Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Να ανοίξει ο Κορυδαλλός, για τους ΑΝΕΛ !

   Παρακολουθώντας κανείς, όσα τραγικά και ελεεινά, ζούμε τελευταία, στην πολιτική σκηνή, αναρωτιέται σε τι διαφέρουν οι ΑΝΕΛ από τη Χ.Α, ο Καμμένος, από τον Κασιδιάρη, γιατί ο δεύτερος είναι στη φυλακή και ο πρώτος ακόμα ελεύθερος !
  Κρυφές κάμερες, κοριοί, υποκλοπές, συστηματική δυσφήμηση και εκ-βιασμός συνειδήσεων και οι μεν και οι δε, ενώ οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν επιπλέον, να κατηγορηθούν και για πολλά άλλα, όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη του πολιτεύματος, ακόμα και εσχάτη προδοσία, όταν συμπεριφέρονται τόσο ελεεινά και ανεύθυνα (εγκληματικά μάλλον), σε μία τόσο κρίσιμη χρονικά συγκυρία, για τη χώρα.
  Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Καμμένος, έχει απομείνει με τον ..Κουΐκ και το Χαϊκάλη, χιλιάδες στελέχη και ψηφοφόροι, ανά την επικράτεια, έχουν αποχωρήσει, τα τελευταία 2 χρόνια, από αυτό το μόρφωμα, όταν κατάλαβαν το "τυράκι" της ..ανεξαρτησίας, τι μαλακία έκαναν και που πήγαν και έμπλεξαν !
  Στην πιο κρίσιμη χρονικά στιγμή, ο Καμμένος, που βλέπει θεωρίες συνομωσίας ακόμα και στον ύπνο του (αν μπορεί να κοιμάται, λόγω παχυσαρκίας), "κατόρθωσε" να ασχολούνται όλοι με το ..Σούκουρα και τον Αποστολόπουλο, δύο "τελειωμένους" και πιθανόν παρανοϊκούς ή βλάκες (για το Σούκουρα, είχαν μιλήσει έτσι δημόσια οι ..φίλοι του).
   Ο πρώτος, εμφανίστηκε στην αρχή ως ..συγγραφέας, για να αποδειχθεί ότι είναι Βορειοηπειρώτης συνταξιούχος οικοδόμος (άγνωστο με πόσα ένσημα), ο οποίος έδινε αγώνα, για να μην χάσουν οι Βορειοηπειρώτες τις συντάξεις, που πήραν χαριστικά και χωρίς να έχουν πληρώσει τις αντίστοιχες εισφορές : έχοντας προφανώς άφθονο ελεύθερο χρόνο, μπαινόβγαινε σε κομματικά και βουλευτικά γραφεία, συνομιλούσε με την ίδια άνεση, με όλο το κομματικό φάσμα, έπιανε φιλίες και συνομιλούσε στα αντισόσιαλ μίντια, με βουλευτές κ.ο.κ
    Ο δεύτερος ήταν "σύμβουλος" τραπεζών, του Τζέφρι, του ίδιου του Καμμένου (ποτέ όπως φαίνεται, του ..Σαμαρά) και υποτίθεται ότι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη, χωρίς να ξέρει κανείς, για λογαριασμό ποιου και με χρήματα τίνος !
    Από τη συνομιλία, που δημοσιεύτηκε, μπορεί κανείς να καταλάβει για τι ..επίπεδο μιλάμε, αφενός και αφετέρου, ότι πιθανότερο ο τύπος να είναι απλά ψεύτης και μυθομανής : μόνον και μόνον, για αυτό, θα έπρεπε να μπουν στην φυλακή, Καμμένος και Χαϊκάλης. Ότι αναγκάζουν, μία ολόκληρη χώρα, που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, να ασχολείται με αυτές τις μαλακίες και να γινόμαστε ρεζίλι παγκοσμίως, για ακόμα μία φορά...
    Δεν μπορεί ένα έθνος να είναι έρμαιο και δέσμιο, μιας χούφτας ψυχοπαθών, απατεώνων και μυθοπλαστών, απλά πρέπει να μπει ένα τέλος, σε αυτό, να τους δέσουν επιτέλους, μπας και ησυχάσουμε, όπως ησυχάσαμε με τους χρυσαυγίτες, που κάθε φορά, που τους βγάζουν από τα κλουβιά και μιλάνε, καταλαβαίνει κανείς, πόσο σωστή ήταν αυτή η απόφαση !
    Για όλα αυτά, βέβαια, ευθύνονται και όσοι τους έβαλαν στη Βουλή και τους μεν και τους δε, σίγουρα δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι τους, σαν αυτούς, δηλαδή καθρέφτης τους, υπάρχουν, ανάμεσά τους και εξαπατημένοι, αδαείς κλπ, σίγουρα όμως, όσοι εξακολουθούν να θέλουν να τους ψηφίσουν, είναι σαν αυτούς, δέχονται δηλαδή δαιμονικές επιρροές...(και γιαυτό ο ψυχίατρος, δεν μπορεί να βοηθήσει και τόσο, άλλη είναι η θεραπεία)
     Το ζητούμενο βέβαια, είναι πως θα αντιδράσει η υγιής κοινωνία και πως θα αμυνθεί, απέναντι σε αυτούς, που μας τραβάνε μαζί τους, στο βούρκο και τα σκατά και κυρίως η (συγ)κυβέρνηση : όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόση αθλιότητα, δεν μπορείς να μένεις απαθής, με τα χέρια σταυρωμένα !
      Σε μερικές περιπτώσεις, ίσως πρέπει ακόμα και να πέσεις στο επίπεδό τους, να τους πολεμήσεις, με τα ίδια όπλα : ο Σαμαράς, πρέπει να εγκαταλείψει την άτεγκτη στάση και να εξετάσει όλες τις πιθανές εναλλακτικές, που εκλέγουν Πρόεδρο και όχι να παραμένει ασυγκίνητος, γιατί τα κούκια δε βγαίνουν, όπως φαίνεται τώρα...
      Το βασικότερο είναι να υπάρξει αλλαγή του υποψηφίου, με κάποιον από το χώρο της Κεντροαριστεράς (ακόμα και Κουβέλη), εφόσον και ο ίδιος ο Δήμας, με όσα ακούστηκαν για πιθανές δωροδοκίες βουλευτών, όφειλε, από μόνος του, να παραιτηθεί, από ευθιξία και να διευκολύνει τις εξελίξεις !
       Είναι περιπτώσεις, όπως αυτή, όπου το ρητό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", ισχύει 100% και οφείλει ο Σαμαροβενιζέλος, να κάνει τα πάντα, για να εκλεγεί Πρόεδρος, από την παρούσα Βουλή, όταν μάλιστα, έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο άθλιους αντιπάλους...

1 σχόλιο:

  1. Στο καθαρά νομικό σκέλος της υπόθεσης τώρα, είναι σαφές ότι το βίντεο, είναι προϊόν υποκλοπής, δηλαδή παράνομο αποδεικτικό μέσο, που δύσκολα μπορεί να γίνει δεκτό, εις βάρος του Αποστολόπουλου ! Η συνταγματική προστασία της ιδιωτικής ζωής, πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη και δίχως όρια και μόνον σε εντελώς εξαιρετικές περιπτώσεις, θα μπορούσε να υποχωρήσει (π.χ επιβολή στρατιωτικού Νόμου)...Γι'αυτό θεωρώ λανθασμένη και την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, που δέχεται την παράνομη καταγραφή, ως αποδεικτικό μέσο, εις βάρος δημόσιου λειτουργού ! Ζήτημα παρανομίας, τίθεται μόνον εις βάρος των ΑΝΕΛ, που έκαναν χρήση αυτού του βίντεο, όπως συνέβη με Κασιδιάρη και Μπαλτάκο. Αν ο Αποστολόπουλος, είχε τα λεφτά και είχε την πρόθεση να δωροδοκήσει, θα πήγαινε στο ραντεβού με το Χαϊκάλη, θα τα έδινε και θα συλλαμβανόταν επ' αυτοφώρω...Γιατί δεν πήγε ;; Εδώ σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι ο Αποστολόπουλος, δανείστηκε 5000 ευρώ, από το Χαϊκάλη και του επέστρεψε μόλις 1800 !! Τα υπόλοιπα τα υπεξαίρεσε, για τέτοια οικονομική επιφάνεια και φερεγγυότητα και αξιοπιστία μιλάμε...Γι' αυτό ξαναλέω, ότι οι μόνοι εγκληματίες είναι όσοι υποχρεώνουν τη χώρα να ασχολείται σοβαρά, με Σούκουρες και Αποστολόπουλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.