Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

νομικές συμβουλές - nomikes simvoules- νομικες συμβουλες

  Επειδή είναι πιθανόν κάποιος να θέλει να ρωτήσει κάτι πιο συγκεκριμένο ή να χρειάζεται νομική συμβουλή πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email : nik.stavro@gmail.com και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. 
  Επειδή δεν θέλουν ή δεν μπορούν όλοι να στείλουν εμαιλ, μπορεί να δοθούν οι νομικές συμβουλές και τηλεφωνικά, αφού -εννοείται- γίνει πρώτα η κατάθεση στο λογαριασμό.
  Η χρέωση είναι μόλις 50 ευρώ, για απλές περιπτώσεις και ανεβαίνει ανάλογα με το πόσο πολύπλοκο είναι το θέμα και πόσο ψάξιμο θέλει.
   Το ίδιο κόστος, υπάρχει και σε περίπτωση επίσκεψης-ραντεβού στο γραφείο.
  Η χρέωση επιβάλλεται από σήμερα, 19.9.2012, διότι θεωρώ ότι γινόταν κατάχρηση των δωρεάν νομικών συμβουλών και για να μην έχω μπλεξίματα με το δικηγορικό Σύλλογο... !
  Τα χρήματα προκαταβάλλονται σε τραπεζικό λογαριασμό.

Υ.Γ : συμβουλές πάνω σε εκκρεμείς υποθέσεις δίδονται, μόνον κατόπιν ενημέρωσης και γραπτής συγκατάθεσης-συναίνεσης εκ μέρους του συναδέλφου, που χειρίζεται την υπόθεση !

Επίσης, εάν εκκρεμούν εις βάρος σας αγωγές ή μηνύσεις κλπ, τότε μπορούμε να τις δούμε μαζί και να σχεδιάσουμε τον καλύτερο τρόπο άμυνας-υπεράσπισης, ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Θεωρώ ότι είμαι σε θέση (παρ'όλο που απεχθάνομαι γενικά να περιαυτολογώ) να "ανακουφίσω" όσους είναι "στριμωγμένοι" από μηνύσεις ή αγωγές και όποιος/α με επιλέξει σίγουρα δεν θα χάσει ! Χρειάζεται προσοχή, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι : Μην πετάτε τα λεφτά σας, από δώ και από κει, χωρίς λόγο και -κυρίως- χωρίς αποτέλεσμα...Αποφεύγετε τους χασοδίκες (υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω).
Να θυμάστε ότι στους δικηγόρους ισχύει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, η ..παροιμία με τα κεράσια και το καλάθι και ότι η πολυλογία δεν είναι ΠΟΤΕ καλό σημάδι !


Τέλος, στο ίδιο e-mail μπορείτε να προτείνετε νομικά θέματα προς ανάλυση, τα οποία πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες.


Στο ίδιο ως άνω e-mail, μπορεί να επικοινωνεί και όποιος θέλει να διαφημιστεί στο blog, με κόστος από 1 ευρώ την ημέρα !







 

10 σχόλια:

  1. όσο καιρό, παρείχα δωρεάν τις συμβουλές, δεχόμουν, κατά μέσο όρο, 3 εμαιλς την ημέρα και τώρα, 3 ..το μήνα ! βοήθησα αρκετούς αφιλοκερδώς, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έλεγαν ούτε "ευχαριστώ"...Το θέμα, όπως το βλέπω, είναι ότι αν δεν θες να δώσεις ένα μικρό ποσόν, για να λάβεις κάτι, που αξίζει ΠΟΛΥ παραπάνω, δεν πειράζει, δεν θα στενοχωρηθώ, το κρατάω για τον εαυτό μου (χαχα). Μπορεί να ακουστεί κυνικό ή αλαζονικό, αλλά ο χαμένος, από μία συμβουλή, που δεν έδωσα, επειδή ο άλλος θεωρεί πολλά τα 50 ή τα 100 ευρώ, είναι μάλλον ο άλλος, διότι αυτό το (ας πούμε) πολύτιμο, που έχω, παραμένει στα χέρια μου, δεν χάνω κάτι (κατά το ρητό : τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα). Εξάλλου, η κύρια δουλειά μου, δεν είναι οι νομικές συμβουλές, αλλά η υπεράσπιση των εντολέων μου, στα Δικαστήρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα μόνα εμαιλς, στα οποία θα απαντώ πλέον, είναι αυτά, στα οποία θα υπάρχει στο τέλος ερώτηση, για το πιθανό κόστος της απάντησης και θα ζητείται ο αριθμός του λογαριασμού τραπέζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορισμένοι, μάλλον περιορισμένης αντίληψης, άνθρωποι, νομίζουν ότι αν έρθουν στο γραφείο μου και τους δώσω μία συμβουλή ή μία γενική κατεύθυνση, για την υπόθεσή τους, μπορούν να γυρίσουν στον/στην δικηγόρο τους, να τα μεταφέρουν (όπως τα κατάλαβαν) και όλα καλά !! χαχα μακάρι να ήταν έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε όλες τις δουλειές, σημασία έχει να ξέρεις ΠΩΣ να κάνεις κάτι, όχι απλά να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις !! Αν σου πω τι πρέπει να κάνεις, αλλά δεν ξέρεις ΠΩΣ να το κάνεις σωστά, τι νόημα έχει ;; πάλι στο ...μηδέν καταλήγουμε !

      Διαγραφή
  4. μόλις ΧΘΕΣ, ανακάλυψα τυχαία ότι συστήθηκε και λειτουργεί site με την επωνυμία nomikisimvouli.gr, από έναν συνάδερφο, στην Ξάνθη. Περιττό να πω, ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτό και ότι δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, κάθε άλλο, απλά με πείραξε, που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο όνομα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και παρανοήσεις, από κάποιον, ο οποίος ΓΝΩΡΙΖΕ την ύπαρξη του μπλογκ μου και έσπευσε να το εκμεταλλευτεί (;). Μπορεί να είναι νόμιμο, αφού δεν είχα κατοχυρώσει την ονομασία, αλλά όχι και τόσο ηθικό...Τέλοσπάντων, η ορίτζιναλ "Νομική Συμβουλή" είναι αυτή και ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν είναι χαζός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επίσης τυχαία, πήρε το μάτι μου, ότι κάποιοι συνάδελφοι, υπόσχονται δωρεάν νομικές συμβουλές, μέσω προσωπικών blogs ή sites, ωστόσο ζητάνε από τους αναγνώστες, είτε να ..κλικάρουν τις διαφημίσεις, είτε να κάνουν ..δωρεά μέσω paypal, αποδεικνύοντας έτσι ότι τίποτα δεν είναι δωρεάν, σε αυτή τη ζωή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοί ίσως προτιμούν την τηλεφωνική επικοινωνία, απλά το εμαιλ, είναι πιο ασφαλές για τον πελάτη, γιατί υπάρχει περίπτωση, να μην μπορώ ή να μην θέλω να απαντήσω σε κάποιο ερώτημα, οπότε καλό είναι να γνωρίζω εκ των προτέρων το ζήτημα και αυτό μπορεί να γίνει μόνον εφόσον η ερώτηση διατυπωθεί γραπτώς. Στο τηλέφωνο, υπάρχει ένας σχετικός φόβος να πληρώσεις, χωρίς να πάρεις κάτι ουσιαστικό, αν και κατά τη γνώμη μου, τα 50 ευρώ, τα δίνεις, για να σε ακούσω, όχι για να με ακούσεις (ίσως ακούγεται κάπως προκλητικό αυτό), η αξία μιας νομικής συμβουλής εξάλλου, μπορεί (για να μην πω σίγουρα) να είναι πολλαπλάσια από 50 ευρώ ή και ανυπολόγιστης αξίας, οπότε σε αυτή την περίπτωση, ο "ριγμένος" είναι ο υποφαινόμενος ! Φυσικά η αποστολή εμαιλ, δεν αποκλείει την εν συνεχεία τηλεφωνική επαφή, εφόσον κρίνεται αναγκαίος ένας τέτοιος συνδυασμός και υπάρχει και το λεγόμενο "after sales service", δεν εξαφανίζομαι μόλις εισπράξω τα 50 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρόλο που σύμφωνα με το νέο Κώδικα περί Δικηγόρων, η ελάχιστη χρονοχρέωση, ανέρχεται πλέον στα 80 ευρώ, σεβόμενος τη γενικότερη οικονομική στενότητα, δεν θα αυξήσω τη χρέωση, για ραντεβού και νομικές συμβουλές και έτσι θα παραμείνει στα 50 ευρώ (μέχρι νεωτέρας) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προχθές με πήρε τηλέφωνο, ένας κύριος μέσης ηλικίας, για να ρωτήσει κάτι και από μέσα άκουγα καθαρά, τον "υποβολέα", κάποιον, που του υπαγόρευε τι θα ρωτήσει ! χαχα Απάντησα, κατ' εξαίρεση, γιατί ήταν κάτι τόσο ΑΠΛΟ και χρειαζόταν μονολεκτική απάντηση, ένα ναι ή όχι...Απλά τρέμω και μόνον στην ιδέα, ότι ο υποβολέας, μπορεί να ήταν, όχι κάποιος συγγενής (π.χ ο υιός του), αλλά συνάδελφος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενημερώνω, από τώρα, ότι μετά την άρση των Capital controls, το κόστος νομικών συμβουλών και ραντεβού, θα ανέρχεται πλέον σε 100 ευρώ ! ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.