Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

έγινε νοθεία τελικά ;

    Έβαλα έναν "πιασάρικο" τίτλο, για να συνεχίσω τον σχολιασμό του εκλογικού αποτελέσματος (αφού δεν "χώραγαν" όλα στην προηγούμενη ανάρτηση), χωρίς απαραίτητα να υιοθετώ τις φωνές κάποιων, ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν αλλοίωσης, σίγουρα όμως στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 σημειώθηκαν κάποια "σημεία και τέρατα", που πρέπει να εξετάσουμε !
  Οι φωνές περί νοθείας σχετίζονται με το γεγονός ότι για πρώτη φορά, τα αποτελέσματα μεταδόθηκαν εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, από μια εταιρία μάλιστα, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη συμμορίαΝΔ, εδώ βέβαια υπάρχει ο αντίλογος, ότι τηρούνται (γραπτώς) και βιβλία, οπότε μπορεί να γίνει αντιπαραβολή (το θέμα είναι ποιος και πότε θα την κάνει)...
  Η καχυποψία μεγαλώνει από το γεγονός ότι καμία δημοσκόπηση δεν είχε πέσει κοντά στο τελικό αποτέλεσμα, ούτε καν το (για ...πρώτη φορά, κοινό) exit poll, αλλά και από τα ...νούμερα των εκλογικών καταλόγων, όπου οι εγγεγραμμένοι, αντιστοιχούν στο ...συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας, σαν δηλαδή να μην υπάρχει κανείς, κάτω από 17 ετών !!
 Πέραν αυτών των επισημάνσεων όμως, υπάρχουν γεγονότα, που σίγουρα αλλοίωσαν και νόθευσαν τη λαϊκή βούληση : πρώτον, η εργαλειοποίηση, από τη συμμορίαΝΔ, του Αρείου Πάγου, για τον αποκλεισμό, για πρώτη φορά, τόσων πολλών κομμάτων από τις εκλογές (και κυρίως των Κασιδιάρη, Μπογδάνου-Εμφιετζόγλου και Λατινοπούλου), με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, απέναντι στις οποίες τάχθηκε μόνον ένας γενναίος δικαστής, ο Χρήστος Τζανερρίκος, απορρίπτοντας την απόπειρα "δωροδοκίας" του, με άλλου τύπου ανταλλάγματα (κρατικές θέσεις-αργομισθίες).
  Δεύτερον, πολλοί νέοι δεν κατάφεραν να ψηφίσουν, λόγω εργασίας για σεζόν, σε τουριστικούς προορισμούς και τρίτον, λόγω της φτώχειας, της ανέχειας, της δυστυχίας και της ΑΚΡΊΒΕΙΑΣ, στην οποία έχει καταδικάσει η συμμορίαΝΔ το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, πολλοί ίσως να μην είχαν καν να πληρώσουν τα καύσιμα, για να πάνε να ψηφίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους !
 Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τον πραγματικό νικητή των εκλογών, αυτός δεν είναι ο μιζοκούλης, που πήρε όσο και το 2019, αλλά το "άλλο κόμμα", όσα δηλαδή μικρά κόμματα δεν μπήκαν στη Βουλή, τα οποία αθροιζόμενα με τα λευκά και τα άκυρα, αντιστοιχούν σε 1.000.000 ψηφοφόρους, δηλαδή 19% αντισυστημική ψήφος...
 Οι περισσότεροι ψηφοφόροι αυτών των μικρών κομμάτων προέρχονται από τη συμμορίαΝΔ, μιλάμε για παραδοσιακούς, για ανέκαθεν ψηφοφόρους της, που της γύρισαν την πλάτη, όταν (επιτέλους) κατάλαβαν ότι μιλάμε για εγκληματική οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα !
  Συνεπώς, είναι περίεργο, πως με τόση "αιμορραγία" προς μικρά κόμματα και αποχή, η συμμορίαΝΔ διατήρησε ακέραια τα ποσοστά της, αντλώντας μαζικά ψήφους (όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, άλλη -λογική- εξήγηση δεν μπορεί να υπάρξει) από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα με εντελώς άλλη ιδεολογία...
   Και γίνεται ακόμα πιο περίεργο και ύποπτο, αν αναλογιστούμε και τα εξής, ΠΏΣ δηλαδή δεν μαυρίστηκε η συμμορία ΝΔ από : πρώτον, τους 300.000 ανεμβολίαστους άνω των 60, που έφαγαν πρόστιμο, δεύτερον, από τις 700.000 οικογένειες που κινδυνεύουν πλέον να χάσουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό και να μείνουν στο δρόμο και τρίτον, τα σχεδόν 4.000.000 ανθρώπων, οι οποίοι δεν χρωστούσαν ούτε μισό ευρώ, ως το 2019 και σήμερα είναι πνιγμένοι στα χρέη !!!
 Είναι αυτό, που λέμε δηλαδή λαϊκά, ότι "τα νούμερα ΔΕΝ βγαίνουν", καταλήγουμε ότι ο "μωϋσής" μιζοτάκης και η εγκληματική του οργάνωση, αύξησαν "θαυματουργικά" τα ποσοστά τους, όπως αυξήθηκαν οι "5 άρτοι εν τη ερήμω" και χόρτασαν περίπου 12.000 νηστικούς ανθρώπους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.