότι τόσο οι πολιτικοί απτα λιντλ, που κυβερνάνε, όσο και οι λοιμοξιωλόγοι απτα τζάμπο, που τους συμβουλεύουν, έχουν χάσει τη μπάλα και δεύτερον, ότι εκεί που σταματάει η Λογική, αρχίζουν τα μέτρα για τον κορονοϊό...
  Πραγματικά και με κάθε σεβασμό στα θύματα της ασθένειας αυτής, όσα ζούμε από το Μάρτιο ως σήμερα, είναι εντελώς τραγελαφικά και παράλογα !
   Μετά από τόσο καιρό, μπορούμε πλέον να πούμε με ασφάλεια, ότι η γρίπη ή ίωση, αν προτιμάτε, αυτή, έχει χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας, μεταδίδεται εύκολα μεν, αλλά κάνει παντού τον κύκλο της και εξασθενεί (σε δυο-τρεις μήνες, το πολύ), γεγονός που σημαίνει ότι τα ληφθέντα μέτρα, ήταν και είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ, οδηγούν την Οικονομία σε μεγάλη καταστροφή και τρομοκρατούν τον κόσμο, δίχως λόγο (σε τέτοιο βαθμό)...
  Από όπου και να το πιάσεις το ζήτημα "μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού", προκαλεί γέλιο : θα απαγορευτούν τα πανηγύρια π.χ, αλλά ο κόσμος θα συνεχίζει να είναι ο ένας πάνω στον άλλον, σε ελεύθερες παραλίες, στις λαϊκές αγορές, στα μπουζούκια, σε clubs και αλλού !
   Υποχρέωσαν τους σερβιτόρους να φοράνε μάσκες, λες και είναι πολίτες β' κατηγορίας, λες και οι ζωές τους μετράνε λιγότερο, δηλαδή να μη μολύνουν αυτοί τους πελάτες, αλλά να μπορούν οι πελάτες ...να μολύνουν το προσωπικό, αλλά και να μπορούν οι πελάτες να μολύνονται ...μεταξύ τους (λολ).
   Πραγματικά, απορώ πως οι λοιμωξιολόγοι απτα λιντλ, έχουν ακόμα μούτρα και εμφανίζονται στις τηλεοράσεις, αντί να έχουν αυτοκτονήσει ομαδικά, με όσα λένε ή έχουν πει κατά καιρούς και με όσα "μέτρα" έχουν προτείνει !
   Δεν ξέρω τι θα γίνει από το Φθινόπωρο, αλλά αυτή τη στιγμή, κανένα μέτρο δεν έχει νόημα, ούτε Λογική, η υποτιθέμενη αύξηση των κρουσμάτων και δη των εισαγόμενων, είναι απλά ...αύξηση των διενεργούμενων τεστς, τα κρούσματα ήταν και είναι εδώ και είναι (προφανώς) ασυμπτωματικά, αν κάνουμε περισσότερα τεστς θα φανεί ότι έχουμε αύξηση κρουσμάτων, ενώ αυτό δε συμβαίνει, αφού αυτά υπάρχουν ήδη, απλά δεν έχουν ανιχνευτεί...
   Πολύ γέλιο προσφέρουν και οι δημοσιοκάφροι, που στην αρχή των δελτίων τους, πουλάνε φόβο και κορονοϊό, με απαγορεύσεις και μέτρα του κώλου και λίγο αργότερα, μας λένε ...σε ποιο μέρος να πάμε διακοπές (λολ) !
    Κάποιος υπουργός είπε, να απαγορευτούν τα πανηγύρια, "για να μην γίνουμε για τα πανηγύρια", ωστόσο η ΜΌΝΗ Αλήθεια, είναι πως οι πολιτικοί και οι συμβουλάτορες τους λοιμωξιολόγοι, είναι ήδη για αυτά, με όσα λένε και κάνουν...
  Ζώντας απομονωμένοι στο μικρόκοσμο της (μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει) αργομισθίας τους, δεν βλέπουν τα μαγαζιά που κλείνουν κάθε μέρα και την Οικονομία που πεθαίνει, όταν καταλάβουν ΤΙ ζημιά προκαλούν, με τις παλινωδίες τους και με τα αχρείαστα μέτρα τους, θα είναι μάλλον ήδη πολύ αργά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.