Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Χούντα είναι θα περάσει (νέα επεισόδια)

      Πριν λίγες μέρες, πράσινοι, ροζ και μπλε συριζαίοι, γιόρτασαν ΌΛΟΙ μαζί, όπως κάθε χρόνο, τη Δημοκρατία ΤΟΥΣ, σε μια περίοδο, που αποκαλύπτονται μία-μία, οι παρακρατικές πρακτικές του συριζα, της ετερόκλητης αυτής χούντας των συριζοψεκασμένων.
   Ταυτόχρονα-παράλληλα όμως, το δεξιό παρακράτος, αφού απέτυχε να εξαγοράσει τον δημοσιογράφο Χίο, αποφάσισε να τον σκοτώσει (!), για ΤΈΤΟΙΑ Δημοκρατία μιλάμε (λολ) !!
    Με αυτά και με εκείνα, αποδεικνύεται ότι στην βενεζουέλα των βαλκανίων, ΔΕΝ υπάρχει Κράτος, ώστε να μιλάμε για "παρακράτος", δεν μπορεί να υπάρχει κάτι δίπλα ("παρά") σε κάτι ανύπαρκτο...
    Και όποιος πιστεύει ότι, αν ήταν άλλη κυβέρνηση το 2018, δεν θα έθαβε τις ευθύνες για το Μάτι, ίσως δεν θα έπρεπε να ψηφίζει !
    Οι μπλε συριζαίοι, τώρα, έχουν βαλθεί ...να μας σώσουν, από τον κορονιό, με αλλοπρόσαλλα μέτρα και ΠΆΝΤΑ κατόπιν εορτής, αφού έχει γίνει η όποια ζημιά, αν και η θνησιμότητα είναι σχεδόν μηδαμινή, προς το παρόν.
   Για να μας σώσει, η τωρινή Χούντα, λαμβάνει μέτρα, τα οποία κείνται πέραν του ισχύοντος Συντάγματος και έχει μάλιστα το θράσος να απειλεί και με κυρώσεις (πρόστιμα κλπ), αλλά θέλω να πιστεύω ότι ακόμα και αυτοί οι μέτριοι διχαστές, που έχουμε, θα ακυρώσουν τα πρόστιμα, εφόσον γίνει προσφυγή.
   Συνταγματολόγοι, ενώσεις για τα ανθρώπινα Δικαιώματα και άλλα γατάκια, "άκρα του τάφου σιωπή", έχουν "πεθάνει" και δε βγαίνει κανείς να μιλήσει, να πει "τι είναι αυτά, που κάνετε", ακόμα και όταν έγινε γνωστό ότι η Αστυνομία, θα μπουκάρει σε ιδιωτικούς χώρους, δίχως Εισαγγελική εντολή και χωρίς παρουσία εκπροσώπου της  δικαστικής Αρχής !!
    Το ζήτημα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, ομοιάζει, για να γελάσουμε, με κυβερνητική διαταγή, που θα λέει ότι ΌΛΕΣ οι γυναίκες, στην παραλία, θα φοράνε στρινγκ μαγιό (λολ)...
    Η υποχρεώση να φοράμε μάσκες, θα είχε κάποια επίφαση νομιμότητας και συνταγματικότητας, ΜΌΝΟΝ αν υπήρχε επιστημονική άποψη, που να στηρίζει τη γενικευμένη χρήση της, από τον πληθυσμό, πράγμα που δεν συμβαίνει, μάλλον το αντίθετο !
    Επειδή δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, θυμόμαστε όλοι τον Τσιόδρα, ΌΤΑΝ οι εντατικές ήταν γεμάτες, να λέει ότι η χρήση μάσκας είναι μόνον για το ιατρικό προσωπικό, όχι για τον πληθυσμό, ότι προσφέρει ψευδαίσθηση ασφάλειας κλπ.
     Η "υποχρεωτική χρήση" μάσκας, όμως, είναι μια "τρύπα στο νερό", διότι βλέπουμε να την φοράνε όλοι στο ...λαρύγγι, ενώ σήμερα είδα έναν να την φοράει στον αγκώνα, σαν κράνος και μία άλλη, στον καρπό!
    Ουσιαστικά, η μάσκα, επειδή δεν χρησιμοποιείται σωστά και πετιέται και παντού, θα μεγαλώσει τη διάδοση του ιού, δεν θα την σταματήσει...
   Και μέσα σε όλα, έρχεται και η είδηση, ότι η μόνη χώρα που πάει καλά και έχει μείωση κρουσμάτων, είναι ...η Σουηδία, η μόνη δηλαδή, που δεν έκανε lockdown, οπότε οι υπόλοιπες κυβερνήσεις του πλανήτη, καλό θα ήταν, να προσλαμβάνουν από τώρα δικηγόρους, γιατί οι αγωγές και οι μηνύσεις, που θα φάνε, θα είναι αμέτρητες !
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.