Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο μεγαλύτερος προδότης !!

  Παρατήρησα σήμερα, ότι στο site makeleio.gr (που επισκέφτηκα για πρώτη φορά), διεξάγεται δημοσκόπηση, αναφορικά με το ποιος πολιτικός υπήρξε ο μεγαλύτερος προδότης της Ελλάδας, τα τελευταία (μετά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο) χρόνια.
  Χωρίς δισταγμό και χωρίς δεύτερη σκέψη, ψήφισα φυσικά τον Ανδρέα Παπανδρέου, ωστόσο μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί πρώτος -και με διαφορά !- είναι ο υιός του, ο Τζέφρυ.
  Βασικά, δε μου κάνει και τόσο εντύπωση, διότι τα ΜΜΕ και οι λαϊκιστές δημοσιογράφοι, πιπιλίζουν το μυαλό του κοσμάκη, με το Τζέφρυ, ως αιτία όλων των δεινών, δεν ξέρω αν το κάνουν εσκεμμένα ή τόσο "τους κόβει" και αυτούς !
    Θα μους πεις, ολόκληρο κόμμα (Καμμένος) κατόρθωσε να μπει στη Βουλή, παραπλάνωντας τον κόσμο ότι για ΟΛΑ έφταιγε ο ΓΑΠ...
    Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί ο καθένας, ότι ΔΕΝ μπορεί να φταίει ένας που κυβέρνησε 2 χρόνια, για τα αίσχη, που έγιναν από το '81 και μετά, επί 30 χρόνια ;;; !!!
    Απλά στα χέρια του Τζέφρυ, οικονόμησε ο πάνσοφος Θεός, να σκάσει η "φούσκα", που δημιούργησε ο πατέρας του και να γίνει, με τη "θυσία" του, η αρχή της αναγέννησης της Χώρας !
     Άλλωστε, σκεφτείτε και αυτό : τι ευθύνες μπορείς να καταλογίσεις σε έναν άνθρωπο, ο οποίος την ώρα που η χώρα βυθίζεται, κυριολεκτικά, ασχολείται με γυμναστήριο, ποδήλατο και κανό..;
    Δεν έχετε ακούσει για το ακαταλόγιστο ; Θέλω να πιστεύω ότι ο Τζέφρυ είναι αθώος, λόγω βλακείας, δεν είχε δόλο σε κάτι, απλά ατύχησε στο παραπάνω θέμα, ότι ανέλαβε, όταν η Ελλάδα είχε ήδη βουλιάξει ! Το γεγονός ότι συνεχίζει τα ταξίδια ανά την υφήλιο, επί 1 χρόνο τώρα, νομίζω ότι αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μου.
    Το ότι "αρχιτέκτονας" και πρωτεργάτης της καταστροφής, υπήρξε ο Αντρέας Παπανδρέου, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν ευθύνες : πολλές και τραγικές ευθύνες, έχουν φυσικά ο Σημίτης και ο μπούλης (μπουχέσας) Καραμανλής.
     Ωστόσο, δεν θα ψήφιζα κάποιον από αυτούς, για το λόγο ότι τους θεωρώ "γατάκια", άβουλα παιχνιδάκια στα χέρια μεγαλοεκδοτών και εργολάβων, οι τελευταίοι πολιτικοί ηγέτες, στην Ελλάδα, υπήρξαν ο Αντρέας και ο Μητσοτάκης !
     Μετά από αυτούς και φοβάμαι μέχρι σήμερα, κύριε Σαμαρά, παρά τα καλά δείγματα, που δείχνετε, ακούμε έναν ξύλινο πολιτικό λόγο : ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ουσία και πολιτική, μηδέν.. .
    Οι λόγοι του κ. Σαμαρά, χωρίς να μπορώ να το αποδείξω, αλλά ακούγεται, γράφονται από καραγκιοζάκους "συμβούλους επικοινωνίας", που νομίζουν ότι πουλάνε απορρυπαντικά.
     Ξεχνάνε ότι απευθύνονται σε ανθρώπους και καλούνται να πάρουν αποφάσεις, που επηρεάζουν δραματικά τις ζωές τους, προτιμάνε να είναι αρεστοί και να χαϊδεύουν αυτιά, με ένα πολιτικό λόγο, παρωχημένο, που ανήκει οριστικά στο παρελθόν.
    Πάρτε χαμπάρι ότι ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε πιστεύει τα ωραία λόγια, θέλει πράξεις, αποτελέσματα και ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ πλέον δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ο καθένας να ψηφίζει στο εξής για το καλό της πατρίδας, χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις (ξέρω ότι είναι δύσκολο, γιατί κάποιοι αισθάνονται "υποχρεωμένοι" να ψηφίσουν αυτούς, που τους διόρισαν κλπ, αλλά έτσι δεν θα αλλάξει τίποτε).

Υ.Γ πάντως, επειδή ο Αντρέας Παπανδρέου, είναι νεκρός και επειδή λέγεται, ότι δεν κάνει να λέμε άσχημα πράγματα για νεκρούς, διότι έτσι θα βασανίζεται η ψυχή του στην Κόλαση περισσότερο, ας προσευχόμαστε για όλους αυτούς, ώστε ο φιλεύσπλαχνος Κύριος των πάντων, να δείξει έλεος.
    Κάποιοι, οι περισσότεροι, τείνουν να ξεχνάνε πόσο σύντομη και ευάλωτη είναι η παρούσα ζωή και ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, κανείς δεν πήρε ποτέ μαζί του τα "υπάρχοντά" του, άσχετα να κάποιοι, γραφικοί, κατά καιρούς, βάζουν μέσα ή πάνω σε τάφους, υλικά αντικείμενα !
    Η διαρκής ανάμνηση του (βιολογικού) θανάτου, είναι μία καλή αφετηρία, για μία πιο σωστή ζωή.



1 σχόλιο:

  1. επειδή κατά καιρούς γράφεται ή λέγεται ότι κάποιοι (αλήθεια που ζουν αυτοί, σε ποιο σύμπαν ;), πιέζουν τον Κωστάκη να επανέλθει στην πολιτική σκηνή, αλλά αυτός αρνείται, εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. Ελπίζω να μην κάνει καμία τρέλα και ξαναεμφανιστεί, η γνώμη μου είναι να μείνει και εκτός Κοινοβουλίου, αυτά που έχει φτάνουν να φάνε και τα δισέγγονά του, εξάλλου. Ας συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να τρώει και να πίνει δηλαδή σε ταβερνεία, με "φίλους" ! Η ιστορία θα κρίνει και αυτόν, αλλά φοβάμαι ότι θα μείνει στην Ιστορία, ως ο πρωθυπουργός που ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ τα ελλείματα και έκαψε τη μισή Πελοπόννησο και όχι μόνον, με δεκάδες νεκρούς. Τώρα πως γίνεται ορισμένοι να τον νοσταλγούν, είναι θέμα ψυχιάτρου, κάποιο "σύνδρομο" μαζοχισμού, φαντάζομαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.